Joj mi smo sada bili u nabavci u intersparu, i kako je pored kik nisam mogla odolit nego uc kad sam vidjela da imaju za bebace male one bodije kao plisani medo sa kapuljacom hjoooj odma sad ga morala kupiti pa sam uzela odma i dva bodija i dekicu za kindac bas mi je bila lijepa i mekana
A vidjela sam da imaju i popluncice preslatke pa cu to isto tamo uzet🤗🤗🤗🤗
Joj i kik i pepco imaju predivne stvari za bebe 😍 😍 😍 ja se sva rastopim kad udem unutra 😂😂😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Pozdrav
Nisam se stigla javiti malo sam u guzvi
Uglavnom bila sam jucer na pregledu i curka je 😍😍
Kcerka od 11 god presretna je sta ce dobiti seku
Najbitnije sve je u redu😊
Cima jako sam sretna zbog tebe 🤗🤗
Zelim ti svu srecu 😉
Ostalima sretnoo
Hvala ti draga Petra i cestitke na malenoj princezi😍🥰
Mi smo jucer nakon posla, posto smo saznali da je sve okej, otisli odmah do hm-a i dragi nije mogao odolit pa je kupio onaj kao kompletic, bodi, hlacice, majica i kapica😍 i naravno, pise na njemu "I ❤ my dad" haha🤭 spol mu jos nisam otkrila jer cekam da mi bodic stigne, rozi je i pise na njemu its a boy hahah, da se malo zezne po boji prvo😅🥰 tako da ce to cekati do iduceg tjedna, nadam se da mi nece izletiti haha
Nadovezala bih se za kupnju autosjedalica- obavezno pogledati koje prolaze na testovima. Niti jedna nema punu ocijenu, a neka ni ne zadovoljavaju prolaz. Jednom prilikom upoznala sam nekog predavača iz HAKa pa sam ga upitala za te autosjedalice, tj. zašto je dozvoljena prodaja onih koje ne prolaze na testovima. On je odgovorio da je to tako jer ne postoji pravna regulativa, već samo njihov savjet. Htjela sam samo uputiti na to da ako ne nešto prodaje ne znači da je prošlo testove. Istina je da se nekad povlače iz prodaje- primjerice Tinilove ljuljačka jer je u Americi bilo 32 smrtna slučaja (gušenje).
Mi smo kupili najbolje ocijenjenu (ni ona nije imala maksimalni broj bodova).
Sjećam se da se kod sjedalica ocjenjivala čvrstoča korita, mjera zaštite djeteta (tj. izloženost udarcima), vrsta i održavaje materijala. Pa evo, obratite pozornost na to. Najbolje su prolazila Romerova i Maxicosi.
Što se tiče opreme, imam nešto od starije kćerke, ostalo polako gledam i zapisujem gdje čega ima. Planiram 2mj. pred termin polagano pripremati sve.
Za sada sam se odučila pozabaviti neredom, tj. nedostatkom mjesta u stanu pa bacam stvari, recikliram, caritas i tako...
Frajla i i bebonja od 16 mjeseci ti se ne buni lezati u jaju?
Ne
Ni nezna da može biti drugacije 😂
Stvarno mu je komotno i nemam problema po pitanju sjedalice same, osim sto mu je nekad dosadno, vruce, sunce ga zivcira...
https://ibb.co/jkFPcPV
Frajla malac je med 😍
Sirocek ni ne zna za drugo neg se saftat u svojoj AS, ko ga kaj pita 😂😂
Evo da se osim sa kilama pohvalim s jos necim....konacno sutra krecemo seliti!! Malo po malo al...pocelo jeeeee!!
I da...netko je spomenuo sportske grudnjake....hvala do neba! Nikad mi nije palo na pamet probat ih a kamoli kupit i odem sad do susjede koja drzi butik tu blizu nas i uzmem jedan (kod nje znam da mogu vratit ak kaj ne pase), dodjem doma i odusevim se!! U pon idem po jos 2-3 sigurno 😬
Ja jos nista nisam niti kupila niti isla gledati... sve sto sam saznala o ooremi za bebe procitala sam zu na forumu. Prije pocetka listopada nit ne mislim ici, cini mi se prerano 😔
Sta se HAK testova tice,to su neki ekstremni uvijeti pod kojima bi trebale sjedalice izdrzati no sve imaju osnovnu razinu koju moraju zadovoljiti da bi bile na trzistu. Tako da se ja s tim testovima ne bi zabrinjavala.
Nadovezala bih se za kupnju autosjedalica- obavezno pogledati koje prolaze na testovima. Niti jedna nema punu ocijenu, a neka ni ne zadovoljavaju prolaz. Jednom prilikom upoznala sam nekog predavača iz HAKa pa sam ga upitala za te autosjedalice, tj. zašto je dozvoljena prodaja onih koje ne prolaze na testovima. On je odgovorio da je to tako jer ne postoji pravna regulativa, već samo njihov savjet. Htjela sam samo uputiti na to da ako ne nešto prodaje ne znači da je prošlo testove. Istina je da se nekad povlače iz prodaje- primjerice Tinilove ljuljačka jer je u Americi bilo 32 smrtna slučaja (gušenje).
Mi smo kupili najbolje ocijenjenu (ni ona nije imala maksimalni broj bodova).
Sjećam se da se kod sjedalica ocjenjivala čvrstoča korita, mjera zaštite djeteta (tj. izloženost udarcima), vrsta i održavaje materijala. Pa evo, obratite pozornost na to. Najbolje su prolazila Romerova i Maxicosi.
Apsolutno se slazem da treba gledati testove i ocjene. Izbor je danas zaista širok i svatko moze naci nesto sto je dovoljno sigurno, a uklapa se u kuci budžet. Uz dvije navedene marke dodala bi jos kiddy i cybex koji uglavnom isto dobivaju ocjene.
Sto se testova tice, bitno ih je i interpretirati. Uz sigurnost gledaju u neke druge stvari, pa treba odvagnuti sto je kome bitno. Tipa nekoj sjedalici sruse ukupnu ocjenu jer je montaza kompliciranija, a bude po pitanju sigurnosti bolja od neke druge. Na zalost na hrvatskom ima jako malo informacija i testova, vecinu sam nasla na njemackom i nesto na svedskom
Sortiraj odgovore
Najstariji