ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    17. Kolovoz 2019. 13:48

Stelle123

Frajla i i bebonja od 16 mjeseci ti se ne buni lezati u jaju?

Ne
    Ni nezna da može biti drugacije 😂
    Stvarno mu je komotno i nemam problema po pitanju sjedalice same, osim sto mu je nekad dosadno, vruce, sunce ga zivcira...
    https://ibb.co/jkFPcPV

Angie1205
    17. Kolovoz 2019. 13:57

Frajla malac je med 😍
    Sirocek ni ne zna za drugo neg se saftat u svojoj AS, ko ga kaj pita 😂😂
    Evo da se osim sa kilama pohvalim s jos necim....konacno sutra krecemo seliti!! Malo po malo al...pocelo jeeeee!! 
    I da...netko je spomenuo sportske grudnjake....hvala do neba! Nikad mi nije palo na pamet probat ih a kamoli kupit i odem sad do susjede koja drzi butik tu blizu nas i uzmem jedan (kod nje znam da mogu vratit ak kaj ne pase), dodjem doma i odusevim se!! U pon idem po jos 2-3 sigurno 😬

17. Kolovoz 2019. 13:59

Ja jos nista nisam niti kupila niti isla gledati... sve sto sam saznala o ooremi za bebe procitala sam zu na forumu. Prije pocetka listopada nit ne mislim ici, cini mi se prerano 😔
    Sta se HAK testova tice,to su neki ekstremni uvijeti pod kojima bi trebale sjedalice izdrzati no sve imaju osnovnu razinu koju moraju zadovoljiti da bi bile na trzistu. Tako da se ja s tim testovima ne bi zabrinjavala.

• Lala27
    17. Kolovoz 2019. 14:04

Petra Čestitaaaam 😍😍😍

Frajla
    17. Kolovoz 2019. 14:10

lucille9

Nadovezala bih se za kupnju autosjedalica- obavezno pogledati koje prolaze na testovima. Niti jedna nema punu ocijenu, a neka ni ne zadovoljavaju prolaz. Jednom prilikom upoznala sam nekog predavača iz HAKa pa sam ga upitala za te autosjedalice, tj. zašto je dozvoljena prodaja onih koje ne prolaze na testovima. On je odgovorio da je to tako jer ne postoji pravna regulativa, već samo njihov savjet. Htjela sam samo uputiti na to da ako ne nešto prodaje ne znači da je prošlo testove. Istina je da se nekad povlače iz prodaje- primjerice Tinilove ljuljačka jer je u Americi bilo 32 smrtna slučaja (gušenje).
    Mi smo kupili najbolje ocijenjenu (ni ona nije imala maksimalni broj bodova).
    Sjećam se da se kod sjedalica ocjenjivala čvrstoča korita, mjera zaštite djeteta (tj. izloženost udarcima), vrsta i održavaje materijala. Pa evo, obratite pozornost na to. Najbolje su prolazila Romerova i Maxicosi.

Apsolutno se slazem da treba gledati testove i ocjene. Izbor je danas zaista širok i svatko moze naci nesto sto je dovoljno sigurno, a uklapa se u kuci budžet. Uz dvije navedene marke dodala bi jos kiddy i cybex koji uglavnom isto dobivaju ocjene.
    Sto se testova tice, bitno ih je i interpretirati. Uz sigurnost gledaju u neke druge stvari, pa treba odvagnuti sto je kome bitno. Tipa nekoj sjedalici sruse ukupnu ocjenu jer je montaza kompliciranija, a bude po pitanju sigurnosti bolja od neke druge. Na zalost na hrvatskom ima jako malo informacija i testova, vecinu sam nasla na njemackom i nesto na svedskom

Frajla
    17. Kolovoz 2019. 14:18

LoSa84

Ja jos nista nisam niti kupila niti isla gledati… sve sto sam saznala o ooremi za bebe procitala sam zu na forumu. Prije pocetka listopada nit ne mislim ici, cini mi se prerano 😔
    Sta se HAK testova tice,to su neki ekstremni uvijeti pod kojima bi trebale sjedalice izdrzati no sve imaju osnovnu razinu koju moraju zadovoljiti da bi bile na trzistu. Tako da se ja s tim testovima ne bi zabrinjavala.

Pa sudar je ekstremni uvjet
    Sjedalica nije tu da djete ne puza po autu, nego da ima vece sanse prezivjeti sudar. Na zalost na trzistu je svasta, na poznate testive nazalost dode mali broj sjedalica (u donosu na ono sto se moze kupiti). Testove proizvodaca se naravno ne moze nigdje naci ni vidjeti 
    Evo jedan primjer sjedalice koja izleti iz baze...
    https://youtu.be/MJFE3QUKFdY

Lavica27
    17. Kolovoz 2019. 14:20

Autosjedalice- i ja se slažem da je bitno gledati ocjene. I to mi je bio prioritet kod biranja obje sjedalice. Jedino ako je ogromna cijena u razlici a ocjena ista nisam isla za time da je nešto poznatiji brand pa jr bolje. 

Sto se tice nabavke stvari eto me kupila jednu pidjamu dok još nisam znala spol😂 A za 3 tjedna krećemo s uređenjem sobe jer majstora poslije nemozemo dobiti. Tj. Izravnati zidove i pokreciti/tapete. A krevetic i prematalicu dobiva od starije seke,jedino još ormar uzimamo  u ikei isti. Sve ostalo imamo od prije dvije godine od prve, osim muške robice a to cu si dat posebno oduska😁😁😁

Za prvu smo krenuli dosta rano s nabavkom,Noona-u smo uzeli već na prvom sajmu jer je slijedeći bio oko mog termina za porod, bila sam 4mj trudna. A nije ni lose jer smo rasporedili izdatke po mjesecima da ne osjetimo. Krevet,ormar prematalica,roba,kolica,jaje...skupi se. I u jednom trenu sam ja bila na strogom mirovanju,u 6.mj trudnoće pa sam bila sretna jer sam ranije krenila, a ne da muž sam i bez  mene mora kupovati,ipak je to poseban gust.

samojed
    17. Kolovoz 2019. 14:22

Cima ideja ti je odlična sa bodicem
    Petra čestitke na curici
    Frajla slatkiš mali 

samojed
    17. Kolovoz 2019. 14:24

Mene su malo prepali za ovu nabavku stvari ja sam nestrpljiva valjda što je prvo dijete pa sve mi je prezanimljivo volila bih da je sve već tu spremno i naručila sam već kolica i baš tako kao što je neko već rekao i meni kažu da ne valja bla bla bla pa sta vi mislite o tome ? 

Lavica27
    17. Kolovoz 2019. 14:41

Btw pepco i kik, kao i razni drugi dućani znaju imati Preslatke stvari al bacite pogled na sastav, nerijetko bude poliester u primjesi. Ja nalikovala Preslatke strample maloj u pepcu, dodjem doma i pogledam sastav (kasno palim) živa plastika...zato su i bile 15 kuna. Dok na primjer lidl nikad nisam vidjela da stavi bilo što drugo osim 100%pamuk u bodice i slično.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI