ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    20. Kolovoz 2019. 08:59

MaRe hvala puno.

[iimg]

Hrabrica
    20. Kolovoz 2019. 09:08

Lavica27

Lunica

Jutro curke
    Jaivanpa i tebi se lijepo ispupcio.. Jako je velika razlika od 21 i 27 tjedna tako da i meni se cini da je tu nejveci skok…a u 30tima sve otice…pritisce na sve strane mjehur dole..zeludac i zgaravica dolje..zato uzivajmo sada…ahaha ..
    Lucille i ja jedvam cekam skolu..iskupali smo se i sad je vas dosta…
    sretno nam danas na pregledu💪💪
    Samo bez nervoze😉

Ma iskreno to je skroz individualno. Ja sam se u prvoj osjećala bolje u 30tim tjednima nego sa npr 15tt. Nit sam oticala,nosila svoje stvari do kraja (osim hlaca naravno), bez zgaravice, milina. U ovoj sam kilava od pocetka🙄 al se sjećam da sam imala pravi zaobljeni trudnicki trbuscic od 16-17tj,sad ne znam kaj se dogadja al ne liči na trudnicki😂 Da nisam na uzv bila jučer ne bi vjerovala da imam unutra covjeculjka od 15ak cm…

Hrabrice mi od prve imamo kameru u njenoj sobi i super stvar. Samo mislim da monitorira i disanje da bih bila non stop na iglama, ali super ako nekog to umiruje!

Grizli ma sve je to normalno. Iako itkad imam baby watcher ne strepim prije pregleda hoce li biti otkucaja srca. Smirenija sam..

Nisam neka paranoicna al taj senzor mi bas ulijeva odredenu dozu sigurnosti.. Inace mislim da bi non stop bila nad kinderbetom 😂😂😂😂a i nije neka no name firma da se ne mogu osloniti na kvalitetu. Ali imas pravo nekog ce to umirit a nekog ne.. i svi smo u pravu 💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Grizli
    20. Kolovoz 2019. 09:10

Lavice slazem se puno sam smirenija od kad imam watcher, al onaj strah dal se uredno razvija i sve ostalo posto ja bas ne dobivam na tezini i imam opet povisen secer pa strah je valjda normalna popratna pojava. 

mrgud_zg
    20. Kolovoz 2019. 09:35

Lavica27

Mikio ja i muž smo hi-tech freakovi al ovo je previse čak i za nas😂
    Kengurice,u prvoj trudnoci me muž svaki tjedan (kad mi započne trudnicki tjedan) slikao u istom crnim tajicama i crnoj uskoj majici muž s pločom gdje piše broj tjedana. Onda je to složio u gif od 15sec kako mi raste trbuh, predobro. Onda me u prošloj poceo fotkat ali kako je ona završila rastuzila sam se pa nisam dala u ovoj da se fotkamo,sad mi žao al mi čak manji i drukčiji trbuh nego u prvoj. Iako imam muku po B trbuhu ko mrgud 😂

Ajme ovo mi je preedobro 😃!!  Super te slike i gifovi znaju ispast. 
    Ja kak nisam bila najsretnija sa svojim tijelom prije ulaska u trudnocu nisam bas htjela uopce se slikat, imam svega par slika u zadnjih 5 mj 🙈. Al kaj je tu je 😁
    Cure sretno danas svima na pregledima 💪💪

20. Kolovoz 2019. 09:40

Curke, jos uvijek ne znam koga izabrati da mi vodi trudnocu...uh.. Imam dobru socijalnu gin., ali otkada sam u petak bila u Ginekosu pa mi tam dr.rekla kako oni ,kao jedni od samo par u hr ,imaju najbolji aparat s kojim se vide i najsitniji detalji, sad me kopka da li bi trebala biti kod njih bez obz.na cijenu. A ili u bolnici Sv.Duh gdje mislim roditi...kako ste vi to odredile?

ena10
    20. Kolovoz 2019. 09:49

Dobro jutro i sretno svima danas na pregledima! 
    Donesite nam lijepe vijesti!! 🙈😉

Nova19
    20. Kolovoz 2019. 09:49

Ttadea Morat ćeš ići na SV.Duh pred porod, kada se moraš voditi kod ginekologa u bolnici, a ako hoćeš privatno nije problem prije, sve kako ti paše... ja sam uvijek išla privatno pa onda u bolnicu...
    Sada sam od početka u Petrovoj ali zato jer sam promjenila ginića...
    Imam pitanje, ne znam više kome je doktor rekao da se ne sunča u trudnoci... nije mi jasno, mislila sam da je vitamin D bitan i da je dobro dobiti malo sunca (ne kažem prženje na suncu po najvećoj vrućini)... ja se okupam, presvučem i malo sunčam pa u hlad... 
    želim svim curama uredne preglede 💕

DeeDee
    20. Kolovoz 2019. 10:07

Nova19

TtadeaMorat ćeš ići na SV.Duh pred porod, kada se moraš voditi kod ginekologa u bolnici, a ako hoćeš privatno nije problem prije, sve kako ti paše… ja sam uvijek išla privatno pa onda u bolnicu…
    Sada sam od početka u Petrovoj ali zato jer sam promjenila ginića…
    Imam pitanje, ne znam više kome je doktor rekao da se ne sunča u trudnoci… nije mi jasno, mislila sam da je vitamin D bitan i da je dobro dobiti malo sunca (ne kažem prženje na suncu po najvećoj vrućini)… ja se okupam, presvučem i malo sunčam pa u hlad…

Meni je rekao da se ne sunčam..i mene je iznenadilo al iskreno nisam niš ispitivala jer ja uvijek idem ili rano ili popodne i držim se hlada, neovisno o trudnoći. Ja sam jako svijetloputa i izgorim doslovno u autu dok vozim na posao tako da možda zato..

[/url

Nova19
    20. Kolovoz 2019. 10:15

DeeDee

Nova19

TtadeaMorat ćeš ići na SV.Duh pred porod, kada se moraš voditi kod ginekologa u bolnici, a ako hoćeš privatno nije problem prije, sve kako ti paše… ja sam uvijek išla privatno pa onda u bolnicu…
    Sada sam od početka u Petrovoj ali zato jer sam promjenila ginića…
    Imam pitanje, ne znam više kome je doktor rekao da se ne sunča u trudnoci… nije mi jasno, mislila sam da je vitamin D bitan i da je dobro dobiti malo sunca (ne kažem prženje na suncu po najvećoj vrućini)… ja se okupam, presvučem i malo sunčam pa u hlad…

Meni je rekao da se ne sunčam..i mene je iznenadilo al iskreno nisam niš ispitivala jer ja uvijek idem ili rano ili popodne i držim se hlada, neovisno o trudnoći. Ja sam jako svijetloputa i izgorim doslovno u autu dok vozim na posao tako da možda zato..

A ok... nisam pitala za sebe ali dobro, prošlo 2 tjedna GO ali stvarno sam bila oprezna pa mislim da bu sve ok 😊

• Kengurica
    20. Kolovoz 2019. 10:42

Jaivanpa prekrasan ti je trbuh i pravi trudnicki. Lucille drago mi je da je ipak sve u redu. Ne zelim zamisljati strah koji si prezivjela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI