ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    17. Kolovoz 2019. 21:34

Mozda ako blizu zive 🤷🏼‍♀️ ili je jaje u autu. Nemam pojma, znam da ja uvijek kad idem u bolnicu na kontrole vidim da iznose bebe u jajetu.

Nasty
    17. Kolovoz 2019. 21:39

Ok, pročitala ssm da se skafanderić ne može obući djetetu pa ga stavit u autosjedalicu, nego robicu i pokrit dijete ili neka vreća za jaje.. Ajme to mi je totalna enigma sad za zimu.. Al ima još vremena.. 

Red Fox
    17. Kolovoz 2019. 21:52

Mi smo prosle godine kupili u lidlu bas neki poplun deku za jaje, mislim da ce toga biti jos sad pred zimu pa popratite. Kad se stavi ta dekica u jaje beba je skroz zabundana. Mi smo imali u planu to i medo odjelce, koje je debelo al nije pufasto ko skafander

Nasty
    17. Kolovoz 2019. 21:54

Ok, malo deblji medo i puplun.. Pa dao, vako kad ti napišeš zvuči logično:) 

17. Kolovoz 2019. 22:01

Sad sam se sjetila kako je to bilo nekad,krajem osamdesetih, kad smo isli po mog brata u rodiliste. Ja (tad šestogodišnjakinja) sam dosla s tatom i kumom stojadinicom po bracu u bolnicu. Doma sam se ja vozila naprijed bez autosjedalice (to tad nije postojalo), a iza je kuma cuvala brata i mama sjedila kraj nje 😂😂😂 Ko neko drugo vrijeme... bas ko u seriji Crno bijeli svijet. Tad se za autosjedalice ili jaja nije ni znalo 😂😂 Nisam sigurna ni dali su autopojasevi bili u uporebi. 🤔

Red Fox
    17. Kolovoz 2019. 22:01

Ako ikad prorade slike budem stavila sliku te dekice iz lidla. Al obavezno provjeravajte svaki tjedan. Ja vrebam slinceke i tetre jer imamo sve roze pa to jos trebamo dokupiti 😊

Red Fox
    17. Kolovoz 2019. 22:03

Losa kakav pojas 😂 ja se sjecam kad smo isli po sestru u rodiliste, mama ju je nosila u jastuku, ja sam sjedila kraj njih na zadnjem sjedalu i bilo mi je jako smijesno jer sestra nema zube 😂 sjecam se ko da je jucer bilo 😂

17. Kolovoz 2019. 22:06

Red Fox

Losakakav pojas 😂 ja se sjecam kad smo isli po sestru u rodiliste, mama ju je nosila u jastuku, ja sam sjedila kraj njih na zadnjem sjedalu i bilo mi je jako smijesno jer sestra nema zube 😂 sjecam se ko da je jucer bilo 😂

Da da... jastuk naravno 😂😂 a zubi 😂😂😂

Lavica27
    17. Kolovoz 2019. 22:42

Mikio identična situacija kod mene... proljev do srijede i od onda ništa na vidiku. Malo sam uz sve to guglala o skraćenom cerviksu (greška stoljeca) i sva sam zabrinuta... osjećam da me neki vrag pika svaki put kad pomislim o tome. Pa me bole ledja pa zabrijem da imam menstrualne bolove...pa ne osjećam bebicu a nisam doma da poslusam na baby watcher do sutra i tako.. na sto muka u glavi... 
    Joj jesi me nasmijala red fox s ovim bez zubi hahah😂😂
    Ja sam.online gledala za odjelca h&m ima već zimskih...preslatkih!

Seni držim fige! I tebi red fox!

Nasty
    17. Kolovoz 2019. 22:42

Losa i Red 🤣🤣🤣kod mene ista stvar.. Brat se rodio i izašao u jastuku, a ja 5 god sjedala s mamom nazad bez ičega, a sestra 9 god naprijed samo vezana.. Al tad su auti bili spori baš🤗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.