Jutro curke
Jaivanpa i tebi se lijepo ispupcio.. Jako je velika razlika od 21 i 27 tjedna tako da i meni se cini da je tu nejveci skok…a u 30tima sve otice…pritisce na sve strane mjehur dole..zeludac i zgaravica dolje..zato uzivajmo sada…ahaha ..
Lucille i ja jedvam cekam skolu..iskupali smo se i sad je vas dosta…
sretno nam danas na pregledu💪💪
Samo bez nervoze😉
Ma iskreno to je skroz individualno. Ja sam se u prvoj osjećala bolje u 30tim tjednima nego sa npr 15tt. Nit sam oticala,nosila svoje stvari do kraja (osim hlaca naravno), bez zgaravice, milina. U ovoj sam kilava od pocetka🙄 al se sjećam da sam imala pravi zaobljeni trudnicki trbuscic od 16-17tj,sad ne znam kaj se dogadja al ne liči na trudnicki😂 Da nisam na uzv bila jučer ne bi vjerovala da imam unutra covjeculjka od 15ak cm...
Hrabrice mi od prve imamo kameru u njenoj sobi i super stvar. Samo mislim da monitorira i disanje da bih bila non stop na iglama, ali super ako nekog to umiruje!
Grizli ma sve je to normalno. Iako itkad imam baby watcher ne strepim prije pregleda hoce li biti otkucaja srca. Smirenija sam..
Jutro cure!
Sretno danas na pregledima.
Ja bih sutra trebala do ginekologa otvoriti komplikacije. Sa prvo dvoje djece sam još bila na faksu pa nisam to radila, ajde sad vi meni smotanoj objasnite: otvorim kod gin komplikacije i kud dalje? nosim nešto u socijalno ili?
Što se tiče trbuha, moj je pravi trudnički. Par ljudi je pogađalo pa misle da sam 7. mjesec , makar se meni ne čini da je toliki ali dobro.
A što se tiče seksa, nemamo nikakvih zabrana ali ludim više s mužem. Svaki dan čujem: i jesi raspoložena, šta imaš u planu?
nakon 20 godina sigurno sam raspoložena svaki dan
Ja za vikend slavim rodjoš pa sam u spremanju, četvrtak i petak pečem torte i kiflice. Valjda neću krepucnuti; jučer sam prešla 4 km i zaspala navečer kao klada od umora
[iimg]
Jutro :) Sretno svima na pregledima danas.
Morat cu dok se ustanem probati s laptopa prebacit sliku jer mi s moba nešto neće xD Ja imam mozda 3-4 slike trbuha jer mi se dosad ni nije vidio pa sta cu slikati staro salo 😂😂😂
Mene dns komarac probudio...tigrasta prokletinja umjesto da jednom ubode i napije se neee on mora 5 puta 😑 I sad kad sam budna i čekam ga nema ga nigdje...mrziiim ih 😡
Annika otvoris sad kod njega i nosis u firmu onu potvrdu o bolovanju...onda ti oni iz firme trebaju prirediti prosjek place za 6 mjeseci,presliku tekuceg i mislim osobne (ak sta fali cure ce nadodati) i na kraju mjeseca kad pokupis doznake jedan primjerak doznaka sa svim tim papirima nosis na hzz a drugu doznaku u firmu. Na Hzz svaki mjesec kad donosis doznaku ispunis tam formular i predas i to je to :)
Sretno cure na pregledima danas
Kengurica, Jaivanpa prekrasani trbuscici
Jutro curke
Jaivanpa i tebi se lijepo ispupcio.. Jako je velika razlika od 21 i 27 tjedna tako da i meni se cini da je tu nejveci skok…a u 30tima sve otice…pritisce na sve strane mjehur dole..zeludac i zgaravica dolje..zato uzivajmo sada…ahaha ..
Lucille i ja jedvam cekam skolu..iskupali smo se i sad je vas dosta…
sretno nam danas na pregledu💪💪
Samo bez nervoze😉
Ma iskreno to je skroz individualno. Ja sam se u prvoj osjećala bolje u 30tim tjednima nego sa npr 15tt. Nit sam oticala,nosila svoje stvari do kraja (osim hlaca naravno), bez zgaravice, milina. U ovoj sam kilava od pocetka🙄 al se sjećam da sam imala pravi zaobljeni trudnicki trbuscic od 16-17tj,sad ne znam kaj se dogadja al ne liči na trudnicki😂 Da nisam na uzv bila jučer ne bi vjerovala da imam unutra covjeculjka od 15ak cm…
Hrabrice mi od prve imamo kameru u njenoj sobi i super stvar. Samo mislim da monitorira i disanje da bih bila non stop na iglama, ali super ako nekog to umiruje!
Grizli ma sve je to normalno. Iako itkad imam baby watcher ne strepim prije pregleda hoce li biti otkucaja srca. Smirenija sam..
Nisam neka paranoicna al taj senzor mi bas ulijeva odredenu dozu sigurnosti.. Inace mislim da bi non stop bila nad kinderbetom 😂😂😂😂a i nije neka no name firma da se ne mogu osloniti na kvalitetu. Ali imas pravo nekog ce to umirit a nekog ne.. i svi smo u pravu 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Lavice slazem se puno sam smirenija od kad imam watcher, al onaj strah dal se uredno razvija i sve ostalo posto ja bas ne dobivam na tezini i imam opet povisen secer pa strah je valjda normalna popratna pojava.
Mikio ja i muž smo hi-tech freakovi al ovo je previse čak i za nas😂
Kengurice,u prvoj trudnoci me muž svaki tjedan (kad mi započne trudnicki tjedan) slikao u istom crnim tajicama i crnoj uskoj majici muž s pločom gdje piše broj tjedana. Onda je to složio u gif od 15sec kako mi raste trbuh, predobro. Onda me u prošloj poceo fotkat ali kako je ona završila rastuzila sam se pa nisam dala u ovoj da se fotkamo,sad mi žao al mi čak manji i drukčiji trbuh nego u prvoj. Iako imam muku po B trbuhu ko mrgud 😂
Ajme ovo mi je preedobro 😃!! Super te slike i gifovi znaju ispast.
Ja kak nisam bila najsretnija sa svojim tijelom prije ulaska u trudnocu nisam bas htjela uopce se slikat, imam svega par slika u zadnjih 5 mj 🙈. Al kaj je tu je 😁
Cure sretno danas svima na pregledima 💪💪
Curke, jos uvijek ne znam koga izabrati da mi vodi trudnocu...uh.. Imam dobru socijalnu gin., ali otkada sam u petak bila u Ginekosu pa mi tam dr.rekla kako oni ,kao jedni od samo par u hr ,imaju najbolji aparat s kojim se vide i najsitniji detalji, sad me kopka da li bi trebala biti kod njih bez obz.na cijenu. A ili u bolnici Sv.Duh gdje mislim roditi...kako ste vi to odredile?
Sortiraj odgovore
Najstariji