Lorija ne ne ovako nestohttp://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/chicco-polly-magic-djecja-hranilica-boja-red_689/. Samo sada ne mogu nac link od neke sto mi se svidja i sta sam vidila, a mislim da je bila od peg perego ili cam nisam sigurna. Htjel bi da imam taj pladanj a ovo sto si stavila koliko sam sluzila ga nema. A na ove hranilice se dodatno kupi taj dodatak s igrackama.
Imas peg perego tatamia, cijena je paprena, ali ima svakakvih funkcija i te igracke za dokupiti.

Zemice kako ste? Moram se negdj3 pojadati neznam vise sta da radim,danas se tako cudmo osjecam,nesto me sve boli,malo jajnici,malo ovo,malo ono,tako se cudno osjecam koda nesto nije u redu.Ne znam stvarno,inace sam paranoicna ppsto mi je 1 trudnoca ali ne znam kako da si pomognem.Cijeli dan lezim,taman se najela i sve fino ispovracala...bas sam uzasno danas,vise neznam sta pomosliti😪mozda neke slicne situacije? Naime sada sam 14t5d
Frajla i i bebonja od 16 mjeseci ti se ne buni lezati u jaju?

url=https://lilypie.com]
Joj mi smo sada bili u nabavci u intersparu, i kako je pored kik nisam mogla odolit nego uc kad sam vidjela da imaju za bebace male one bodije kao plisani medo sa kapuljacom hjoooj odma sad ga morala kupiti pa sam uzela odma i dva bodija i dekicu za kindac bas mi je bila lijepa i mekana
A vidjela sam da imaju i popluncice preslatke pa cu to isto tamo uzet🤗🤗🤗🤗
joj meni je to tak preslatko taj ko medo :) Vidiš nisam nikad ni zagledala u Kiku dječju robu i nisam se ni sjetila da i oni imaju jbg dosad mi nije trebala haha

Petra popravljaš nam sliku..čestitke na curici
Hahhaha Mare 🤗🤗😍
Drago mi je da i ti imas curku,tebi isto termin 11.01.ako sam dobro upamtila?
Sad se bacamo na kupnju
Krevetic imamo,komodu isto...
Kolica trebamo kupiti jos nemamo nikakvu ideju koja.
I robicu jer nemamo nista sve smo dale sta je kcer prerasla
Pa cemo sve iz pocetka
Slatke muke😍😍😘
Joj mi smo sada bili u nabavci u intersparu, i kako je pored kik nisam mogla odolit nego uc kad sam vidjela da imaju za bebace male one bodije kao plisani medo sa kapuljacom hjoooj odma sad ga morala kupiti pa sam uzela odma i dva bodija i dekicu za kindac bas mi je bila lijepa i mekana
A vidjela sam da imaju i popluncice preslatke pa cu to isto tamo uzet🤗🤗🤗🤗
Joj i kik i pepco imaju predivne stvari za bebe 😍 😍 😍 ja se sva rastopim kad udem unutra 😂😂😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Pozdrav
Nisam se stigla javiti malo sam u guzvi
Uglavnom bila sam jucer na pregledu i curka je 😍😍
Kcerka od 11 god presretna je sta ce dobiti seku
Najbitnije sve je u redu😊
Cima jako sam sretna zbog tebe 🤗🤗
Zelim ti svu srecu 😉
Ostalima sretnoo
Hvala ti draga Petra i cestitke na malenoj princezi😍🥰

Mi smo jucer nakon posla, posto smo saznali da je sve okej, otisli odmah do hm-a i dragi nije mogao odolit pa je kupio onaj kao kompletic, bodi, hlacice, majica i kapica😍 i naravno, pise na njemu "I ❤ my dad" haha🤭 spol mu jos nisam otkrila jer cekam da mi bodic stigne, rozi je i pise na njemu its a boy hahah, da se malo zezne po boji prvo😅🥰 tako da ce to cekati do iduceg tjedna, nadam se da mi nece izletiti haha

Nadovezala bih se za kupnju autosjedalica- obavezno pogledati koje prolaze na testovima. Niti jedna nema punu ocijenu, a neka ni ne zadovoljavaju prolaz. Jednom prilikom upoznala sam nekog predavača iz HAKa pa sam ga upitala za te autosjedalice, tj. zašto je dozvoljena prodaja onih koje ne prolaze na testovima. On je odgovorio da je to tako jer ne postoji pravna regulativa, već samo njihov savjet. Htjela sam samo uputiti na to da ako ne nešto prodaje ne znači da je prošlo testove. Istina je da se nekad povlače iz prodaje- primjerice Tinilove ljuljačka jer je u Americi bilo 32 smrtna slučaja (gušenje).
Mi smo kupili najbolje ocijenjenu (ni ona nije imala maksimalni broj bodova).
Sjećam se da se kod sjedalica ocjenjivala čvrstoča korita, mjera zaštite djeteta (tj. izloženost udarcima), vrsta i održavaje materijala. Pa evo, obratite pozornost na to. Najbolje su prolazila Romerova i Maxicosi.
Što se tiče opreme, imam nešto od starije kćerke, ostalo polako gledam i zapisujem gdje čega ima. Planiram 2mj. pred termin polagano pripremati sve.
Za sada sam se odučila pozabaviti neredom, tj. nedostatkom mjesta u stanu pa bacam stvari, recikliram, caritas i tako...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji