PREGLEDI
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
22.8.- samojed
22.8.- lucille9
22.8.- Angelly
23.8.- Angie1205
23.8.- Lala27
23.8.- ena10
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
28.8.- Nita9999
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
11.9.- flower
13.9.- C1M4
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
Seni super!
Lavica ja mirujem od pocetka... taman kad sam se malo smirila danas parada kod uzimanja brisa. A bas sam mislila pocet radit punom parom drugi tjedan... no rekao dok ni slucajno 😐
Zeznuti su ti deckici :-)) tko ce im stati na kraj kad narastu kad vec sad rade ovakvu dramu
Yaaaaay super vijesti danas!!!! ❤❤🥳🥳🥳
Meni je danas napokon dosao Perica, pokupila sam ga u posti sad i jedva cekam da dodem doma da ga isprobam 😊😊
Seni čestitke! Baš jako lijepe vijesti danas! 🤗🤗🙈💕
Maybebaby- nama su dostavili kolica evo baš jučer iz Magic baby-a.. sve je stiglo zapakirano kao da pola svijeta prelazi pa da se ne osteti valjda. Hihi .. ja sam ih jedva dočekala 🙈🤗
Znate,bas mi se svida ovaj forum...nekako je pun pozitive, sto je nekad rijetko za forume. Obicno na forumima budu ljudi s negativnim stavovima, promisljanjima i na svaku tegobu ti odgovore sa najgorim scenarijem. No eto vidimo da se ovdje pobijaju lose statistike 💪
Nešto ste mi se ucutale ovih dana curke a i danas. Mislim da sam ja jedina kojoj Perica ne odgovara, a baš sam se nadala da ćemo se fino druziti. Meni samo smeta. Najljepse mi je kad to cim se pokrivam smotane izmedju nogu i to je to. Dala muzu da ga vrati kući...
ena10 ja sam svoja naručila 2.07 iz trgovine od onda čekam da dođu.. 😂 jučer mi je rekla da su stigla u Zagreb u skladište i sad čekam da ih isporuče u trgovinu da idemo po njih .. Cybex autosjedalica će mi doć na adresu u roku od 8-12 dana .ako i to ne otegnu na skoro dva mjeseca 💆🏼♀️🤦🏼♀️
Cure evo i mene. Malo sam panicarila pa sam isla na pregled. Primijetila sam da su mi gacice mokre. Al ne onako od iscjetka nego bas voda. Pa sam se uspanicila da je plodna voda. Moja gin je na godisnjem pa doktor na zamjeni primio. Kad sam mu rekla bilo mu je lagano podne. A kad sam vidjela njegov zabrinutinizraz onda je i meni bilo jos gore.
Ugl. Kaza da vode ima ali da vjeruje da su mi te vaginalete (koje sam dobila zbog antibiotika) preagresivne. A i inace one znaju povuc vodu iz rodnice. I bolje da preventivno uzimam probiotik. A ako bas dodje do infekcije neka onda uzimam te jake vaginalete. Pogledao me na uzv. Plodne vode ima dovoljno i srce kuca.
I zaboravila sam reci. Moj sljedeci pregled je 11.9
Lunica Čestitam na dečkiću 😄
Seni To su divne vijesti! Stvarno samo da se bezveze zabrine, ali nema veze, bitno je da na kraju sve ispadne dobro, sad se opusti i uživaj 😄 Koji još dio nalaza čekaš?
AnnA Ne sumnjam da će i tvoj nalaz biti dobar 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji