ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    21. Kolovoz 2019. 08:15

Jutro. Sretno svima.
    Vidim da ste pricali o dudi. Ja sam.u nacelu protiv toga, klinci se naviknu i onda do 3 -4 te godine zvale tu plastiku...uf. i onda nikako odviknut... 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Simbalija
    21. Kolovoz 2019. 08:28

Curke sretno danas na pregledima!!
    Ja se pomalo već kuham na poslu, grozno je sparno i nisam dobro spavala.. prvo su me mučile neke noćne more, kasnije komarci, pa me sve svrbilo. Kad je zvonila budilica sam bila totalno ljuta na cijeli svijet. Sad poslije kavice sam bolje :D
    Seni čestitam!! Znala sam da će sve biti ok! Statistika je samo statistika, ponekad zbilja samo služi da uplaši čovjeka. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    21. Kolovoz 2019. 08:30

Kako su se povele price o nekim stvarima sto je dobro sto ne, ja ne znam pa me zanima vase misljenje.. kak sam dosta na moru ovo ljeto, vidam jako puno djece da ide na plazu i u setni u jajetu. Bas ono male bebe. A znam da ste tu pisale da to nebi trebalo bit za duzi boravak. A bas evo tu di jesam imamo 2 frendova i uopce ne koriste kosaru nego samo as..

mrgud_zg
    21. Kolovoz 2019. 08:31

I da ne zaboravim, sretno svima danas. Ne sumnajam uopce da ce se samo nastavit dobre vijesti 😉

• thinkpink1
    21. Kolovoz 2019. 08:32

Jutro curke i sretno danas svima na pregledu!
    Ja jutros malo odkunjala jer sinoc i nocas nisam mogla spavati, bas je bila neka teska noc...

• Tonkica1
    21. Kolovoz 2019. 08:33

mrgud_zg

Kako su se povele price o nekim stvarima sto je dobro sto ne, ja ne znam pa me zanima vase misljenje.. kak sam dosta na moru ovo ljeto, vidam jako puno djece da ide na plazu i u setni u jajetu. Bas ono male bebe. A znam da ste tu pisale da to nebi trebalo bit za duzi boravak. A bas evo tu di jesam imamo 2 frendova i uopce ne koriste kosaru nego samo as..

Ovo i mene zanima.... Bas sam jucer vidjela isto tako

C1M4
    21. Kolovoz 2019. 08:34

Seni1985

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dosla je prva grupa rezultataaaaaaaa….sve je ok i stize nam mali pisonjaaaaaaaa!!!!!!!! ….koja sreca nakon tako katastrofalne statistike probira…..u soku sam totalnom!!!!Hvala cure od srca na podrsci, palcevima i pozitivnim vibrama. Svima sretno s testovima i ne ponovila se losa statistika.

Bože koliko mi je dragoooo doslovno sam se cijela naježila kad sam pročitala čestitam vam na odličnim rezultatima i na pišonji i želim ti urednu i mirnu trudnoću do kraja da više nema ovakvih briga

C1M4
    21. Kolovoz 2019. 08:35

Sretno vam ženske na pregledima i Lorija javi ako saznaš spol 

• Tonkica1
    21. Kolovoz 2019. 08:36

Točkica37

Jutro. Sretno svima.
    Vidim da ste pricali o dudi. Ja sam.u nacelu protiv toga, klinci se naviknu i onda do 3 -4 te godine zvale tu plastiku…uf. i onda nikako odviknut…

Imas li neku alternativu ili jednostavno ne das da beba ista takvo uzima u usta? Mislim, ovo mi je prvo dijete pa nemam iskustva ni s dudom ni bez 😁 Ali su svi moji rođaci imali dude....

21. Kolovoz 2019. 08:39

mrgud_zg

Moja frendica kojoj je to sad cetvrto djete drzi malog u jajetu. Tipa bas su neki dan bili kod nas i mali je cijelo vrijeme bio u jajetu, dva sata voznje plus nekih 4-5h kod nas. Samo ga je izvadila da ga premota i nahrani. 
    Ja jos imam smeđi iscjedak od brisa jucer 😣
    Sretno svima danas!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.