Iva baš ću im poslati mail da vidim...sad sam si sjela da si preračunam cijene i napravim popis šta bi tam kupila i onda mi sine da šta ako ne mogu isti dan preuzeti xD Najviše mi je za taj krevetić jer sam tam našla za 2300 i još nek dođe popust za gotovinu eto ti ga za 2000 a kod nas je 3500 xD
Ili ću vidjet da mi onda naprave narudžbu i dostave u trgovinu pa iz trgovine preuzmem :) To vjerujem da je moguće.
Svekrva jučer pita jel idemo sad čim se preselim, reko neee još je rano, ići ćemo u 10om mjesecu. Ona ne može dočekati kupovinu hahahha
Najbliži nam je Sombor i do tam imamo nekih 50-60 km tak da nije ništa strašno :) Malo goriva je neusporedivo naspram uštede i još dobijem povrat poreza na to haha
Joj mačak mi se došao maziti...napokon...već sam mislila da me više ne voli jer sam trudna al očito mu samo prevruće bilo...sad se ne da iz krila :D
Seni Super, biće i za ostale dobar nalaz, kad je dobar za te što su bili sumnjivi
Goga Znaš li ikako njemački ili baš od početka trebaš krenuti?
SeniSuper, biće i za ostale dobar nalaz, kad je dobar za te što su bili sumnjivi
GogaZnaš li ikako njemački ili baš od početka trebaš krenuti?
Znam ponešto da se mogu sporazumjeti ali sam prijavila da ne znam nista tako da cu sve od početka. (tecaj traje 6 mjeseci intenzivno, s tim da termin polaganja mogu odgoditi npr zbog poroda) Uz struro (ne) znanje Njemackog uglavnom se posluzim Engleskim koji pričam odlicno pa se snadjem gdje god. U gimnaziji sam učila 2 strana obavezno, plus maternji, a medju ta dva nisam izabrala Njemacki nazalost, zato ću sada nadoknaditi znanje.
Bok mame, ja se vratila sa kratkog godišnjeg pa reko da vam se malo javim i gnjavim sa pitanjima.
Nisam stigla baš biti aktivna ovdje od kada sam se prijavila pa za one koji me ne znaju da se predstavim haha
Čekamo malu curicu 12.11., a sljedeći pregled nam je evo u četvrtak, jedva čekam!
Sutra ujutro idem raditi OGTT pa se pripremam psihički jer sam čula da je grdo to za popiti
Počela sam slagati popis stvari koje mi trebaju za bebu, budući da mi je prvo a nažalost nemamo od koga naslijediti stvari pa sve moramo kupovati
Ako mi može tko napisati što je neophodno za imati bila bi zahvala🥰
Za sada imamo kolica, jaje, kinderbet i nešto robice i tetrapelena
https://www.maminacarolija.hr/beba/popis-za-kupovinu-sve-sto-novoj-bebi-i-mami-treba/
http://organizirajtese.com.hr/2016/04/popis-osnovnih-stvari-za-bebu/
evo lupe :)
Seni cestitke na dobrim rezultatima! Sada lagano mirno dalje
I ostalim curama cestitke na malim deckicima koje cekaju :) :)
Koliko sam uspjela polovit decki vode
Gogaa ni meni taj perica ne pase nikako se nisam slozila sa njim . Nadam se da ces brzo kuci. A za ucenje njem svaka cast na volji i zelji i entuzijazmu bome od svih jezik meni je taj najtezi nekako nikako ga usvojit ali nikako 🙈
Bok mame, ja se vratila sa kratkog godišnjeg pa reko da vam se malo javim i gnjavim sa pitanjima.
Nisam stigla baš biti aktivna ovdje od kada sam se prijavila pa za one koji me ne znaju da se predstavim haha
Čekamo malu curicu 12.11., a sljedeći pregled nam je evo u četvrtak, jedva čekam!
Sutra ujutro idem raditi OGTT pa se pripremam psihički jer sam čula da je grdo to za popiti
Počela sam slagati popis stvari koje mi trebaju za bebu, budući da mi je prvo a nažalost nemamo od koga naslijediti stvari pa sve moramo kupovati
Ako mi može tko napisati što je neophodno za imati bila bi zahvala🥰
Za sada imamo kolica, jaje, kinderbet i nešto robice i tetrapelena
Pozz lupe dobrodosla...☺
Ako imas susilicu za robu i ne treba ti puno robice...
Kod nas jos ide siroko povijanje tako da ja uvijek imam nekih 10ak trokuta i tetrica za povijanje. I imam 7/8 sarenih tetrica za pod glavicu..Od bodica obavezno bih uzela bodi benkicu znaci bodi na preklop da ne moras navlaciti preko glave..i njih desetak...tutice pamucne poneka od frotira ali obicno te deblje i nisu 100 posto pamuk pa sam sklonija tanjima pamucnima jer ionako imamo centralno pa je jako toplo u stanu. Za vani skafanderic i kapicu...posteljinu..dekice...
ne znam jesam sto zab..a carapice..da.. zbodno je imati bavarinice jer bebe bljuckaju pa da ne moras mijenjati cijelu tuticu...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
SeniSuper, biće i za ostale dobar nalaz, kad je dobar za te što su bili sumnjivi
GogaZnaš li ikako njemački ili baš od početka trebaš krenuti?
Znam ponešto da se mogu sporazumjeti ali sam prijavila da ne znam nista tako da cu sve od početka. (tecaj traje 6 mjeseci intenzivno, s tim da termin polaganja mogu odgoditi npr zbog poroda) Uz struro (ne) znanje Njemackog uglavnom se posluzim Engleskim koji pričam odlicno pa se snadjem gdje god. U gimnaziji sam učila 2 strana obavezno, plus maternji, a medju ta dva nisam izabrala Njemacki nazalost, zato ću sada nadoknaditi znanje.
Joj meni je njemački užasno težak. Bio mi kroz osnovu i srednju prvi strani jezik no jako ga loše znam... uopce se njime ne služim kad sam u zemljsma njemačkog govornog područja 🤣🤣
Ja sam danas doktoru u bolnicu nosila tablicu mjerenja tlaka ovih tjedan dana od kad d sam došla iz bolnice. Veli da je jako dobar, ali zahvaljujući tabletama i neka dalje nastavim s tom dozom. Nalaz proteina u 24-satnom urinu je također dobar, tj. ima ih u tragovima što je super. U ponedjeljak opet hospitalizacija na 24 sata zbog šećera, a možda i duže ako će raditi još neke pretrage.
Sortiraj odgovore
Najstariji