Jutro! Ja danas od 5 budna 😡 Ko da sam se naspavala 🤔
Jutro! I ja sam budna hahah...vec sam doruckovala. maleni se tako lupao i bio neumoran...reko idem ja jesti haha 😃
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro žene
Evo i ja budna od 5 i tako već danima 😫
Ne smijem ništa jest jer idem na OGTT a baš sam gladna 😂🐷
Jutro curke! Evo, sada već puna 2mj. nesanica, u biti nemogu zaspati, budim se 2-3x tokom noći pa ujutro između 5-6- naspavana! Valjda e to priprema za bebonju! :)
Netko je spominjao Stokke kolica- zašto ne naručite s njihove orig. stranice?
Što se tiče dječjih potrepština, samo utipkajte i izbaci vam. Košara, jaje, kolica, kinderbet, bodi-benkice i odjelca, tetra pelene, pumpica za nosić, duda (ovisno o vašem stavu), 2ručnika. Za same benkice- često su djetetu leđa gola pa ću ja to preskočiti. Kombinezoni za spavanje, posteljina....pelene (jednokratne, višekratne)...ma sve se u hodu nadokupi. Dekica, skafander.
Ako je sve ok te se očekuje terminski porod, za prosječno veliko dijete treba broj 56 (preraste kroz 3-4tj.). Za veće bebonje 62 (to nosi koja 3-5mj.) pa nemojte pretjerivati s 56.
Grizli, Nova, hvala curke, sad sve sto prije zaboraviti i probati se opustiti i uzivati.
Sto se tice ovih "vagoncica" za klince, toga i u svedskoj ima jako puno, vuku za sobom ili zakace na bicikl, pa dvoje troje klinaca unutra i voznja po gradu ili prirodi.Oni su super opusteni, za nas pojam nekad i previse.
Prije par dana jezero na 15 stupnjeva,vani nekih 20 (ja u jaknici), roditelji na klupici a klinci se kupaju u jezeru...oci su mi ispale :-) Njima je 15 valjda toplo....tako i zimi, ne smeta veliki minus nimalo, jako puno su s klincima vani.
Evo, imam potrebe se izjasniti za dudu varalicu- osobno smatram da ju je sam Bog stvorio! Naša curka ju je prihvatila jedva tek s mjesec dana, stvarno ju je smirivala.
Što se tiče dojenja; moja šogorica je rodila kojih 6mj. prije nas i odlučila se na dojenje 'na zhatjev'- meni je to bilo prestrašno. Mali je stalno spavao na sisi, stalno plakao, nervozna ona, nervozan mali.
Ja sam se odlučila za dojenje u pravilnim intervalima. Mučili smo se, budili je na sisi, ponekad je trajalo 20-30min, no s mjesec dana bebonja je spavao cijelu noć. Mislim da je duda tu pomogla malo.
Postepeno sam pomicala razmake u hranjenju te je išla cicati gladna i sisala sve dok nije zadnju kap popila. U početku je malo teže na ovaj način ali je beba bila baš zadovoljna. S drue strane sam se i ja odmorila, nisam bila pod stresom.
Lucille rekla bih ti da to što ti je beba spavala s mjesec dana cijelu noć je čista sreća da si dobila takvu bebu. Ja mislim da je to kako te potref tj da ovisi o puno vise faktora. Naravno,ako su sve primarnini zahtjevi zadovoljeni (da je sito, suho i ostalo). Često žene misle da nešto ne valja s njihovim mlijekom pa se okrenu AD-u i misle da će onda spavati cijelu noć. Po tome djeca na AD-u bi sva spavala cijelu noc. Pricam jer sam ja prva mislila da tako ide.. znam da sam si za ovaj put zacrtala da cu slusati samo sebe osvoje instinkte i ispraviti greske koje nisam znala S prvom i...ne usporedjivati se s drugim frendicama/mama.
Netko je za kupnju pitao,ja osobno ničeg ne bi previše kupovala jer svako dijete raste drugom brzinom a to ne možeš unaprijed znati,i još ti nakupuju drugi za poklon. Npr. Meni su svi rekli da 56 preraste za dva tjedna,nosila je 2mjeseca, a 62 par mjeseci,mislim da je nosila 1.5mj a nakupovala sam 62 tolko da neku robu nikad nije obukla. Tetra pelena plafon ti treba 6-7 komada. Ja sam kupila 20, 5 sam vrtila u krug stalno. I tih slinceka sam 6 komada kupila,uopće nije bljucala a ni slinila..zato umjereno za početak..
I kozmetiku bi bilo dobro imati. Neki gel za kupanje dječji, cesalj, fiziološku, sprice, octenisept, gazice za pupak. Sigurno sam nesto zaboravila...
PREGLEDI
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
22.8.- samojed
22.8.- lucille9
22.8.- Angelly
22.8.- lupe
23.8.- Angie1205
23.8.- Lala27
23.8.- ena10
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
28.8.- Nita9999
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
03.9.- piba7
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
11.9.- flower
11.9.- Anna
13.9.- C1M4
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
Jutroo cure. Sretno nam danas 😊
Bome ste se lijepo raspisale jutros 😊 mene pere nervoza i uzbudjenje mislim da cu saznati spol 😍 ne znam u biti,cut cete sve danas.
Jutro cure! Sretno na pregledima danas 🍀🍀🤞🤞
Meni je ovaj jastuk (Perica) pun pogodak! Probudila sam se jednom jer sam morala na wc, ali se osjecam bolje, odmornjje nego jucer....
Prijavljujem veliki anomaly scan 27.8., imam termin u Merkuru
Sortiraj odgovore
Najstariji