Annasretno sutra kao i ostale cure uz tebe sam. 🙏❣ Sretno i drugim curama koje cekaju pregled.
Sto se tice muffina mogu se pohvaliti da ih nemam, nisam ih nikad ni imala posto sam aktivno trenirala 🤗
Strija ni celulita takodjer u ovih 29 nikad ni u pubertetu ni kasnije, a ni sada. Stomak preventivno mazem sa baby oil da ne popucam al izgleda nisam ni sklona tome.
Meni danas dozvolili da izadjem ispred i vidim moju Coco pa sam sretna. 🙈🙏💖🐶
Moja sestra je sportašica od malena, trenira nogomet i jos uvijek, trci 6 dana u tjednu , ide na trke i opet to ima. Sa hrpom sportova se bavila. Evo sad planinari ali to ima. Mislim da ne ovisi bas o tome da se moras necim baviti.. barem po njoj to zaključujem jer je preaktivna.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Annasretno sutra kao i ostale cure uz tebe sam. 🙏❣ Sretno i drugim curama koje cekaju pregled.
Sto se tice muffina mogu se pohvaliti da ih nemam, nisam ih nikad ni imala posto sam aktivno trenirala 🤗
Strija ni celulita takodjer u ovih 29 nikad ni u pubertetu ni kasnije, a ni sada. Stomak preventivno mazem sa baby oil da ne popucam al izgleda nisam ni sklona tome.
Moja sestra je sportašica od malena, trenira nogomet i jos uvijek, trci 6 dana u tjednu , ide na trke i opet to ima. Sa hrpom sportova se bavila. Evo sad planinari ali to ima. Mislim da ne ovisi bas o tome da se moras necim baviti.. barem po njoj to zaključujem jer je preaktivna.
Mislim da to ovisi o građi. Ja nekako imam jake noge i guzu no tanji struk tako da ih bas nemam iako nikako nisam mrsavica niti ne vjezbam 🤣 No ja i da imam 35 kg bi imala debele noge.
Mislim da to ovisi o građi. Ja nekako imam jake noge i guzu no tanji struk tako da ih bas nemam iako nikako nisam mrsavica niti ne vjezbam 🤣 No ja i da imam 35 kg bi imala debele noge.
Moja sestra je ko štapić haha.tanke noge, tanke ruke, ma ima jedva 50kg a visoka je. Ali eto...to nam otac ima, i baka i mi nasljedile... A nitko nije debel, dapače svi tanki hahah :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja sam na mamu, prsata i jace noge imam... Tako mi pao grah haha :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sve vam je to curke moje geni. 😀
Tako i za strije,ako ste sklone nista vas ne moze spasiti od toga.
Ja sam se proslu trudnocu mazala svacim i na kraju full popucala 😒.
Evo mene takodjer s jezera,danas lijep suncan dan. Nocas vec kisa stize 😞 muka mi od ovih prijelaza. Mogla bi vama poslati kisu u utorak 😂😂😂
PREGLEDI
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
19.8.- C1M4
19.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
20.8.- Lunica
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
22.8.- samojed
22.8.- lucille9
23.8.- Angie1205
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
28.8.- Nita9999
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
11.9.- flower
Curke, Grizli i jos jedna curka, smetnula s uma ime, je imala osip na ruci. Kakva vam je situacija s tim?
Curke,Grizli i jos jedna curka, smetnula s uma ime, je imala osip na ruci. Kakva vam je situacija s tim?
Ja jos imam no sad su kositni crveni pristicib🤔
Da vjerovatno ima puno ulogu genetika, a pored sporta je vrlo bitna i pravilna ishrana. Jedno bez drugog ne ide. Npr netko trenira godinama ali ima stomak kojeg se nikako riješiti, ili bas celulit koji je recimo ustvari rezultat lose prehrane, a ne neaktivnosti. Ja recimo nisam nikada mogla samo rekreativno trening pa eto da se malo uprilicim, ili sam 6 dana na treningu uz pravilnu prehranu ili nikako. 🤷♀️ fali mi akrivnost sada bas i fali mi sto sam nekako usporena opcenito, ali bit će meni aktivnost kad dodje beba od 0:24. 🤗
Slažem se Gogaa.. Ja sam u pretovaru, kako ja kažem, od kad znam za sebe ili bar od ranog puberteta. A ljeto 7/8 razred mi popucali bokovi, cice i bedra. I doslovno "spojevi" oko laktova i koljena, valjda od prenaglog rasta i debljanja. A mama mi nakon dvije trudnoce i s preko 60godina nema 3 strije sve skupa.. Jedino što mi efektivno pomaze kod zatezanja (ne kod strija naravno) je aktivni trening i prehrana al toga se ulovim na par mjeseci svake dvije godine cca.. Jos prosla par operacija koljena, ma kaos.. Sreca pa volim hodat i planinarit, to me donekle održava.. I ja sve nade polažem u dojenje i kasnije trčanje za bebom 💪😄😄😄
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji