C1M4, prvi rezultati najkasnije do Cetvrtka, ako ranije vide da nesto nije ok zovu na telefon (mislim da cu se iduci tjedan tresti na zvuk svakog dolaznog poziva). Ukupni rezultati stizu za 2 tjedna.
U Ponedjeljak cu ici raditi da mi brze vrijeme prodje. Kad sam kuci samo googlam, a nemam vise sta za procitati.
Seni držim fige da bude sve super i da zaboraviš na ovu brigu i neizvjesnost..

Petra čestitam na curki:)
Cure pitanje, da li se beba iz rodilišta iznosi u košari ili jajetu? Mislim košara nije sigurna u vožnji za razliku od sjedalice, a s druge strane vidim da ljudi preferiraju košaru jer je ravna i zgodnije je za zimu..

Frajla pa tvoj malac je bebast sav jos uvijek. Presladak je, te buckaste nogice, uh.

Nasty u jajetu iznosis bebu jer je to zapravo autosjedalica. Jaje se ne smije niti koristiti na duze vrijeme, npr.za setnju. U zagrebackim rodilistima mislim da ni ne pustaju bebu doma ako se ne donese jaje.
Nastyu jajetu iznosis bebu jer je to zapravo autosjedalica. Jaje se ne smije niti koristiti na duze vrijeme, npr.za setnju. U zagrebackim rodilistima mislim da ni ne pustaju bebu doma ako se ne donese jaje.
Ok thnxić, znam da je jaje autosjedalica.. Ali malo me buni što neki iznose u košari..

Mozda ako blizu zive 🤷🏼♀️ ili je jaje u autu. Nemam pojma, znam da ja uvijek kad idem u bolnicu na kontrole vidim da iznose bebe u jajetu.
Ok, pročitala ssm da se skafanderić ne može obući djetetu pa ga stavit u autosjedalicu, nego robicu i pokrit dijete ili neka vreća za jaje.. Ajme to mi je totalna enigma sad za zimu.. Al ima još vremena..

Mi smo prosle godine kupili u lidlu bas neki poplun deku za jaje, mislim da ce toga biti jos sad pred zimu pa popratite. Kad se stavi ta dekica u jaje beba je skroz zabundana. Mi smo imali u planu to i medo odjelce, koje je debelo al nije pufasto ko skafander
Ok, malo deblji medo i puplun.. Pa dao, vako kad ti napišeš zvuči logično:)

Sad sam se sjetila kako je to bilo nekad,krajem osamdesetih, kad smo isli po mog brata u rodiliste. Ja (tad šestogodišnjakinja) sam dosla s tatom i kumom stojadinicom po bracu u bolnicu. Doma sam se ja vozila naprijed bez autosjedalice (to tad nije postojalo), a iza je kuma cuvala brata i mama sjedila kraj nje 😂😂😂 Ko neko drugo vrijeme... bas ko u seriji Crno bijeli svijet. Tad se za autosjedalice ili jaja nije ni znalo 😂😂 Nisam sigurna ni dali su autopojasevi bili u uporebi. 🤔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji