Maybebaby svaka čast na tolikom strpljenju, ja mislim da bi Poludila na živce... mi smo ih u srijedu prošlu uzeli, jučer su stigla, i tih par dana sam grozna nokte, kažem, kao da beba dolazi sa kolicima🙈
Goga- ja imam jedan koji sam kupila još na početku trudnoće, i savršen mi je... već sam ga cijelog udubila🙈, i kupila sam novi...prvi tren kad sam ga probala, vikala sam mužu da mi vrati starog, novi nije dobar... i dalje sam sa starim, novi mi je evo, sada pod glavom, i to je sve.. Kako ti kratis svoje dane? Da li se nadzire odlazak kući skoro?
Anna- ja sam za svaki odlazak kod doktora, makar i zbog najmanje sitnice, to je tvoje pravo!
Drago mi je da je ipak u redu situacija! Držim fige da se smiri🙈🤗
Cure, čestitke svima na dobrim nalazima i pregledima ❤
Nama su došli nalazi briseva, hvala Bogu sve je u redu i danas smo obavili fetalnu ehokardiografiju isto je sve u redu pa se nadam da smo sad mirni.
Sljedeći pregled imamo 03.09.
PREGLEDI
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
22.8.- samojed
22.8.- lucille9
22.8.- Angelly
23.8.- Angie1205
23.8.- Lala27
23.8.- ena10
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
28.8.- Nita9999
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
11.9.- flower
11.9.- Anna
13.9.- C1M4
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
Lala27, stigli su rezultati za T13, 18 i 21 za koje je kombinirani probir izbacio 1:3 i 1:2...grozno. Sad cekam kompletan rezultat za sve kromosome, ali vec se puuuno lakse dise. Uzasno iskustvo, ne ponovilo se nikom i nikad.
Kroz dan-dva cu se zaletiti na UZV, trebam vidjet malo srce da veselo kuca, pa da se mogu opustiti do iduceg pregleda koji je 30.9. Jos me malo probada s ove strane gdje su uzimali uzorak, pa mi i to stvara nemir.
Anna zao mi je zbog stresa sto si prosla danas.
Goga kakvo je stanje kod tebe? Nalazi? Govore li ista novo? Evo gle sta se dogodi Anni pa ti i dalje "zali" sto ne daju utrice 😉 Imaju oni svoju teoriju i vjeruj da je bolje.
Ena nakon terapije se uspavam, brojim sate do obroka, jedem pa opet zaspem, 🙈 čitam knjige, pogledam film, pratim vas, dodju mi posjete i guram nekako. 😌 Ali mi je dosadilo sva sam se ukocila vise lezeci. Možda u petak sad idem kuci, ako ne onda ponedeljak. Čeka me selidba do 1.
10 vec sve mora biti gotovo. Očekujem i novi namjestaj ovih dana...
Upisala sam i platila jos prije 3 mjeseca tečaj za Njemacki ali su me tek zvali nedavno da pocinje 9.9 svaki dan 3 sata dnevno pa ću probati to ako mi nalazi budu dobri i budem mogla sjediti. Da tako kratim vrijeme , ako ne budem mogla onda nakon poroda.. mada bih voljela da sad bude sve ok da se zabavim i skrenem misli do poroda na taj nacin.
Enanakon terapije se uspavam, brojim sate do obroka, jedem pa opet zaspem, 🙈 čitam knjige, pogledam film, pratim vas, dodju mi posjete i guram nekako. 😌 Ali mi je dosadilo sva sam se ukocila vise lezeci. Možda u petak sad idem kuci, ako ne onda ponedeljak. Čeka me selidba do 1.
10 vec sve mora biti gotovo. Očekujem i novi namjestaj ovih dana…
Upisala sam i platila jos prije 3 mjeseca tečaj za Njemacki ali su me tek zvali nedavno da pocinje 9.9 svaki dan 3 sata dnevno pa ću probati to ako mi nalazi budu dobri i budem mogla sjediti. Da tako kratim vrijeme , ako ne budem mogla onda nakon poroda.. mada bih voljela da sad bude sve ok da se zabavim i skrenem misli do poroda na taj nacin.
Gogaa ja uopće do sad nisam kuzila da si ti hospitalizirana :O
Što je razlog? Nadam se da te skoro puštaju..
[/url
Znate li možda dal se u svim trgovinama i za sve ( kolica, krevetić, sjedalice) čeka na isporuku ili negdje možeš pokupit isti dan? Sad mi sinulo da kak planiram to otići preko kupit ak ne budem mogla odmah pokupiti neću ni uzimati kad ne dostavljaju u RH xD Ili im stavim adresu granice da mi tam dostave hahahhaha
Enanakon terapije se uspavam, brojim sate do obroka, jedem pa opet zaspem, 🙈 čitam knjige, pogledam film, pratim vas, dodju mi posjete i guram nekako. 😌 Ali mi je dosadilo sva sam se ukocila vise lezeci. Možda u petak sad idem kuci, ako ne onda ponedeljak. Čeka me selidba do 1.
10 vec sve mora biti gotovo. Očekujem i novi namjestaj ovih dana…
Gogaa ja uopće do sad nisam kuzila da si ti hospitalizirana :O
Što je razlog? Nadam se da te skoro puštaju..
Ovo sad trenutno zbog skracenog cervixa pa sam na pracenju i terapiji. Taman se kupala u prisustvu sestre 🙈 nije da ne mogu sama ali eto moraju biti tu u slucaju nečega. Još da mi hoce kosu osusiti bilo bi super ☺️ 🙊
ena10 pa lagano vec ludim jer su trebala doc do 1.8 a nista jos .. neznam valjda salju kad se skupi narudba jer ne salju samo jedne Stokke kolica kako mi je rekla .. al svejedno da sam znala da ovoliko treba narucila bi preko webshopa i mir ..
Sortiraj odgovore
Najstariji