Ja jos nista nisam niti kupila niti isla gledati… sve sto sam saznala o ooremi za bebe procitala sam zu na forumu. Prije pocetka listopada nit ne mislim ici, cini mi se prerano 😔
Sta se HAK testova tice,to su neki ekstremni uvijeti pod kojima bi trebale sjedalice izdrzati no sve imaju osnovnu razinu koju moraju zadovoljiti da bi bile na trzistu. Tako da se ja s tim testovima ne bi zabrinjavala.
Pa sudar je ekstremni uvjet
Sjedalica nije tu da djete ne puza po autu, nego da ima vece sanse prezivjeti sudar. Na zalost na trzistu je svasta, na poznate testive nazalost dode mali broj sjedalica (u donosu na ono sto se moze kupiti). Testove proizvodaca se naravno ne moze nigdje naci ni vidjeti
Evo jedan primjer sjedalice koja izleti iz baze...
https://youtu.be/MJFE3QUKFdY
Autosjedalice- i ja se slažem da je bitno gledati ocjene. I to mi je bio prioritet kod biranja obje sjedalice. Jedino ako je ogromna cijena u razlici a ocjena ista nisam isla za time da je nešto poznatiji brand pa jr bolje.
Sto se tice nabavke stvari eto me kupila jednu pidjamu dok još nisam znala spol😂 A za 3 tjedna krećemo s uređenjem sobe jer majstora poslije nemozemo dobiti. Tj. Izravnati zidove i pokreciti/tapete. A krevetic i prematalicu dobiva od starije seke,jedino još ormar uzimamo u ikei isti. Sve ostalo imamo od prije dvije godine od prve, osim muške robice a to cu si dat posebno oduska😁😁😁
Za prvu smo krenuli dosta rano s nabavkom,Noona-u smo uzeli već na prvom sajmu jer je slijedeći bio oko mog termina za porod, bila sam 4mj trudna. A nije ni lose jer smo rasporedili izdatke po mjesecima da ne osjetimo. Krevet,ormar prematalica,roba,kolica,jaje...skupi se. I u jednom trenu sam ja bila na strogom mirovanju,u 6.mj trudnoće pa sam bila sretna jer sam ranije krenila, a ne da muž sam i bez mene mora kupovati,ipak je to poseban gust.
Cima ideja ti je odlična sa bodicem
Petra čestitke na curici
Frajla slatkiš mali
Mene su malo prepali za ovu nabavku stvari ja sam nestrpljiva valjda što je prvo dijete pa sve mi je prezanimljivo volila bih da je sve već tu spremno i naručila sam već kolica i baš tako kao što je neko već rekao i meni kažu da ne valja bla bla bla pa sta vi mislite o tome ?
Btw pepco i kik, kao i razni drugi dućani znaju imati Preslatke stvari al bacite pogled na sastav, nerijetko bude poliester u primjesi. Ja nalikovala Preslatke strample maloj u pepcu, dodjem doma i pogledam sastav (kasno palim) živa plastika...zato su i bile 15 kuna. Dok na primjer lidl nikad nisam vidjela da stavi bilo što drugo osim 100%pamuk u bodice i slično.
C1M4, hvala puno na podrsci.
Uzasno je tesko cekanje rezultata. Jucer sam pokusala izaci vani i malo prosetati, ali previse me probadalo valjda od zahvata, pa sam se nakon 50m, puzevim korakom vratila kuci.
...samo da nam rezultati stignu uredni i zaboravit cu svu muku...bas je iscrpljujuce i fizicki i psihicki.
Btw pepco i kik, kao i razni drugi dućani znaju imati Preslatke stvari al bacite pogled na sastav, nerijetko bude poliester u primjesi. Ja nalikovala Preslatke strample maloj u pepcu, dodjem doma i pogledam sastav (kasno palim) živa plastika…zato su i bile 15 kuna. Dok na primjer lidl nikad nisam vidjela da stavi bilo što drugo osim 100%pamuk u bodice i slično.
Vec sam to bila spominjala prije. Slazem se potpuno. Kik i Pepco primamljivi izgledom ali im je materijal dno za razliku od Lidl. 😁 i sada sam za jaslice narucila hrpu stvari samo iz Lidl.
Iva jesi uspjela naci gin u Kž?
Našim roditeljima je rano..ok,neću ni ja sutra ići kupit to sve al volim si unaprijed sve naći da znam gdje trebam otići a ne da budem s trbuhom do zuba,hodam ko pingvin i sad ti idi okolo naokolo traži to sve pa na kraju kad ne nađeš kupis ono što ti se ne sviđa 😕 Nek meni stoje linkovi 😁
Petra da i meni je 11.01.ali još ne znamo spol..nadamo se curi al vidjet cemo sad 28-og...valjda ce uspjet na anomaly scanu vidjeti spol ak bude htjela beba surađivati 😁
Samojedevo mi se pohvalili bas pre veseli sta smo kupili jos malo robice za naseg malca i evo vec mm mama sa komentarom pa mali ce vec imat sve od robice jos se nije ni rodio… ne kuzim sta bi trebala ic kupovat kad se rodi i da ga golog vodim iz bolnice???
Jos kako sam i iznenada zavrsila u bolnice nedaj boze opet zavrsim morat ce sve na brzinu kupovat,ovako malo po malo i eto, sve bez stresa
A to da se kao izaziva losa sreca sta ako se nesta desi pa sta ces sa stvarima onda ne zelim ni razmisljat i stvarat losu energiju oko sebe😒
Mila strahova ce uvijek biti.. Ja sam bila uvjerena da brige prestaju kad prode 12tt ali nije tako.. Uvijek brinemo i brinut cemo do dana poroda (i nakon jer to mame rade 😂) tako da mozda zapravo ni nema veze je li za kupnju neceg na sto nam je srce poskocilo prerano.. 💓 Kupuj za svoju mrvu kad god ti srce pozeli, uzivaj i ne dozvoli da te netko baca u bed 😘 Bitno je samo ono sto ti i tvoj dragi zelite ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore