ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    17. Kolovoz 2019. 08:03

E cure, a kaj nikog ne interesira ona hranilica stoke tripp-trapp.
    Moja frenidica ima dvije, curke su prešle 10god. i još ih koriste, a dva mala susjeda kao školske stolce.

lorija
    17. Kolovoz 2019. 08:04

Jutroo curke. Eleonore cestitke na deckicu.
    Grizli ja sam zagrizla za Römer iako imam korpu i sjedalicu al planiram zamjeniti makar starijem za Römer autosjedalicu. 😁
    Frajla mi imamo tu stolicu tako da bebac sjedi s nama za stolom i odlicna je. Svakome bi je preporucila. Nedavno sam izbacila klasicnu hranilicu i odmah smo dobili na prostoru. A i bebac se vec uci popeti sam uz pomoc stepenice 😁

Angie1205
    17. Kolovoz 2019. 08:18

I tako...stanem ja maloprije na vagu i shvatim da sam vec na +8 kg 😱
    U soku sam, jos neki dan sam bila na +6,5...odakle ovo!? 🙈

Lavica27
    17. Kolovoz 2019. 08:22

lucille9

E cure, a kaj nikog ne interesira ona hranilica stoke tripp-trapp.
    Moja frenidica ima dvije, curke su prešle 10god. i još ih koriste, a dva mala susjeda kao školske stolce.

Bože što je meni to ružna stolica... to prvo a drugo,sto ce djeci od 10godina posebna stolica za sjedenje🤔

Mojoj se skine pladanj pa je kao stolica na povisenom uz naše stolice.

MaRe
    17. Kolovoz 2019. 08:24

samojed

Cimatako mi je dragooo što je sve superrrr čestitam i na deckicu i na urednom pregledu presretna sam
    Ja sam se odlučila za ovaj 3 u1 krevetichttps://www.facebook.com/808145989347984/posts/1275987019230543/
    A mene cice i dalje bole i ogromne su

To je ko i ovaj sto ja hoću😍 I vidim cijena 500maraka u kunama je 1888 a kod nas je takav oko 3000...definitivno kupujem kolica i krevetic van RH

C1M4
    17. Kolovoz 2019. 08:37

Lorija vjerojatno bude isto 07.09. jer dragom pase jedino subota zbog posla da odemo na 4D, ali ovisi ako uspijem negdje dobiti tad termin, u svakom slucaju javim😁
    Znaci jutros dodem na forum i opet vas sve citam kako ste mi bas lijepo pisale i opet se placem haha joj🥰😍🙈 hvala vam jos jednom svima na cestitkama i podrsci, divne ste zene❤
    Anna hvala ti❣ jedva cekam tvoje nalaze da dodu, kao i od Seni i da osjetite srecu i olaksanje kao i ja napokon, a i mi zajedno s vama, molim se i za vas🙏🏻
    Angie neka, briga te, bude otislo, bitno da mali raste haha☺️ ja sam od ovog svog stresa u ova dva tjedna izgubila 5kg😔 
    Vidim da pricate o kolicima, mi cemo definitivno uzeti u Njemackoj ili Sloveniji jer su puuuuno jeftinija nego kod nas☺️ 
    Eleonore cestitam ti na malenom momcicu i neka bude uredna trudnoca i dalje😍🙈
    I ne znam kako je vama bilo kada ste saznale spol, ali ja i dalje ne mogu vjerovati da cu imati jos jednog muskarca u svom zivotu😍😍😍

Maj4
    17. Kolovoz 2019. 09:07

Dobro jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Želim vam ugodan vikend, da se uspijete odmoriti 😊
    Čestitam na urednom pregledu 🎉🥰

Frajla

miki0

Maj4

Meni je ovo super isto za prvih 6mj. Mislim da ćemo i uzeti nešto tog tipa, bilo mi je izbacivalo i za 800kn ali ne mogu sad naći ili ako nađem polovni još i bolje
    https://babyland.hr/proizvod/krevetic-kinderkraft-neste-2u1/
    Ne znam jeste imale sikustva sa sličnima? Meni su sestrična i tetka preporučile 😊😊

To smo isto bas danas gledali i isto nam se svidjelo, jedino pise da je do 9 kg max, a ja mislim s obzirom da nije cvrsto ko kimbac da je to do max 6 mj dok je beba jos kolko tolko mirna a onda bi trebalo nesto drugo…

Ima Cam isti nesto na tu foru, i neka jeftinija marka, mozda Free on, pa si pogledajte…
    Naravno, i chicco, ali njihov je dosta skuplji

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

MaRe
    17. Kolovoz 2019. 09:08

Meni se nekako ova sviđaju https://happystorks.com/hr/djecja-kolica-3u1/20-2931-djecja-kolica-3u1-kunert-rotax.html#/1676-kunert_rotax-crni/2117-kunert_rotax_3u1-14 
    Super mi što imaju veliki izbor boja :) I našla sam na nekom forumu recenziju da su zadovoljni njima samo su malo veća kolica.Kad budem išla po trgovinama bas cu ih pogledati uživo.

samonezelje
    17. Kolovoz 2019. 09:09

Jutro curke! Mi podoruckovali... Mm otisel kod svojih pomoc neka drva spremat za zimu tak da sam solo cijeli dan..  Al zato imam plan sa svoja dva frenda usisavacem i parnim cistacem! 
    A sad prvo idem u setnju jer je vani tak lijepo! Onak svjeze, a bregi u magli koja se dize i sunceko se bori s njom.. 
    Svima zelim lijep dan! Pusica 

samonezelje
    17. Kolovoz 2019. 09:14

MaRe

Meni se nekako ova sviđajuhttps://happystorks.com/hr/djecja-kolica-3u1/20-2931-djecja-kolica-3u1-kunert-rotax.html#/1676-kunert_rotax-crni/2117-kunert_rotax_3u1-14
    Super mi što imaju veliki izbor boja :) I našla sam na nekom forumu recenziju da su zadovoljni njima samo su malo veća kolica.Kad budem išla po trgovinama bas cu ih pogledati uživo.

Mi uzeli ta isto!👍  Probali smo ih u babylandu i bas su mi okretna nekak i sjela su mi. Fakat ima puno kombinacija boja i mogu s bijelom ramom. Meni je to bilo super jer ne volimo ni mm ni ja crno. Gledali smo jos i Lavado iz kataloga koja su mi malo sladja bila, al ih nije bilo za probat pa smo uzeli provjereno. Cekamo da stignu mozda vec iduci tjedan!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI