Sarita ja sam pitala vecinu i hvala ti puno na svim odgovorima. Sad mi je jasno kupujem samo benkice body, tutice od komada sa nogicama i bez nogica + carapace koje. Jos jedino ne znam sto cemo za van kupovat kombinezon ili skafander 🤔. Kapicu naravno sa usima medeka će morat biti. 🐻 Ja sam bas najavila sestri ako tko pita sto da nam kupe onda da im kaze ili vecu robicu, mogu i ljetnu sta se mene tice pa da bebi bude druge godine cca za to vrijeme neke velicine ove moje prijateljice iskusnije mame ce to znat vec same sto je pametnije kupiti. Najgore mi kad kupe za poklon robu malenu skroz pa dodju onako kod tebe vidit bebu kad ima 6 mj.
Mala.le moju extra suhu kozu jedino umiri i smanji taj osjecaj zatezanja krema sa ureom. Trenutno sam na onoj iz dm sa 15% jer je zapravo mlijeko i brze se upija. Navecer se sva namazem s njom, a tokom dana jos jednom trbuh samo i od kad to radim koza na trbuhu mi barsunasta fino mekana. Jedino je problem ako je koza ispucala bas onda malo paceka par minuta al vecbiduce mazanje ne pece i ne svrbi nista. Sad me samo znaju zatezat donji misici u trbuhu bas osjecam kako su napeti. Trbuh mi je tvrd ko kamen do razine pupka.
Dal je koja planirala mozda napraviti onu americku foru baby shower? Ne volim inace te populatorske gluposti, al ovo mi se cini prikticno.
U 18h mi je pregled pa cu vidjet sta i doktorica kaze pa cu onda kupiti jos nesto za mazanje.
Hvala vam na misljenjima🙋♂️
Moja je beba strasno ziva, ne znam spava li to dijete ikako😂😂 progutao mi je svo zeljezo, palo je s 14 na 9.3 hhh..
Sto se tice opreme i robice, mi smo sve dobili...jako je ocuvano i kvalitetno, robice na pretek...mislim da cemo trebati kupiti samo bocice, tetra pelene i tako te stvari...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Čovječe,nisam popamtila sva pitanja...
Meni su te benkice bile užasno iritantne, činilo mi se kao da ima što gumbica a obicni bodiji ionako svi na ramenu imaju po dva gumba tako da nije problem bebi obuci preko glave.
To kopcanje na guzi mi se pokazalo jako neprakticno, kopcanje po nogicama s unutarnje strane superprakticno.
Što se tiče duše,ja sam svojoj dala i mišljenja sam da će disati dokad im mi dozvolili da dodaju. Koja je imala 1.5g dudu i mislila sam da neće preživi noć bez nje (po 4-5 je imala u krevetic pojačano da dozvati pa se umiri) ali smo prerezali dudu jedan dan i rekla je da je pokvarena i bacila je u smeće. Taman u to vrijeme nam je teta rekla u vrtiću da ako doma koristi da joj maknemo jer je počela pričati i tako je bilo. S 9 mjeseci je prestala dojiti jer sama nije htjela. Inače bih dojila do godine dana. Osobno ne vidim smisao u dojenju djeteta od 3 godine koje hoda i priča al svako vodi svoj život kako želi. I cure koje ce dojiti i izdajati... najtoplija preporuka za elektricnu izdajalicu. Košta malo više al ja bi poludila da sam morala ručno izdajat dalje. Al to sam naknadno kupila,stigne se.
Netko je pitao za kadu, po meni naravno da ti treba osim ako imas kadu pa možeš kupiti onaj umetak za bebu samo. Ja imam tus kabinu pa ne znam gdje bi je prala... jako se volila kupati!
Isto preporucam kadicu za bebe jos ako mozete kupiti i onaj stalak pa je na povisenom i kadica i lakse je kupanje definitivno.
Da kopcanja sa unutarnje strane nohice definitivno super ali meni je i ta benkica bila super bas za ono novorodence kad ti prvo pa glavica mekana pa te mrvu strah i tako meni bilo lakse :)
Sretno svima na pregledima i cestitam na urednom pregledu mala.le.90 ...:) 😀
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sretno svima na pregledima i cestitam na urednom pregledu mala.le.90 …:) 😀
Tek je veceras hehe. Ali nadam se da ce biti uredan😍
Vjerojatno si pomislila da sam bila jer mi je beba zivahna, to sam napisala haha
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sretno svima na pregledima i cestitam na urednom pregledu mala.le.90 …:) 😀
Tek je veceras hehe. Ali nadam se da ce biti uredan😍
Vjerojatno si pomislila da sam bila jer mi je beba zivahna, to sam napisala haha
Daaa i zbog željeza reko stigli rezultati 😃
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Kolko se krecu cijene za doule? Jel zna
Vidim po netu da paket kosta cca 3000 kn
Meni je skroz nekako rano za nabavu ne znam, mozda sam propuštena. Al mislim, termin mi je za vise od 5 mjeseci, to mi tako daleko djeluje. Jos uvijek radim i ponasam se "normalno" i osim umora ne osjetim ništa pa valjda nisam ni svjesna svega još:D
Od 1.11. planiram prestat raditi i onda se posvetiti svemu, ali vecinu toga cu dobiti/posuditi jer u obitelji i društvu dosta bebica unazad 3 godine..
Btw, mooozda osjetim bebicu danas - kao nekakvo kruljenje u donjem dijelu trbuha hmmhmmm:)
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji