ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    21. Kolovoz 2019. 06:20

LoSa84

Jutro! Ja danas od 5 budna 😡 Ko da sam se naspavala 🤔

Jutro! I ja sam budna hahah...vec sam doruckovala. maleni se tako lupao i bio neumoran...reko idem ja jesti haha 😃

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lupe
    21. Kolovoz 2019. 06:27

Jutro žene
    Evo i ja budna od 5 i tako već danima 😫
    Ne smijem ništa jest jer idem na OGTT a baš sam gladna 😂🐷

• lucille9
    21. Kolovoz 2019. 06:39

Jutro curke! Evo, sada već puna 2mj. nesanica, u biti nemogu zaspati, budim se 2-3x tokom noći pa ujutro između 5-6- naspavana! Valjda e to priprema za bebonju! :)
    Netko je spominjao Stokke kolica- zašto ne naručite s njihove orig. stranice?
    Što se tiče dječjih potrepština, samo utipkajte i izbaci vam. Košara, jaje, kolica, kinderbet, bodi-benkice i odjelca, tetra pelene, pumpica za nosić, duda (ovisno o vašem stavu), 2ručnika. Za same benkice- često su djetetu leđa gola pa ću ja to preskočiti. Kombinezoni za spavanje, posteljina....pelene (jednokratne, višekratne)...ma sve se u hodu nadokupi. Dekica, skafander. 
    Ako je sve ok te se očekuje terminski porod, za prosječno veliko dijete treba broj 56 (preraste kroz 3-4tj.). Za veće bebonje 62 (to nosi koja 3-5mj.) pa nemojte pretjerivati s 56.

• Seni1985
    21. Kolovoz 2019. 06:42

Grizli, Nova, hvala curke, sad sve sto prije zaboraviti i probati se opustiti i uzivati.
    Sto se tice ovih "vagoncica" za klince, toga i u svedskoj ima jako puno, vuku za sobom ili zakace na bicikl, pa dvoje troje klinaca unutra i voznja po gradu ili prirodi.Oni su super opusteni, za nas pojam nekad i previse.
    Prije par dana jezero na 15 stupnjeva,vani nekih 20 (ja u jaknici), roditelji na klupici a klinci se kupaju u jezeru...oci su mi ispale :-) Njima je 15 valjda toplo....tako i zimi, ne smeta veliki minus nimalo, jako puno su s klincima vani.

• lucille9
    21. Kolovoz 2019. 06:47

Evo, imam potrebe se izjasniti za dudu varalicu- osobno smatram da ju je sam Bog stvorio! Naša curka ju je prihvatila jedva tek s mjesec dana, stvarno ju je smirivala.

Što se tiče dojenja; moja šogorica je rodila kojih 6mj. prije nas i odlučila se na dojenje 'na zhatjev'- meni je to bilo prestrašno. Mali je stalno spavao na sisi, stalno plakao, nervozna ona, nervozan mali.
    Ja sam se odlučila za dojenje u pravilnim intervalima. Mučili smo se, budili je na sisi, ponekad je trajalo 20-30min, no s mjesec dana bebonja je spavao cijelu noć. Mislim da je duda tu pomogla malo.
    Postepeno sam pomicala razmake u hranjenju te je išla cicati gladna i sisala sve dok nije zadnju kap popila. U početku je malo teže na ovaj način ali je beba bila baš zadovoljna. S drue strane sam se i ja odmorila, nisam bila pod stresom.

Lavica27
    21. Kolovoz 2019. 07:00

Lucille rekla bih ti da to što ti je beba spavala s mjesec dana cijelu noć je čista sreća da si dobila takvu bebu. Ja mislim da je to kako te potref tj da ovisi o puno vise faktora. Naravno,ako su sve primarnini zahtjevi zadovoljeni (da je sito, suho i ostalo). Često žene misle da nešto ne valja s njihovim mlijekom pa se okrenu AD-u i misle da će onda spavati cijelu noć. Po tome djeca na AD-u bi sva spavala cijelu noc. Pricam jer sam ja prva mislila da tako ide.. znam da sam si za ovaj put zacrtala da cu slusati samo sebe osvoje instinkte i ispraviti greske koje nisam znala S prvom i...ne usporedjivati se s drugim frendicama/mama. 

Netko je za kupnju pitao,ja osobno ničeg ne bi previše kupovala jer svako dijete raste drugom brzinom a to ne možeš unaprijed znati,i još ti nakupuju drugi za poklon. Npr. Meni su svi rekli da 56 preraste za dva tjedna,nosila je 2mjeseca, a 62 par mjeseci,mislim da je nosila 1.5mj a nakupovala sam 62 tolko da neku robu nikad nije obukla. Tetra pelena plafon ti treba 6-7 komada. Ja sam kupila 20, 5 sam vrtila u krug stalno. I tih slinceka sam 6 komada kupila,uopće nije bljucala a ni slinila..zato umjereno za početak..
     I kozmetiku bi bilo dobro imati. Neki gel za kupanje dječji, cesalj, fiziološku, sprice, octenisept, gazice za pupak. Sigurno sam nesto zaboravila...

lorija
    21. Kolovoz 2019. 07:35

PREGLEDI

21.8.- lorija
    21.8.- mala.le.90
    21.8.- tinika
    22.8.- Nasty
    22.8.- mrgud_zg
    22.8.- sofio9
    22.8.- samojed
    22.8.- lucille9
    22.8.- Angelly
    22.8.- lupe
    23.8.- Angie1205
    23.8.- Lala27
    23.8.- ena10
    26.8.- Reserved123
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    27.8.- samonezelje
    28.8.- Tockica37
    28.8.- MaRe
    28.8.- Nita9999
    29.8.- petra31
    29.8.- DeeSB
    29.8.- iva4
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    30.8.- Eleonoré
    02.9.- crnokosa
    02.9.- Sarita15
    03.9.- Juno
    03.9.- DeeDee
    03.9.- piba7
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    06.9.- Stelle123
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    11.9.- flower
    11.9.- Anna
    13.9.- C1M4
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica

lorija
    21. Kolovoz 2019. 07:38

Jutroo cure. Sretno nam danas 😊
    Bome ste se lijepo raspisale jutros 😊 mene pere nervoza i uzbudjenje mislim da cu saznati spol 😍 ne znam u biti,cut cete sve danas. 

Lavica27
    21. Kolovoz 2019. 08:01

Lorija u kolko h si? Bit će sve dobro❤

• Tonkica1
    21. Kolovoz 2019. 08:11

Jutro cure! Sretno na pregledima danas 🍀🍀🤞🤞
    Meni je ovaj jastuk (Perica) pun pogodak! Probudila sam se jednom jer sam morala na wc, ali se osjecam bolje, odmornjje nego jucer....
    Prijavljujem veliki anomaly scan 27.8., imam termin u Merkuru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.