ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    20. Kolovoz 2019. 22:37

Nema veze sa niti jednom temom bas ali vratili se iz setnje po statoj gradskoj jezgri i gledam brdo stranaca uglavnom njemacko govorno podrucje kraj svih kolica koje su se tu prebrojale oni djecu slepaju u nekim ko vagonima, najblizi opis, ima dole sjediste bas ko vagon bez klupica i pomicni krovic i 3 4 djetata stanu unutra i oni tp vuku za sobom. Vrlo je nisko skoro u razini koljena nema za vezat ni rucke ni nis samo sjede naslagani u tome promatraju okolo...toliko me fasciniralo da sam isla skicnut kako to izgleda unutra dok je to bilo parkirano nema ni spuzve nis. I to malena djecica unutra bas mali toliko da sjedit zna. Mi smo naseg vezali u kolicima u pet tocaka ko u autosjedalici a oni naslazu djecu i jos i vuku za sobom. Full fascinantno. Eto jedna zanimljivost da podjelim

Gogaa_V
    20. Kolovoz 2019. 22:49

Sarita15

Nema veze sa niti jednom temom bas ali vratili se iz setnje po statoj gradskoj jezgri i gledam brdo stranaca uglavnom njemacko govorno podrucje kraj svih kolica koje su se tu prebrojale oni djecu slepaju u nekim ko vagonima, najblizi opis, ima dole sjediste bas ko vagon bez klupica i pomicni krovic i 3 4 djetata stanu unutra i oni tp vuku za sobom. Vrlo je nisko skoro u razini koljena nema za vezat ni rucke ni nis samo sjede naslagani u tome promatraju okolo…toliko me fasciniralo da sam isla skicnut kako to izgleda unutra dok je to bilo parkirano nema ni spuzve nis. I to malena djecica unutra bas mali toliko da sjedit zna. Mi smo naseg vezali u kolicima u pet tocaka ko u autosjedalici a oni naslazu djecu i jos i vuku za sobom. Full fascinantno. Eto jedna zanimljivost da podjelim

Haha da, meni je to smijesno. Vidjala sam u i Francuskoj, Holandiji npr takodjer tako vozikaju  djecicu. Pa natrpaju jos stvari iz prodavnice skupa s njima. 🙊🤣😂 To na fazon onih malih biciklistickih kolica, a njih  pogotovo ne bih nikad prakticirala, ružno mi izgleda prvo, a drugo nisam sigurna kad mi dijete  ne bi bilo na oku

Grizli
    20. Kolovoz 2019. 22:52

Seni izvrsno da je napaz dosao dobar! Sad jos da ostatak dodje i bit ce to sve savršeno. Cestitam na misonji!
    Anna neka si otisla kod gin. Dobro da nije nista strasno al bolje puhat na sladoled.
    Sarita joj to i ja vidila kod hrpe stranaca meni je to super. I skuzila sam da se to sklopi pa bude kao jedna ploca. U tome cak klinci i spavaju. 

mrgud_zg
    20. Kolovoz 2019. 22:59

Cure super da su svima svi nalazi dobra. Neka smo super pozitivna mala zajednica, i sve ispada dobro 💪
    Ja se sutra vracam s godisnjeg nakon 3 tj. Malo sam u soku. Uzbudena zbog pregleda preksutra al stvarno sam se tak opustila i super mi je bilo uopce nemrem zamislit da od petka moram na posao. U glavi sam totapno vec na porodiljnom. A trebala bi radit jos 2,5 mjeseca. Nadam se da ce uskoro bar malo splasnut vrucine u zagrebu. 

20. Kolovoz 2019. 23:02

Sarita15

Nema veze sa niti jednom temom bas ali vratili se iz setnje po statoj gradskoj jezgri i gledam brdo stranaca uglavnom njemacko govorno podrucje kraj svih kolica koje su se tu prebrojale oni djecu slepaju u nekim ko vagonima, najblizi opis, ima dole sjediste bas ko vagon bez klupica i pomicni krovic i 3 4 djetata stanu unutra i oni tp vuku za sobom. Vrlo je nisko skoro u razini koljena nema za vezat ni rucke ni nis samo sjede naslagani u tome promatraju okolo…toliko me fasciniralo da sam isla skicnut kako to izgleda unutra dok je to bilo parkirano nema ni spuzve nis. I to malena djecica unutra bas mali toliko da sjedit zna. Mi smo naseg vezali u kolicima u pet tocaka ko u autosjedalici a oni naslazu djecu i jos i vuku za sobom. Full fascinantno. Eto jedna zanimljivost da podjelim

Hrpa ljudi to na moru ove godine imala. I nekad su vozili puna kolica rucnika a na vrhu djeca 😉

• Sarita15
    20. Kolovoz 2019. 23:03

Grizli

Seni izvrsno da je napaz dosao dobar! Sad jos da ostatak dodje i bit ce to sve savršeno. Cestitam na misonji!
    Anna neka si otisla kod gin. Dobro da nije nista strasno al bolje puhat na sladoled.
    Sarita joj to i ja vidila kod hrpe stranaca meni je to super. I skuzila sam da se to sklopi pa bude kao jedna ploca. U tome cak klinci i spavaju.

Nisam imala prilike vidjet sklopljeno ali bas me fasciniralo. Mada mi ne izgleda bas udobno djeca su fino razgledavala briga njih...mislim si nekad kad tako gledam da je masa tih stranaca puno opustenija oko te djece bar mi tako izgledaju 

ena10
    20. Kolovoz 2019. 23:13

Goga izdrži to još malo!  🙈🤞🏻❤

Maybebaby malo dugo to čekaš, da... ali ok, držim fige da stigne sve što prije! 🤞🏻🙈

Bome i mi se moramo preseliti kroz 2 tjedna, a ja sam tako lijena krenuti spremati sve... 
    Sutra krećemo na trudnicki tečaj popodne🤗🤗🤗🤗, jako me to veseli! 

Nova19
    20. Kolovoz 2019. 23:25

Seni čestitke od srca ❤️❤️❤️❤️❤️ Divne vijesti... vjerujem da si bila na sto muka, hvala Bogu pa je sve to iza vas sada 💕
    Čestitke na deckicu i drugim curama na nalazima 🥰

• Kengurica
    20. Kolovoz 2019. 23:49

Opet Perica na akciji, ovaj put Interspar, ali ne pisu dimenzije, a meni se cini da je to mali.

21. Kolovoz 2019. 05:53

Jutro! Ja danas od 5 budna 😡 Ko da sam se naspavala 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.