ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    17. Kolovoz 2019. 12:33

Hrabrice vi ste onda dobro to riješili :) 
    Za te sve ostale sitnice i to što treba kontam napraviti popis i isto otići na jedno mjesto i sve uzeti odjednom,ne obilazi mi se 500 trgovina. Sad pričam s mamom i kažem joj da sam našla kolica što mi se sviđaju samo još da ih vidim a tata odmah se ubacuje kako nam je prerano to gledati haha On se boji da se što ne dogodi pa da se njega pita onaj dan kad me uhvate trudovi je najbolje sve kupiti 

• petra31
    17. Kolovoz 2019. 12:33

Pozdrav 
    Nisam se stigla javiti malo sam u guzvi
    Uglavnom bila sam jucer na pregledu i curka je 😍😍
    Kcerka od 11 god presretna je sta ce dobiti seku
    Najbitnije sve je u redu😊
    Cima jako sam sretna zbog tebe 🤗🤗
    Zelim ti svu srecu 😉
    Ostalima sretnoo

MaRe
    17. Kolovoz 2019. 12:41

Petra popravljaš nam sliku..čestitke na curici 

Hrabrica
    17. Kolovoz 2019. 12:43

MaRe

Hrabrice vi ste onda dobro to riješili :)
    Za te sve ostale sitnice i to što treba kontam napraviti popis i isto otići na jedno mjesto i sve uzeti odjednom,ne obilazi mi se 500 trgovina. Sad pričam s mamom i kažem joj da sam našla kolica što mi se sviđaju samo još da ih vidim a tata odmah se ubacuje kako nam je prerano to gledati haha On se boji da se što ne dogodi pa da se njega pita onaj dan kad me uhvate trudovi je najbolje sve kupiti

Hahahaha joj moj ne 😂😂😂 sve si mislim pofurat ga s nama po stvari kad ih prikupe jer on ima caddy pa da ne moram kalkulirat 😁😁 a on bi procvao od srece... cak mislim da bi taj dan cucao ispred dok ne otvore 😂😂😁 Al ruku na srce i mene je frka jel rano.. Stici ce nam sve tamo srediom 10. mjeseca al opet pitam seku kad je ona krenula u nabavku i bome su se primili posla vec 3-4 mj prije termina znaci prije nego mi.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Frajla
    17. Kolovoz 2019. 13:03

Grizli

Lorija ne ne ovako nestohttp://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/chicco-polly-magic-djecja-hranilica-boja-red_689/. Samo sada ne mogu nac link od neke sto mi se svidja i sta sam vidila, a mislim da je bila od peg perego ili cam nisam sigurna. Htjel bi da imam taj pladanj a ovo sto si stavila koliko sam sluzila ga nema. A na ove hranilice se dodatno kupi taj dodatak s igrackama.
    Angie al ta cybex aton je jaje koliko sam ja shvatila samo ode do 18mj zenu u trgovini. https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/zimske-bebe-20192020-17589?page=1121. Duza je od ostalih dijete do 87 cm u nju, a vecina sta sam geldala su neka manja cini mi se. Ako sam dobro skuzila jaja su AS od rodjenja i imaju one rucke za nosit ih?! Ili?

Tocno, cybex su do 87 cm (bar ona koja sam ja gledala), kiddy do 83 cm, maxi cosi pebble je samo do 75 cm (cini mi se sa njega zene masovno kupuju). A recimo sve tri marke idu do 13 kg, pa sad kako ti grah padne s duzinom i tezinom bebe. Mali (16 mj) mi ima 77 cm i 12 kg 🙈, znaci prije ce ga prerasti tezinom nego visinom. 
    Jaja imaju rucke za nositi, recimo po zimi je super doma djete zakopcati, pokriti dekicom (ne smiju u skafanderu u sjedalicu), pa tak sve skupa odnjeti u auto. A rucka ima i zastitnu funkciju, svaki proizvodac napise kak mora biti u voznji.

Frajla
    17. Kolovoz 2019. 13:10

Grizli

Lorija ne ne ovako nestohttp://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/chicco-polly-magic-djecja-hranilica-boja-red_689/. Samo sada ne mogu nac link od neke sto mi se svidja i sta sam vidila, a mislim da je bila od peg perego ili cam nisam sigurna. Htjel bi da imam taj pladanj a ovo sto si stavila koliko sam sluzila ga nema. A na ove hranilice se dodatno kupi taj dodatak s igrackama.

Imas peg perego tatamia, cijena je paprena, ali ima svakakvih funkcija i te igracke za dokupiti.

17. Kolovoz 2019. 13:22

Zemice kako ste? Moram se negdj3 pojadati neznam vise sta da radim,danas se tako cudmo osjecam,nesto me sve boli,malo jajnici,malo ovo,malo ono,tako se cudno osjecam koda nesto nije u redu.Ne znam stvarno,inace sam paranoicna ppsto mi je 1 trudnoca ali ne znam kako da si pomognem.Cijeli dan lezim,taman se najela i sve fino ispovracala...bas sam uzasno danas,vise neznam sta pomosliti😪mozda neke slicne situacije? Naime sada sam 14t5d

• Stelle123
    17. Kolovoz 2019. 13:30

Frajla i i bebonja od 16 mjeseci ti se ne buni lezati u jaju?

url=https://lilypie.com]

MaRe
    17. Kolovoz 2019. 13:32

iva4

Joj mi smo sada bili u nabavci u intersparu, i kako je pored kik nisam mogla odolit nego uc kad sam vidjela da imaju za bebace male one bodije kao plisani medo sa kapuljacom hjoooj odma sad ga morala kupiti pa sam uzela odma i dva bodija i dekicu za kindac bas mi je bila lijepa i mekana
    A vidjela sam da imaju i popluncice preslatke pa cu to isto tamo uzet🤗🤗🤗🤗

joj meni je to tak preslatko taj ko medo :) Vidiš nisam nikad ni zagledala u Kiku dječju robu i nisam se ni sjetila da i oni imaju jbg dosad mi nije trebala haha

• petra31
    17. Kolovoz 2019. 13:33

MaRe

Petra popravljaš nam sliku..čestitke na curici

Hahhaha Mare 🤗🤗😍
    Drago mi je da i ti imas curku,tebi isto termin 11.01.ako sam dobro upamtila?
    Sad se bacamo na kupnju
    Krevetic imamo,komodu isto...
     Kolica trebamo kupiti  jos nemamo nikakvu ideju koja.
    I robicu jer nemamo nista sve smo dale sta je kcer prerasla 
    Pa cemo sve iz pocetka
    Slatke muke😍😍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.