Ja sam isla jucer jos odmah u Brayer, za svaki slucaj, jer mi je tako dr rekla , da odmah sutra odem ako mi ne bude uredan test, ali su mi u Brayer rekli da se za urinokulturu uzorak uzima iz prvog jutarnjeg mlaza mokrenja i da nema smisla da radimo test. Ja to nisam znala do tad. Sad mene brine sto kod doktorice tek mogu u ponedjeljak po uputnicu pa tek u utorak dati urin. Ne znam koliko je to stvarno sada hitna situacija ukoliko je taj sedimentni test trakicom sumnjiv? Da li da odmah sutra ujutro platim u Brayeru test i odnesem mokracu odmah (kosta nesto vise od 250kn) ili da cekam jos taj jedan dan pa otic preko socijalnog besplatno. Rezultati se cekaju oko 4 dana.
Muffin je ono nesto struka sto ti se prelije preko zakopcanih traperica 😊
Ja sam isla jucer jos odmah u Brayer, za svaki slucaj, jer mi je tako dr rekla , da odmah sutra odem ako mi ne bude uredan test, ali su mi u Brayer rekli da se za urinokulturu uzorak uzima iz prvog jutarnjeg mlaza mokrenja i da nema smisla da radimo test. Ja to nisam znala do tad. Sad mene brine sto kod doktorice tek mogu u ponedjeljak po uputnicu pa tek u utorak dati urin. Ne znam koliko je to stvarno sada hitna situacija ukoliko je taj sedimentni test trakicom sumnjiv? Da li da odmah sutra ujutro platim u Brayeru test i odnesem mokracu odmah (kosta nesto vise od 250kn) ili da cekam jos taj jedan dan pa otic preko socijalnog besplatno. Rezultati se cekaju oko 4 dana.
Ja sam na pregledu u ponedjeljak imala pozitivnu tu trakicu na leukocite u mokraci i poslala me za urinokulturu. S obzirom da moja socijalna gin je na GO ja sam u ljekarni kupila sterilnu casicu i drugi dan rano ujutro odnjela prvi jutarnji urin privatno u croatia polikliniku. Ako ti je nalaz sterilan dobijes ih kroz 1 dan, a ako je nesto u urinu ceka se 2-4 dana za nalaz. Ja sam ga dobila odma drugi dan i sve je bilo ok.
Ako te brine kupi casicu i odnesi odma sutra privatno.
Jaivanpa ja imam muffintop al nemam na njemu strije, ja ih imam na bedrima od puberteta…
E a jel mazete vec medicu i cime mazete? Ja jos nisam… I jel radite one kegelove vjezbe?
Ma meni bas popucalo sad u maffin topu uzas .. 🙄ajde trbuh, shvatila bi
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Za ispravan uzorak za urinokulturu moras kupiti sterilnu čašicu u ljekarni. Ujutro, prije mokrenja trebas isprati vanjsko spolovilo, pustit mokraću te nakon par sekundi (srednji mlaz) pokupit u tu sterilnu čašicu koju diraš samo iz vana. Zatvoriš je i nosiš na analizu. Ili privatno ili uz uputnicu.
To je jedini ispravan način za dat uzorak za urinokulturu. Sve ostalo je nesterilno i pokazuje pogrešne rezultate.
Muffin je ono nesto struka sto ti se prelije preko zakopcanih traperica 😊
Bas sam pogledala na net... ono sto ispadneiz hlaca ko muffin iz kalupa 🤣
Napisite u google muffin top body i izbacit ce vam. Metla bi al kažem forum sracka. Neznam bolje objasniti
Ajme to imam ja od kad sam usla u pubertet 🤣🤣🤣🤣🤣
Anna sretno sutra kao i ostale cure uz tebe sam. 🙏❣ Sretno i drugim curama koje cekaju pregled.
Sto se tice muffina mogu se pohvaliti da ih nemam, nisam ih nikad ni imala posto sam aktivno trenirala 🤗
Strija ni celulita takodjer u ovih 29 nikad ni u pubertetu ni kasnije, a ni sada. Stomak preventivno mazem sa baby oil da ne popucam al izgleda nisam ni sklona tome.
Meni danas dozvolili da izadjem ispred i vidim moju Coco pa sam sretna. 🙈🙏💖🐶
Muffini...😂😂😂ja za to nisam znala dok mi jedna curka nije rekla da ima problema s njima, a inace je žgoljava...meni upitnici iznad glave, wtf muffini? Kad ono bubrežni "mišići", tj.špekec...😁😁😁
Lunica je dobro rekla, sve ovisi o elasticitetu kože, nije svačija koža podjednako elastična, a može biti i da su vam masirali međicu u rodilištu pa zbog toga niste popucale i nije napravljena episiotomija.
Meni se super pokazala Mustelino ulje protiv nastanka strija namjenjeno bas za trudnice.
Losa je dala tocan naputak za uzimanje uzorka urina za urinokulturu. Ja bi se tu samo nadovezala da se nakon pranja spolovila ne brisati. Ne znam koliko ti igra ulogu taj jedan dan kad ionako se cekaju nalazi cca od 2-4 dana.
Napisite u google muffin top body i izbacit ce vam. Metla bi al kažem forum sracka. Neznam bolje objasniti
Ajme to imam ja od kad sam usla u pubertet 🤣🤣🤣🤣🤣
Kod nas se to zove ljubavne rucke 🤪
Sretno curki koja sutra ide na amnio , dok sam pročitala sve zaostatke od jutra, zaboravila sam tko, ako se ne varam jedna imenjakinja ide ana? Tko god, želim zaista svu sreću, i držim fige za super nalaze 🙏💞
Sretno i svim ostalim curama na pregledima, javite dobre rezultate! 🙈
Mufffin je ono sa čime 80% žena ima problem, pa čak i one najmršavije.. znam curu koja tvrdi da se to od slatkog i od sokova sakuplja.. da ako to ne želiš imati, trebaš izbjegavati maksimalno sokove i slatko😂
Ja za sada nisam dobila ni jednu striju.. A mazem tijelo sa čime god stignem, i skupim kremama, i običnim baby uljem iz dma , i raznim kremama za tijelo, znači baš što mi prvo padne pod ruku!
Ja bi sad mogla u neku setnjicu , na neki sladoled😉🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji