ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    21. Kolovoz 2019. 13:00

Lorija čestitam na urednom nalazu i malom frajeru!🥰🥰

Omerta
    21. Kolovoz 2019. 13:00

Ajme, divno!! Cestitam!!  I taj tvoj doktor djeluje bas ok, ljubazan covjek!  Privatnik ili soc? Meni gin rekla isto da se pisonje sad vec mogu 100% potvrditi, naravno ako se ne sakriju. Pojma nemam kad cemo mi otkriti spol. Mozda odemo kod privatnika kroz mj dana..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    21. Kolovoz 2019. 13:02

Cestitam lorija na sinu 💙🐞

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    21. Kolovoz 2019. 13:04

Lorija čestitam na urednom pregledu i deckicu! Bas prednjače momci ove zime. 

21. Kolovoz 2019. 13:09

DeeDee

lorija

Evo me curke 😀😀😀
    Uglavnom isao je muz i bebac sa mnom. Doktor ih je odmah pozvao unutra i lijeeepo detaljno prikazao. cak organe sve,rekao mi je da se to radi u 6mj,al eti 😍😍😍 pocastio nas je takodjer i slicicom pisonje 😍😍😍 ja,ja djecak je!!!! Kojeg sam takodjer nekako u sebi i osjecala i pricala u muskom rodu uvijek kad bi ga spominjala.
    Poslije sam ostala sama,obavili smo pap test,koji cu cekati 2 tjedna nalaze.
    Pa smo sjeli i lijepo citajuci iz kompa potvrdio mi je da je sve u redu,takodjer i vidjeni cerkviks koji je dug i debeo. sto mi je jako vazno. 😁
    Eto curke detaljnije ne moze 😁

Jeeeeej super super super, hvala na detaljnom izvjestaju 💚

Tako si ja zamisljam curku i nekako sam se navikla da je curka 😄
    Iako me svi oko mene uvjeravaju da je deckic 😊

Ja sam bila uvjerena da nosim curicu i kad mi je prvi put rekao da je decko nisam vjerovala. No jucer kad mi je pokazao pišu nema više dileme 🤣 

• lucille9
    21. Kolovoz 2019. 13:13

Lorija, čestitam na urednom pregledu!!

Samo bih napomenula- izdajalicu nemojte kupovati unaprijed- ja kupila a nije mi trebala. Dok se bebači rode, imate par dana da vidite kak ide. Tu ne računam bolničke dane jer se mlijeko dobije tek kroz 2-3dana a po carskom i kasnije (normalno kako kod koga).

Što se tiče dude, važno ju je maknuti na vrijeme. Mi smo oko 2,5god. Zubiči savršeni, bez potrebe logopeda.
    Bočicu smo uspjeli maknuti sa nešto više od 1god., čim je skužila kako se pije na slamku, pa smo i to kasnije zamjenili čašom.

• lucille9
    21. Kolovoz 2019. 13:18

A do kada dojiti???? Meni je super bilo što se nisam trebala previše mučiti s pripremom hrane, uvijek je sve toplo i spremno.
    Bili smo jednom prilikom na svadbi, prko puta je sjedio dečkić od 4god. Jeo je janjetinu a potom se poslužio i maminim desertom. Nemam ništa protiv dojenja u javnosti no to mi je bilo malo previše. Dosta ljudi je smetalo te su se podizali od stola. Baby shower- neznam, zgodno je u principu ali meni je bed zvati ljude da mi u biti donesu poklone. Više mi odgovara ova verzija poslije poroda, a s druge strane mogu ih i podvoriti, nešto više spremiti i tak...staromodna sam

C1M4
    21. Kolovoz 2019. 13:19

lorija

Evo me curke 😀😀😀
    Uglavnom isao je muz i bebac sa mnom. Doktor ih je odmah pozvao unutra i lijeeepo detaljno prikazao. cak organe sve,rekao mi je da se to radi u 6mj,al eti 😍😍😍 pocastio nas je takodjer i slicicom pisonje 😍😍😍 ja,ja djecak je!!!! Kojeg sam takodjer nekako u sebi i osjecala i pricala u muskom rodu uvijek kad bi ga spominjala.
    Poslije sam ostala sama,obavili smo pap test,koji cu cekati 2 tjedna nalaze.
    Pa smo sjeli i lijepo citajuci iz kompa potvrdio mi je da je sve u redu,takodjer i vidjeni cerkviks koji je dug i debeo. sto mi je jako vazno. 😁
    Eto curke detaljnije ne moze 😁

Ja sam točno imala osjećaj da nosiš curicu, ne znam zašto haha očito me osjećaj prevario haha, čestitam ti na malcu i na urednom pregledu

C1M4
    21. Kolovoz 2019. 13:23

lucille9

A do kada dojiti???? Meni je super bilo što se nisam trebala previše mučiti s pripremom hrane, uvijek je sve toplo i spremno.
    Bili smo jednom prilikom na svadbi, prko puta je sjedio dečkić od 4god. Jeo je janjetinu a potom se poslužio i maminim desertom. Nemam ništa protiv dojenja u javnosti no to mi je bilo malo previše. Dosta ljudi je smetalo te su se podizali od stola. Baby shower- neznam, zgodno je u principu ali meni je bed zvati ljude da mi u biti donesu poklone. Više mi odgovara ova verzija poslije poroda, a s druge strane mogu ih i podvoriti, nešto više spremiti i tak…staromodna sam

Ne znam koliko se preporuča inače, ali ja planiram do godinu, godinu i pol maksimalno jer su svi tako nekako oko mene dojili, a i planiram početi raditi opet nakon godinu dana, smatram da je to dovoljno, možda sam u krivu, ali žene oko mene imaju zdravu i super djecu koje su prestale tada dojiti, meni osobno bi bilo previše da dojim nakon tog vremen xd 

Točkica37
    21. Kolovoz 2019. 13:24

Cure nemojte se sad zamarat sa dudama dojenjem ovim onim...svaka beba je drugacija i svakoj nesto drugo pase...radite sve po instinktu i necete pogrijesiti

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI