Seni izvrsno da je napaz dosao dobar! Sad jos da ostatak dodje i bit ce to sve savršeno. Cestitam na misonji!
Anna neka si otisla kod gin. Dobro da nije nista strasno al bolje puhat na sladoled.
Sarita joj to i ja vidila kod hrpe stranaca meni je to super. I skuzila sam da se to sklopi pa bude kao jedna ploca. U tome cak klinci i spavaju.
Nisam imala prilike vidjet sklopljeno ali bas me fasciniralo. Mada mi ne izgleda bas udobno djeca su fino razgledavala briga njih...mislim si nekad kad tako gledam da je masa tih stranaca puno opustenija oko te djece bar mi tako izgledaju
Goga izdrži to još malo! 🙈🤞🏻❤
Maybebaby malo dugo to čekaš, da... ali ok, držim fige da stigne sve što prije! 🤞🏻🙈
Bome i mi se moramo preseliti kroz 2 tjedna, a ja sam tako lijena krenuti spremati sve...
Sutra krećemo na trudnicki tečaj popodne🤗🤗🤗🤗, jako me to veseli!

Seni čestitke od srca ❤️❤️❤️❤️❤️ Divne vijesti... vjerujem da si bila na sto muka, hvala Bogu pa je sve to iza vas sada 💕
Čestitke na deckicu i drugim curama na nalazima 🥰

Opet Perica na akciji, ovaj put Interspar, ali ne pisu dimenzije, a meni se cini da je to mali.

Jutro! Ja danas od 5 budna 😡 Ko da sam se naspavala 🤔
Jutro! I ja sam budna hahah...vec sam doruckovala. maleni se tako lupao i bio neumoran...reko idem ja jesti haha 😃

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro žene
Evo i ja budna od 5 i tako već danima 😫
Ne smijem ništa jest jer idem na OGTT a baš sam gladna 😂🐷
Jutro curke! Evo, sada već puna 2mj. nesanica, u biti nemogu zaspati, budim se 2-3x tokom noći pa ujutro između 5-6- naspavana! Valjda e to priprema za bebonju! :)
Netko je spominjao Stokke kolica- zašto ne naručite s njihove orig. stranice?
Što se tiče dječjih potrepština, samo utipkajte i izbaci vam. Košara, jaje, kolica, kinderbet, bodi-benkice i odjelca, tetra pelene, pumpica za nosić, duda (ovisno o vašem stavu), 2ručnika. Za same benkice- često su djetetu leđa gola pa ću ja to preskočiti. Kombinezoni za spavanje, posteljina....pelene (jednokratne, višekratne)...ma sve se u hodu nadokupi. Dekica, skafander.
Ako je sve ok te se očekuje terminski porod, za prosječno veliko dijete treba broj 56 (preraste kroz 3-4tj.). Za veće bebonje 62 (to nosi koja 3-5mj.) pa nemojte pretjerivati s 56.
Grizli, Nova, hvala curke, sad sve sto prije zaboraviti i probati se opustiti i uzivati.
Sto se tice ovih "vagoncica" za klince, toga i u svedskoj ima jako puno, vuku za sobom ili zakace na bicikl, pa dvoje troje klinaca unutra i voznja po gradu ili prirodi.Oni su super opusteni, za nas pojam nekad i previse.
Prije par dana jezero na 15 stupnjeva,vani nekih 20 (ja u jaknici), roditelji na klupici a klinci se kupaju u jezeru...oci su mi ispale :-) Njima je 15 valjda toplo....tako i zimi, ne smeta veliki minus nimalo, jako puno su s klincima vani.

Evo, imam potrebe se izjasniti za dudu varalicu- osobno smatram da ju je sam Bog stvorio! Naša curka ju je prihvatila jedva tek s mjesec dana, stvarno ju je smirivala.
Što se tiče dojenja; moja šogorica je rodila kojih 6mj. prije nas i odlučila se na dojenje 'na zhatjev'- meni je to bilo prestrašno. Mali je stalno spavao na sisi, stalno plakao, nervozna ona, nervozan mali.
Ja sam se odlučila za dojenje u pravilnim intervalima. Mučili smo se, budili je na sisi, ponekad je trajalo 20-30min, no s mjesec dana bebonja je spavao cijelu noć. Mislim da je duda tu pomogla malo.
Postepeno sam pomicala razmake u hranjenju te je išla cicati gladna i sisala sve dok nije zadnju kap popila. U početku je malo teže na ovaj način ali je beba bila baš zadovoljna. S drue strane sam se i ja odmorila, nisam bila pod stresom.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji