ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    20. Kolovoz 2019. 11:34

DeeDee hm ja sam zatrudnila sa normalnom kilazom, odnosno na svoju visinu sam po njima mogla imati jos bar 1-3 kg i da je idealna. Onda sam u pocetku izgubila 7 kg i sad sam na - 5 kg od prije trudnoce. Meni je problem sta nikad nisam uspjevala dobivat kile, a sad jos gore, a kad sam imala u 2mj trudnoce - 7kg bilo je dr strah ako nastavim gubiti da cu past u pothranjenu skupinu. Tako da zato bi ona htjela da ja dobijem na kg da se vratim barem na - 2kg do kraja 5 mj trudnoce, a kao idealno bi bilo na pocetnu al to mi je kao impossible mission trenutno. 

DeeDee
    20. Kolovoz 2019. 11:39

Grizli

DeeDee hm ja sam zatrudnila sa normalnom kilazom, odnosno na svoju visinu sam po njima mogla imati jos bar 1-3 kg i da je idealna. Onda sam u pocetku izgubila 7 kg i sad sam na - 5 kg od prije trudnoce. Meni je problem sta nikad nisam uspjevala dobivat kile, a sad jos gore, a kad sam imala u 2mj trudnoce - 7kg bilo je dr strah ako nastavim gubiti da cu past u pothranjenu skupinu. Tako da zato bi ona htjela da ja dobijem na kg da se vratim barem na - 2kg do kraja 5 mj trudnoce, a kao idealno bi bilo na pocetnu al to mi je kao impossible mission trenutno.

Aaa nisam znala pozadinu priče..kuzim da, onda držim fige da kreneš u plus čim prije. Ja sam izgubila cca dvije al na moj višak je to odlično, nadala sam se da cu i više, a da bebici ne smeta naravno

[/url

Lavica27
    20. Kolovoz 2019. 12:02

Kengurica kao sto sam napisala negdje gore moj M je hi- tech sav pa ne da je to bilo slikanje (mene je smaralo priznam) nego to se vadio proći fotic, stativ, iz svih puteva fotkanje😂 A inače je lijen fotkat me jaaako.

Lala Ja sam imala isti san pretprošlu noć prije pregleda,bila sam u komi ujutro prije pregleda..  srećom samo je san!

Grizli bravo na super pregledu! Nas je isto mljackao i nabijao nogicama non stop dolje, u pokretu na turbo!

ena10
    20. Kolovoz 2019. 12:03

Grizli čestitke na urednom pregledu :) 

Ja vam se moram požaliti kako mi je danas  najgori dan ovo ljeto... ja sam izišla samo do pekare po krafne, evo još ne mogu k sebi doći od vrućine, sparine... osjećam se cijelo vrijeme kao da se pržim na suncu :( 
    Baš mi je koma dan...nadam se da će brzo zahladiti...

• thinkpink1
    20. Kolovoz 2019. 12:07

Grizli odlicno za uredan pregled. Jel mozda mrsavis zbog povisenog secera ili si imala mucnine?🤔 Nadam se da ces uskoro nabacit koju kilu i da neces vise padat...
    Jaivanpa lijepa buša😍😍😍

mala.le.90.
    20. Kolovoz 2019. 12:22

Grizli, ja cijeli zivot sporo dobivam na kilazi, godisnje kilo ili nista...na zadnjem pregledu sam bila trudna nekih 18 tjedana i pitala sam dr je li problem sto jos nista nisam dobila, rekla mi je da u toj fazi to nije problem, jer beba tad jos uvijek ne uzima puno od mene. I da je bitno sto je beba dovoljno teska, moja i vise od prosjeka.
    I u ovih mjesec dana sam konacno prikupila 2 nova kg. 
    Cekam nalaze od jutros i sutra pregled pa cu znati vise.
    Zadnjih dana manje ulazim na forum, lakse mi je kad manje citam, ne brinem oko nicega (ne shvatite me krivo) 😁
    Nadam se da ste sve dobro, sretno svima s pregledima💕

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    20. Kolovoz 2019. 12:23

Ena najbolje onda da se drzis duboke hladovine danas.
    Thinkpink imala na pocetku granican secer pa me na dijetu stavila dr koja je mjenjala moji s kojom sam u 15 dana izgubila 4 kg pa su ponovili nalaz pa zakljucila moja gin da ipak ne dijeta nego samo da ne jedem slatko. Secer bio uredan do sad prije 3 dana kad je naglo mi skocio nakon sto sam par dana imala goste i boga mi nismo se sparali. Danas rekla gin kaze da to moze biti jer mi je gusteraca preopterecena bila, sad da par dana jedem normalno pa ponovim nalaz pa onda vidimo sto dalje. Povracala nisam, osim 2-3 puta, mucnine malo tu i tamo imala, al cijelo vrijeme sam jela. Mene i inace kile bas ne vole, dobijem samo ako bas jedem ko prasica cijele dane i to samo onako nezdravo, a sad to nezdravo je na totalnom ignoru. Nadam se da nece biti povisen mi secer sad na kontroli jer me bas strah te dijete dijabeticke s kojom bas gubim kile na tjednoj bazi. 

Gogaa_V
    20. Kolovoz 2019. 12:30

Pozdrav svima cure. Stomaci su vam preljepi  pravi trudnicki 😍
    Grizli čestitam  na urednom  pregledu  i vjerujem  da ces  sad polako  početi  dobivati  kilograme
    🤞 sretno  ostalim  curama koje ocekuju  preglede. 🤗
    Jel se Anna javila  jos ikako poslije  pregleda jucer? 
    Ena kod mene vrlo  prijatnih 15 °C plus kiša. Drzi  se hladovini i puno tecnosti.
    Mene danas nervira podlaktica  lijeve  ruke malo boli i grc sa unutrašnje strane 😑🤷‍♀️ svaki dan nešto novo... 

Točkica37
    20. Kolovoz 2019. 12:54

Grizli cestitam na pregledu.sto se tice kila zaboravi da ces dobiti i gram na ovoj dijeti . A tek sad ce krenut show kad je beba sve veca i veca i sve uzme kaj uneses u sebe... meni nitko ne drami.oko kila... nije ni s ivanom... sve dok beba dobiva kak treba je ok.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

20. Kolovoz 2019. 13:10

Evoo i nas s pregleda ! 😊 
    stigli su brisevi i krva slika 
    nisko zeljezo za to sam dobila sirup neki odvratnog okusa 
    u brisevima prisutna ureaplazma 10na3 kremu sam dobila i vaginalete 
    kilaza okej 2 kg sam dobila aa baby D ima 1,166 grama 😊 mali buco koji se uvijeek smije na pregledu ! 

uputnice za TSH i za senzibilizaciju zbog krvne grupe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.