Dobro jutro i sretno svima danas na pregledima!
Donesite nam lijepe vijesti!! 🙈😉
Ttadea Morat ćeš ići na SV.Duh pred porod, kada se moraš voditi kod ginekologa u bolnici, a ako hoćeš privatno nije problem prije, sve kako ti paše... ja sam uvijek išla privatno pa onda u bolnicu...
Sada sam od početka u Petrovoj ali zato jer sam promjenila ginića...
Imam pitanje, ne znam više kome je doktor rekao da se ne sunča u trudnoci... nije mi jasno, mislila sam da je vitamin D bitan i da je dobro dobiti malo sunca (ne kažem prženje na suncu po najvećoj vrućini)... ja se okupam, presvučem i malo sunčam pa u hlad...
želim svim curama uredne preglede 💕
TtadeaMorat ćeš ići na SV.Duh pred porod, kada se moraš voditi kod ginekologa u bolnici, a ako hoćeš privatno nije problem prije, sve kako ti paše… ja sam uvijek išla privatno pa onda u bolnicu…
Sada sam od početka u Petrovoj ali zato jer sam promjenila ginića…
Imam pitanje, ne znam više kome je doktor rekao da se ne sunča u trudnoci… nije mi jasno, mislila sam da je vitamin D bitan i da je dobro dobiti malo sunca (ne kažem prženje na suncu po najvećoj vrućini)… ja se okupam, presvučem i malo sunčam pa u hlad…
Meni je rekao da se ne sunčam..i mene je iznenadilo al iskreno nisam niš ispitivala jer ja uvijek idem ili rano ili popodne i držim se hlada, neovisno o trudnoći. Ja sam jako svijetloputa i izgorim doslovno u autu dok vozim na posao tako da možda zato..
[/url
TtadeaMorat ćeš ići na SV.Duh pred porod, kada se moraš voditi kod ginekologa u bolnici, a ako hoćeš privatno nije problem prije, sve kako ti paše… ja sam uvijek išla privatno pa onda u bolnicu…
Sada sam od početka u Petrovoj ali zato jer sam promjenila ginića…
Imam pitanje, ne znam više kome je doktor rekao da se ne sunča u trudnoci… nije mi jasno, mislila sam da je vitamin D bitan i da je dobro dobiti malo sunca (ne kažem prženje na suncu po najvećoj vrućini)… ja se okupam, presvučem i malo sunčam pa u hlad…
Meni je rekao da se ne sunčam..i mene je iznenadilo al iskreno nisam niš ispitivala jer ja uvijek idem ili rano ili popodne i držim se hlada, neovisno o trudnoći. Ja sam jako svijetloputa i izgorim doslovno u autu dok vozim na posao tako da možda zato..
A ok... nisam pitala za sebe ali dobro, prošlo 2 tjedna GO ali stvarno sam bila oprezna pa mislim da bu sve ok 😊
Jaivanpa prekrasan ti je trbuh i pravi trudnicki. Lucille drago mi je da je ipak sve u redu. Ne zelim zamisljati strah koji si prezivjela.
Ja sam ful tamnoputa i brzo pocrnim i nikad u zivotu nisam izgorila. Kak sam bila malo u 6 i opet u 7 mj na moru, na kontrolu u 7 mj sam dosla poprilicno crna. I nije mi ni soc gin ni privatni nis komentirao. Kao sve ok, smijes na more, kupanje je zdravo. I uvijek samo preporuka za presvlacenje badica.
Ja sam si kupila kremu prvi put valjda u zivotu neku sa velikim zastitnim faktorom i mazem trbuh, i nije da budem 5 sati u komadu na suncu naravno. Al u principu mi nis ne smeta i nisam dobila zabrane, pa se ponasam normalno al malo vise pazim nego inace
E sad sam sve procitala. Lavice genijalno mi to s gifom od 15sec. Mom se ne da me slikati, kad ga nagovorim, okine na brzinu sliku, bas ima neki issue s fotkanjem.
Deedee nasmijala si me. Napredna neka.
Grizli sretno do neba, bit ce sve savrseno. Razumijem tvoj atrah u potpunosti.
Ttadea ako ti je financijski ok najelegantnije ti je voditi trudnocu privatno plus ginekos je pun odlicnih strucnjaka. Hafner ti npr i radi na sv. Duhu pa nije losi da ri on vodi trudnocu. Navodno nije bas pricljiv. Ja sam ostala kod svog MPO doktora koji je iznimno drag, al nekad mi je preopusten. Moram ga malo podsjetiti koje pretrage nismo radili, a vrijeme je..
Cure, sretno danas, čekamo lijepe vijesti 😄
Jaivanpa Prekrasan trbuh 😍
Vi koje imate B, ne brinite, preći će uskoro u D, a možda je već prešao samo se vama čini 😄
Ja sam tako loše spavala, sanjala sam krv i spontani, moju doktoricu, sve nekako realno i molim se samo da nije stvarno, onda se probudim i onako svjesna da je sve u redu ipak počnem plakati 😦 Tako da se ništa nisam naspavala
Hej zenske evo mene sa pregleda. Ovaj put nisam zaboravila mob samo da vas ne izludim ko prosli put! 😁
Beba je savrsena, spol jos nije mogla vidit jer je okrenuta glavom prema gore, a i toliko je skakala i mrdala se da je gin jedva ju mjerila. Bio i mm samnom pa nam sve pokazala svaku koscicu, mozak, srce sve... Uredno, pravilno i taman u tjednima oko 190 gr ima. Stalno je beba mljackala, na kraju pregleda da ce ju slila sklopila rukice kao da moli, pa se gin salila i rekla evo moli nas da ju pustimo na miru da spava. Dobila uputnicu za anomaly u Rijeci i za labos da obavim svasta nesto. Malo jedno ju muci sto ja ne dobivam nista na tezini stagnirima, i jos sam u debelom minusu od pocetka trudnoce, al kao beba se razvija uredno pa se nada da ce sad polako i krenut kile.
Hej zenske evo mene sa pregleda. Ovaj put nisam zaboravila mob samo da vas ne izludim ko prosli put! 😁
Beba je savrsena, spol jos nije mogla vidit jer je okrenuta glavom prema gore, a i toliko je skakala i mrdala se da je gin jedva ju mjerila. Bio i mm samnom pa nam sve pokazala svaku koscicu, mozak, srce sve… Uredno, pravilno i taman u tjednima oko 190 gr ima. Stalno je beba mljackala, na kraju pregleda da ce ju slila sklopila rukice kao da moli, pa se gin salila i rekla evo moli nas da ju pustimo na miru da spava. Dobila uputnicu za anomaly u Rijeci i za labos da obavim svasta nesto. Malo jedno ju muci sto ja ne dobivam nista na tezini stagnirima, i jos sam u debelom minusu od pocetka trudnoce, al kao beba se razvija uredno pa se nada da ce sad polako i krenut kile.
Super da je sve super 💚
Moja beba je isto divljakusa, zadnji put se razmahala kao luda dok smo je gledali :)
A misliš da bi vec trebala dobivat na težini? Mene je pohvalio prošli put jer sam bila jednu kilu u minusu u odnosu na kad sam ostala trudna, ali ja imam (bar) 15kg viška pa se nadam da neću jos počet dobivat..inače bebica u prosjeku skroz
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji