ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    21. Kolovoz 2019. 12:41

Lavica27

Čovječe,nisam popamtila sva pitanja…
    Meni su te benkice bile užasno iritantne, činilo mi se kao da ima što gumbica a obicni bodiji ionako svi na ramenu imaju po dva gumba tako da nije problem bebi obuci preko glave.
    To kopcanje na guzi mi se pokazalo jako neprakticno, kopcanje po nogicama s unutarnje strane superprakticno.
    Što se tiče duše,ja sam svojoj dala i mišljenja sam da će disati dokad im mi dozvolili da dodaju. Koja je imala 1.5g dudu i mislila sam da neće preživi noć bez nje (po 4-5 je imala u krevetic pojačano da dozvati pa se umiri) ali smo prerezali dudu jedan dan i rekla je da je pokvarena i bacila je u smeće. Taman u to vrijeme nam je teta rekla u vrtiću da ako doma koristi da joj maknemo jer je počela pričati i tako je bilo. S 9 mjeseci je prestala dojiti jer sama nije htjela. Inače bih dojila do godine dana. Osobno ne vidim smisao u dojenju djeteta od 3 godine koje hoda i priča al svako vodi svoj život kako želi. I cure koje ce dojiti i izdajati… najtoplija preporuka za elektricnu izdajalicu. Košta malo više al ja bi poludila da sam morala ručno izdajat dalje. Al to sam naknadno kupila,stigne se.
    Netko je pitao za kadu, po meni naravno da ti treba osim ako imas kadu pa možeš kupiti onaj umetak za bebu samo. Ja imam tus kabinu pa ne znam gdje bi je prala… jako se volila kupati!

Super mi je ovaj tvoj long post, saznala sam sve šta sam htjela tipkat u narednim postovima😂

Mene su za kadu svi popljuvali, kazu, stavi umetak i kupaj dijete... jer sam našla super kadicu , ona koja mjeri temperaturu vode, i kilazu djeteta.
    I stalak ima, pa mi se to super sviđa i čini praktično, i baš smo mislili kad slozimo novi stan, prvo po kadicu! 
    I gledala sam te električne izdajalice, mislim da ćemo odvojiti novac i za to.. definitivno! 

lorija
    21. Kolovoz 2019. 12:44

Evo me curke 😀😀😀 
    Uglavnom isao je muz i bebac sa mnom. Doktor ih je odmah pozvao unutra i  lijeeepo detaljno prikazao. cak organe sve,rekao mi je da se to radi u 6mj,al eti 😍😍😍 pocastio nas je takodjer i slicicom pisonje 😍😍😍 ja,ja djecak je !!!!  Kojeg sam takodjer nekako u sebi i osjecala i pricala u muskom rodu uvijek kad bi ga spominjala. 
    Poslije sam ostala sama,obavili smo pap test,koji cu cekati 2 tjedna nalaze.
    Pa smo sjeli i lijepo citajuci iz kompa potvrdio mi je da je sve u redu,takodjer i vidjeni cerkviks koji je dug i debeo. sto mi je jako vazno. 😁 
    Eto curke detaljnije ne moze 😁

DeeDee
    21. Kolovoz 2019. 12:48

lorija

Evo me curke 😀😀😀
    Uglavnom isao je muz i bebac sa mnom. Doktor ih je odmah pozvao unutra i lijeeepo detaljno prikazao. cak organe sve,rekao mi je da se to radi u 6mj,al eti 😍😍😍 pocastio nas je takodjer i slicicom pisonje 😍😍😍 ja,ja djecak je!!!! Kojeg sam takodjer nekako u sebi i osjecala i pricala u muskom rodu uvijek kad bi ga spominjala.
    Pa smo sjeli i lijepo citajuci iz kompa potvrdio mi je da je sve u redu,takodjer i vidjeni cerkviks koji je dug i debeo. sto mi je jako vazno. 😁

Jeeeeej super super super, hvala na detaljnom izvjestaju 💚

Tako si ja zamisljam curku i nekako sam se navikla da je curka 😄
    Iako me svi oko mene uvjeravaju da je deckic 😊

[/url

Gogaa_V
    21. Kolovoz 2019. 12:55

Čestitam na pisonji i na urednom pregledu Lorija  neka se tako nastavi do kraja. 👶💙
    Hvala cure za popise neophodnog, vrijedno screen-am pa ću se baciti  u nabavku kroz mjesec dana dok se preselimo i zavrsimo  taj dio posla.

• thinkpink1
    21. Kolovoz 2019. 12:58

LoSa84

thinkpink1

Kolko se krecu cijene za doule? Jel zna

Vidim po netu da paket kosta cca 3000 kn

Cini mi se da su malo nabrijale cijenu. Svi paketi su im 3000kn.
    Ja sam gledala ona nakon poroda. Pise:Kada se vratiš iz rodilišta, doći ćemo k tebi sedam puta tijekom šest tjedana, ili češće ako želiš. Donijet ćemo ti topli obrok, pomoći oko dojenja, pospremiti, pričuvati bebu dok se ti ne istuširaš, zabaviti starije dijete i saslušati kako se osjećaš.
    Pa ne jedem jednom u tjedan dana. Ocito svaki dolazak extra naplate. Tak da mene nisu kupile...🙄
    Za te pare si uzmem zenu za svaki dan kroz cijeli mjesec, u periodu kad cu biti sama doma, dok se malo ne oporavim i uhvatimo ritam, te eventualno ako se necu moci pokriti s nekim da mi uleti u tom periodu kad ce muz pocet radit i u slucaju da mi se mama nemre (makar bu ta dosla puzeci, sam da pomogne), jer gledam kad mi rodimo bit ce zima, hrpa viroza i nalet gripe...

• thinkpink1
    21. Kolovoz 2019. 13:00

Lorija čestitam na urednom nalazu i malom frajeru!🥰🥰

Omerta
    21. Kolovoz 2019. 13:00

Ajme, divno!! Cestitam!!  I taj tvoj doktor djeluje bas ok, ljubazan covjek!  Privatnik ili soc? Meni gin rekla isto da se pisonje sad vec mogu 100% potvrditi, naravno ako se ne sakriju. Pojma nemam kad cemo mi otkriti spol. Mozda odemo kod privatnika kroz mj dana..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    21. Kolovoz 2019. 13:02

Cestitam lorija na sinu 💙🐞

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    21. Kolovoz 2019. 13:04

Lorija čestitam na urednom pregledu i deckicu! Bas prednjače momci ove zime. 

21. Kolovoz 2019. 13:09

DeeDee

lorija

Evo me curke 😀😀😀
    Uglavnom isao je muz i bebac sa mnom. Doktor ih je odmah pozvao unutra i lijeeepo detaljno prikazao. cak organe sve,rekao mi je da se to radi u 6mj,al eti 😍😍😍 pocastio nas je takodjer i slicicom pisonje 😍😍😍 ja,ja djecak je!!!! Kojeg sam takodjer nekako u sebi i osjecala i pricala u muskom rodu uvijek kad bi ga spominjala.

Jeeeeej super super super, hvala na detaljnom izvjestaju 💚

Tako si ja zamisljam curku i nekako sam se navikla da je curka 😄
    Iako me svi oko mene uvjeravaju da je deckic 😊

Ja sam bila uvjerena da nosim curicu i kad mi je prvi put rekao da je decko nisam vjerovala. No jucer kad mi je pokazao pišu nema više dileme 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.