ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    20. Kolovoz 2019. 19:35

Maybebaby svaka čast na tolikom strpljenju, ja mislim da bi Poludila na živce... mi smo ih u srijedu prošlu uzeli, jučer su stigla, i tih par dana sam grozna nokte, kažem, kao da beba dolazi sa kolicima🙈
    Goga- ja imam jedan koji sam kupila još na početku trudnoće, i savršen mi je... već sam ga cijelog udubila🙈, i kupila sam novi...prvi tren kad sam ga probala, vikala sam mužu da mi vrati starog, novi nije dobar... i dalje sam sa starim, novi mi je evo, sada pod glavom, i to je sve.. Kako ti kratis svoje dane? Da li se nadzire odlazak kući skoro?

Anna- ja sam za svaki odlazak kod doktora, makar i zbog najmanje sitnice, to je tvoje pravo!
    Drago mi je da je ipak u redu situacija! Držim fige da se smiri🙈🤗

• piba7
    20. Kolovoz 2019. 19:54

Cure, čestitke svima na dobrim nalazima i pregledima ❤
    Nama su došli nalazi briseva, hvala Bogu sve je u redu i danas smo obavili fetalnu ehokardiografiju isto je sve u redu pa se nadam da smo sad mirni. 
    Sljedeći pregled imamo 03.09.

lorija
    20. Kolovoz 2019. 19:56

PREGLEDI

21.8.- lorija
    21.8.- mala.le.90
    21.8.- tinika
    22.8.- Nasty
    22.8.- mrgud_zg
    22.8.- sofio9
    22.8.- samojed
    22.8.- lucille9
    22.8.- Angelly
    23.8.- Angie1205
    23.8.- Lala27
    23.8.- ena10
    26.8.- Reserved123
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    27.8.- samonezelje
    28.8.- Tockica37
    28.8.- MaRe
    28.8.- Nita9999
    29.8.- petra31
    29.8.- DeeSB
    29.8.- iva4
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    30.8.- Eleonoré
    02.9.- crnokosa
    02.9.- Sarita15
    03.9.- Juno
    03.9.- DeeDee
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    06.9.- Stelle123
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    11.9.- flower
    11.9.- Anna
    13.9.- C1M4
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica

• Seni1985
    20. Kolovoz 2019. 20:03

Lala27, stigli su rezultati za T13, 18 i 21 za koje je kombinirani probir izbacio 1:3 i 1:2...grozno. Sad cekam kompletan rezultat za sve kromosome, ali vec se puuuno lakse dise. Uzasno iskustvo, ne ponovilo se nikom i nikad. 
    Kroz dan-dva cu se zaletiti na UZV, trebam vidjet malo srce da veselo kuca, pa da se mogu opustiti do iduceg pregleda koji je 30.9. Jos me malo probada s ove strane gdje su uzimali uzorak, pa mi i to stvara nemir. 

lorija
    20. Kolovoz 2019. 20:04

Anna zao mi je zbog stresa sto si prosla danas.
    Goga kakvo je stanje kod tebe? Nalazi? Govore li ista novo?  Evo gle sta se dogodi Anni pa ti i dalje "zali" sto ne daju utrice 😉 Imaju oni svoju teoriju i vjeruj da je bolje. 

Gogaa_V
    20. Kolovoz 2019. 20:05

Ena nakon terapije  se uspavam,  brojim sate do obroka, jedem pa opet zaspem, 🙈 čitam knjige, pogledam  film, pratim  vas, dodju mi posjete  i guram nekako. 😌 Ali mi je dosadilo sva sam se ukocila vise lezeci. Možda u petak sad idem kuci, ako ne onda ponedeljak. Čeka me selidba  do 1.
    10 vec sve mora biti gotovo. Očekujem i novi namjestaj  ovih dana...
    Upisala sam i platila  jos prije 3 mjeseca tečaj za Njemacki  ali su me tek zvali nedavno da pocinje  9.9 svaki dan 3 sata dnevno pa ću probati to ako mi nalazi  budu  dobri  i budem  mogla sjediti. Da tako kratim  vrijeme , ako ne budem mogla  onda nakon poroda.. mada bih voljela  da sad bude sve ok  da se zabavim  i skrenem  misli do poroda na taj nacin.

DeeDee
    20. Kolovoz 2019. 20:14

Gogaa_V

Enanakon terapije se uspavam, brojim sate do obroka, jedem pa opet zaspem, 🙈 čitam knjige, pogledam film, pratim vas, dodju mi posjete i guram nekako. 😌 Ali mi je dosadilo sva sam se ukocila vise lezeci. Možda u petak sad idem kuci, ako ne onda ponedeljak. Čeka me selidba do 1.
    10 vec sve mora biti gotovo. Očekujem i novi namjestaj ovih dana…
    Upisala sam i platila jos prije 3 mjeseca tečaj za Njemacki ali su me tek zvali nedavno da pocinje 9.9 svaki dan 3 sata dnevno pa ću probati to ako mi nalazi budu dobri i budem mogla sjediti. Da tako kratim vrijeme , ako ne budem mogla onda nakon poroda.. mada bih voljela da sad bude sve ok da se zabavim i skrenem misli do poroda na taj nacin.

Gogaa ja uopće do sad nisam kuzila da si ti hospitalizirana :O

Što je razlog? Nadam se da te skoro puštaju..

[/url

MaRe
    20. Kolovoz 2019. 20:34

Znate li možda dal se u svim trgovinama i za sve ( kolica, krevetić, sjedalice) čeka na isporuku ili negdje možeš pokupit isti dan? Sad mi sinulo da kak planiram to otići preko kupit  ak ne budem mogla odmah pokupiti neću ni uzimati kad ne dostavljaju u RH xD Ili im stavim adresu granice da mi tam dostave hahahhaha

Gogaa_V
    20. Kolovoz 2019. 20:36

DeeDee

Gogaa_V

Enanakon terapije se uspavam, brojim sate do obroka, jedem pa opet zaspem, 🙈 čitam knjige, pogledam film, pratim vas, dodju mi posjete i guram nekako. 😌 Ali mi je dosadilo sva sam se ukocila vise lezeci. Možda u petak sad idem kuci, ako ne onda ponedeljak. Čeka me selidba do 1.
    10 vec sve mora biti gotovo. Očekujem i novi namjestaj ovih dana…
    Upisala sam i platila jos prije 3 mjeseca tečaj za Njemacki ali su me tek zvali nedavno da pocinje 9.9 svaki dan 3 sata dnevno pa ću probati to ako mi nalazi budu dobri i budem mogla sjediti. Da tako kratim vrijeme , ako ne budem mogla onda nakon poroda.. mada bih voljela da sad bude sve ok da se zabavim i skrenem misli do poroda na taj nacin.

Gogaa ja uopće do sad nisam kuzila da si ti hospitalizirana :O

Što je razlog? Nadam se da te skoro puštaju..

Ovo sad trenutno  zbog  skracenog  cervixa pa sam na pracenju  i terapiji. Taman  se kupala  u prisustvu sestre 🙈 nije da ne mogu sama ali eto moraju biti  tu u slucaju nečega. Još da mi hoce  kosu osusiti  bilo  bi super ☺️ 🙊

20. Kolovoz 2019. 20:42

ena10 pa lagano vec ludim jer su trebala doc do 1.8 a nista jos .. neznam valjda salju kad se skupi narudba jer ne salju samo jedne Stokke kolica kako mi je rekla .. al svejedno da sam znala da ovoliko treba narucila bi preko webshopa i mir ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.