E cure, a kaj nikog ne interesira ona hranilica stoke tripp-trapp.
Moja frenidica ima dvije, curke su prešle 10god. i još ih koriste, a dva mala susjeda kao školske stolce.
Jutroo curke. Eleonore cestitke na deckicu.
Grizli ja sam zagrizla za Römer iako imam korpu i sjedalicu al planiram zamjeniti makar starijem za Römer autosjedalicu. 😁
Frajla mi imamo tu stolicu tako da bebac sjedi s nama za stolom i odlicna je. Svakome bi je preporucila. Nedavno sam izbacila klasicnu hranilicu i odmah smo dobili na prostoru. A i bebac se vec uci popeti sam uz pomoc stepenice 😁
I tako...stanem ja maloprije na vagu i shvatim da sam vec na +8 kg 😱
U soku sam, jos neki dan sam bila na +6,5...odakle ovo!? 🙈

E cure, a kaj nikog ne interesira ona hranilica stoke tripp-trapp.
Moja frenidica ima dvije, curke su prešle 10god. i još ih koriste, a dva mala susjeda kao školske stolce.
Bože što je meni to ružna stolica... to prvo a drugo,sto ce djeci od 10godina posebna stolica za sjedenje🤔
Mojoj se skine pladanj pa je kao stolica na povisenom uz naše stolice.

Cimatako mi je dragooo što je sve superrrr čestitam i na deckicu i na urednom pregledu presretna sam
Ja sam se odlučila za ovaj 3 u1 krevetichttps://www.facebook.com/808145989347984/posts/1275987019230543/
A mene cice i dalje bole i ogromne su
To je ko i ovaj sto ja hoću😍 I vidim cijena 500maraka u kunama je 1888 a kod nas je takav oko 3000...definitivno kupujem kolica i krevetic van RH

Lorija vjerojatno bude isto 07.09. jer dragom pase jedino subota zbog posla da odemo na 4D, ali ovisi ako uspijem negdje dobiti tad termin, u svakom slucaju javim😁
Znaci jutros dodem na forum i opet vas sve citam kako ste mi bas lijepo pisale i opet se placem haha joj🥰😍🙈 hvala vam jos jednom svima na cestitkama i podrsci, divne ste zene❤
Anna hvala ti❣ jedva cekam tvoje nalaze da dodu, kao i od Seni i da osjetite srecu i olaksanje kao i ja napokon, a i mi zajedno s vama, molim se i za vas🙏🏻
Angie neka, briga te, bude otislo, bitno da mali raste haha☺️ ja sam od ovog svog stresa u ova dva tjedna izgubila 5kg😔
Vidim da pricate o kolicima, mi cemo definitivno uzeti u Njemackoj ili Sloveniji jer su puuuuno jeftinija nego kod nas☺️
Eleonore cestitam ti na malenom momcicu i neka bude uredna trudnoca i dalje😍🙈
I ne znam kako je vama bilo kada ste saznale spol, ali ja i dalje ne mogu vjerovati da cu imati jos jednog muskarca u svom zivotu😍😍😍

Dobro jutro cure 🖐🏻🖐🏻
Želim vam ugodan vikend, da se uspijete odmoriti 😊
Čestitam na urednom pregledu 🎉🥰
Meni je ovo super isto za prvih 6mj. Mislim da ćemo i uzeti nešto tog tipa, bilo mi je izbacivalo i za 800kn ali ne mogu sad naći ili ako nađem polovni još i bolje
https://babyland.hr/proizvod/krevetic-kinderkraft-neste-2u1/
Ne znam jeste imale sikustva sa sličnima? Meni su sestrična i tetka preporučile 😊😊
To smo isto bas danas gledali i isto nam se svidjelo, jedino pise da je do 9 kg max, a ja mislim s obzirom da nije cvrsto ko kimbac da je to do max 6 mj dok je beba jos kolko tolko mirna a onda bi trebalo nesto drugo…
Ima Cam isti nesto na tu foru, i neka jeftinija marka, mozda Free on, pa si pogledajte…
Naravno, i chicco, ali njihov je dosta skuplji

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Meni se nekako ova sviđaju https://happystorks.com/hr/djecja-kolica-3u1/20-2931-djecja-kolica-3u1-kunert-rotax.html#/1676-kunert_rotax-crni/2117-kunert_rotax_3u1-14
Super mi što imaju veliki izbor boja :) I našla sam na nekom forumu recenziju da su zadovoljni njima samo su malo veća kolica.Kad budem išla po trgovinama bas cu ih pogledati uživo.

Jutro curke! Mi podoruckovali... Mm otisel kod svojih pomoc neka drva spremat za zimu tak da sam solo cijeli dan.. Al zato imam plan sa svoja dva frenda usisavacem i parnim cistacem!
A sad prvo idem u setnju jer je vani tak lijepo! Onak svjeze, a bregi u magli koja se dize i sunceko se bori s njom..
Svima zelim lijep dan! Pusica

Meni se nekako ova sviđajuhttps://happystorks.com/hr/djecja-kolica-3u1/20-2931-djecja-kolica-3u1-kunert-rotax.html#/1676-kunert_rotax-crni/2117-kunert_rotax_3u1-14
Super mi što imaju veliki izbor boja :) I našla sam na nekom forumu recenziju da su zadovoljni njima samo su malo veća kolica.Kad budem išla po trgovinama bas cu ih pogledati uživo.
Mi uzeli ta isto!👍 Probali smo ih u babylandu i bas su mi okretna nekak i sjela su mi. Fakat ima puno kombinacija boja i mogu s bijelom ramom. Meni je to bilo super jer ne volimo ni mm ni ja crno. Gledali smo jos i Lavado iz kataloga koja su mi malo sladja bila, al ih nije bilo za probat pa smo uzeli provjereno. Cekamo da stignu mozda vec iduci tjedan!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji