ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    21. Kolovoz 2019. 08:40

Pedijatri ne preporucuju da beba bude u jajetu duze od 2h, tako da se ja vodim za tim...
    A kaj se duda varalica tice, ak ju bebonja hoce ok, ak nece, zafitiljit ce ju van...nisam ni zagovornik ni protiv varalica.
    Ja preporučam buđenje po noci jer nije dobro da spava i ne jede cijelu noc, tu onda moze doci do hipoglikemije sto opet moze uzrokovati lancanu reakciju...

samojed
    21. Kolovoz 2019. 08:41

Curama sa jučerašnjih pregleda čestitam na urednom pregledima 
    Senii tako mi je drago za dobre nalaze i čestitke na decku
    I sretno curama na pregledima danas Lorija držim fige da saznas spol imaš li kakav osjecaj sta vi moglo biti ? 
    Ja i muž smo sinoć napisali na papiriće muško i žensko stavili u zdjelicu i izvlačili papiriće idemo sutra nadamo se takodje da ćemo saznati spol i ko bude izgubio pobjednika vodi u soping da kupi sta god želi ja sam izvukla papirić dečko a muž curica 🤣🤣

Lunica
    21. Kolovoz 2019. 08:45

Tonkica1

Točkica37

Jutro. Sretno svima.
    Vidim da ste pricali o dudi. Ja sam.u nacelu protiv toga, klinci se naviknu i onda do 3 -4 te godine zvale tu plastiku…uf. i onda nikako odviknut…

Imas li neku alternativu ili jednostavno ne das da beba ista takvo uzima u usta? Mislim, ovo mi je prvo dijete pa nemam iskustva ni s dudom ni bez 😁 Ali su svi moji rođaci imali dude….

Bolje ju je izbjeci u svakom slucaju. Kada das dusu maloj bebi zna se nasisati zraka i onda ima grceve u crijevima. Poslije ih je tesko naviknuti bez. Najbolje ju uooce ne kupovati.
    Sretno cure danas na pregledina💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    21. Kolovoz 2019. 08:48

Jutro! Sretno svim curama na pregledima. Lorija mozda je jos rano za spol, al drzim 🤞 da ipak saznas. Sretno!
    Uh kad vidim popis onih "sitnica" za bebe meni u glavi krene frcat samo rijec shopping. Dakle kao totalni laik u svemu tome molim vas malo obrazlozenje... Benkica je onaj bodi sa rukavima, sta se dole kopca medju nogama ili? Da li je u redu po zimi bebu oblaciti cijeli dan u ona odjelca sta su sve od komada noge, duge nogavice, rukavi i kopca se naprijed ili bolje body + hlace + carape, a ono samo za spavanje? Dal je prakticno ono na tuticama sto se guza otkopcava, meni to izgpeda super za mjenjat pelene, al to meni izgleda ne znam dal je zbilja tako?! Kapica treba samo za van ili i unutra? 
    Ovo kako cu dojiti pojma nemam, zao mi buditi bebu, a opet nemam namjeru (nadam se da necemo) da mi beba cijele dane visi na sisi kao sto od prijeteljice su oba klinca. I tako do 3 godine. Meni je to prestrasno, zena je s bebom na prsima spavala sjedecki i klinci su uspjelavli spavat samo po 45-60 min u komadu. Stalno su joj bili na rukama ili klokanici doslovno ni pisat nije isla bez njih. Za dudu mislim da sam za nju, kad tad ce se odviknut od nje, a ja sam ju obozavala ko mala toliko da sam zadnju svoju dudu bila rekla mami da mi ju spremi kao kad sam prestala dudat. Mama mi rekla da ju bacila jer sam naknadno ju trazila par dana i na kraju mi ju dala u kutijici puno godina kasnije jos ju imam. Tako da ako beba pokaze interes kad joj ju dam dopustit cu. 

C1M4
    21. Kolovoz 2019. 08:49

samojed

Curama sa jučerašnjih pregleda čestitam na urednom pregledima
    Seniitako mi je drago za dobre nalaze i čestitke na decku
    I sretno curama na pregledima danas Lorijadržim fige da saznas spol imaš li kakav osjecaj sta vi moglo biti ?
    Ja i muž smo sinoć napisali na papiriće muško i žensko stavili u zdjelicu i izvlačili papiriće idemo sutra nadamo se takodje da ćemo saznati spol i ko bude izgubio pobjednika vodi u soping da kupi sta god želi ja sam izvukla papirić dečko a muž curica 🤣🤣

Ovo je super oklada, mi smo se kladili u 300€ koji je spol, kao da bude "zanimljivije", naravno ja sam izgubila hahah ali to će ići ionako za kolica pa ajde, u jedno ruku nisam izgubila baš sve hahah

C1M4
    21. Kolovoz 2019. 08:54

Grizli

Jutro! Sretno svim curama na pregledima. Lorija mozda je jos rano za spol, al drzim 🤞 da ipak saznas. Sretno!
    Uh kad vidim popis onih "sitnica" za bebe meni u glavi krene frcat samo rijec shopping. Dakle kao totalni laik u svemu tome molim vas malo obrazlozenje… Benkica je onaj bodi sa rukavima, sta se dole kopca medju nogama ili? Da li je u redu po zimi bebu oblaciti cijeli dan u ona odjelca sta su sve od komada noge, duge nogavice, rukavi i kopca se naprijed ili bolje body + hlace + carape, a ono samo za spavanje? Dal je prakticno ono na tuticama sto se guza otkopcava, meni to izgpeda super za mjenjat pelene, al to meni izgleda ne znam dal je zbilja tako?! Kapica treba samo za van ili i unutra?
    Ovo kako cu dojiti pojma nemam, zao mi buditi bebu, a opet nemam namjeru (nadam se da necemo) da mi beba cijele dane visi na sisi kao sto od prijeteljice su oba klinca. I tako do 3 godine. Meni je to prestrasno, zena je s bebom na prsima spavala sjedecki i klinci su uspjelavli spavat samo po 45-60 min u komadu. Stalno su joj bili na rukama ili klokanici doslovno ni pisat nije isla bez njih. Za dudu mislim da sam za nju, kad tad ce se odviknut od nje, a ja sam ju obozavala ko mala toliko da sam zadnju svoju dudu bila rekla mami da mi ju spremi kao kad sam prestala dudat. Mama mi rekla da ju bacila jer sam naknadno ju trazila par dana i na kraju mi ju dala u kutijici puno godina kasnije jos ju imam. Tako da ako beba pokaze interes kad joj ju dam dopustit cu.

Sad je bome i meni prošla hrpa pitanja kroz glavu i pokušala sam sebi odgovoriti na ta pitanja i ne ide, pa ne znam ni hoću li znati sve napraviti kako treba šta se tiče dude, ja sam za ako će ju beba htjeti, a za dojenje stvarno ne znam kako bude također, ali isto tako nemam namjeru da mi je stalno na sisi ili na rukama da ne mogu ništa napraviti kako treba.. to je moje mišljenje sada, a kako bude kad se rodi, stvarno ne znam haha

lorija
    21. Kolovoz 2019. 08:57

Hvala vam cure, ovo cekanje mjesec dana do pregleda je stvarno igra sa psihom. 😣
    Lavice sad u 9.30h
    Grizli on meni vise lici da nece da kaze spol,stari doktor,stara skola a sve full uredjeno tip top. Nemoguce ne vidjeti. 
    Ali vidjet cemo danas 😄😍

21. Kolovoz 2019. 08:58

Mene isto zanimaju ove stvari koje Grizli spominje. Ja nemam pojma nista o tim bebama. Moram priznati da nikad nisam bas pokazivala neki interes za bebe, a niti sam ikad cuvala malu bebu 🤣 imam 35 godina...no o bebama totalna tuka 🤣 uvijek me okolina dozivljavala ko hladnu karijeristicu koja ne zeli djecu.
    Valda cu plovit to sve... vidjela sam na netu da mozes uzet dulu da bude s tobom na porodu i poslije te obilazi i educira oko bebe. Ozbiljno o tome razmisljam.

samojed
    21. Kolovoz 2019. 09:01

Heheh vaša opkala košta dosta više hahah al i ja sam sigurna da ću izgubit uvijek izgubim 😣

Lunica
    21. Kolovoz 2019. 09:03

Moji nikad nisu visili dugo na sisi..znaci deset minuta papanja ..hlapljivo bi pojeli...podrigli i spavali po par sati...tako mi je sa scih 4ero bilo..nadam se i s ovim...dudu sam davala prvom pa je srecom sam odbacio s 5 mj a drugi se nikako rijesiti..uzas..imao je skoro 5 god..kad sam mu objasnila da ce mu se zubi iskriviti pa uz neku muku smo uspjeli..imam i curu kojoj nikad nisam ni ponudila dudu i to mi je ipak najbolje iskustvo. Sto se tice benkica ne ali bodi benkica da i preko tutica. Bebe pogotovo zimske su termolabilne i dva rukavica je taman. Ma to sve nekako instiktno dodje i svaka mama jednostavno zna sto je za njezinu bebu najbolje😉

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.