Grizli, ja sam se dvoumila između Chiccove i Peg Peregove hranilice koje idu od O i izabrala Chiccovu jer s njom već dobiješ luk s igračkama i ima dodatnu pamučnu navlaku dok je beba mala i leži dok Peg Perego ima samo gore onu kao kožnu tj. plastičnu, ne znam kako bi se izrazila i to se ljepi za bebu i skliže. Gore sam ti stavila link i ima u nekoliko boja

Samojedevo mi se pohvalili bas pre veseli sta smo kupili jos malo robice za naseg malca i evo vec mm mama sa komentarom pa mali ce vec imat sve od robice jos se nije ni rodio… ne kuzim sta bi trebala ic kupovat kad se rodi i da ga golog vodim iz bolnice???
Jos kako sam i iznenada zavrsila u bolnice nedaj boze opet zavrsim morat ce sve na brzinu kupovat,ovako malo po malo i eto, sve bez stresa
A to da se kao izaziva losa sreca sta ako se nesta desi pa sta ces sa stvarima onda ne zelim ni razmisljat i stvarat losu energiju oko sebe😒
Mila strahova ce uvijek biti.. Ja sam bila uvjerena da brige prestaju kad prode 12tt ali nije tako.. Uvijek brinemo i brinut cemo do dana poroda (i nakon jer to mame rade 😂) tako da mozda zapravo ni nema veze je li za kupnju neceg na sto nam je srce poskocilo prerano.. 💓 Kupuj za svoju mrvu kad god ti srce pozeli, uzivaj i ne dozvoli da te netko baca u bed 😘 Bitno je samo ono sto ti i tvoj dragi zelite ❤️
Ja cim sam saznala da sam trudna, letila sam kardiologici da mi makne tablete za srce jer sam znala da ih ne smijem pit i bila sva u strahu da nije nastetilo vec bebici na sta je ona rekla da se smirim da nije nista naskodilo i komentirala sam kak me strah svega za bebu i kaze ona da je to normalno, da cu brinut za dijete od sad pa do groba, da to nikad ne prestaje i to je samo dokaz ljubavi prema tom bicu🙈🥰

Joj mi smo dan proveli u emmezeti, lesnini i elipsu. Lik izlazi iz kuće 26.8. a taj vikend se useljavamo. Dusa mi spava a tijelo nist…. Ne mogu zaspati. Gledali smo hladnjake i sve skoro kombinirani… Dvoumim se između Boscha i Samsunga makar imam osjećaj da je to sve danas pitanje srece ndgo kvalitete.. kakve vi imate?
Moj je Electroluxov...danas je s tim uređajima sve lutrija..moji imaju Boschov i rikno im taman prije isteka garancije,nešto s plinom, mislim da je ni mjesec dana prije isteka i ovaj što su dobili zamjenski pa lagat ću al sigurno već blizu 7-8 godina radi bez problema. Al ovaj što imam mi je nekako mali pa smo i mi gledali uzeti one baš velike di je pola pola al nisam još našla neki da mi se sviđa..ja bi da je ovaj dio di je zamrzivač ladičar, al one manje ladice ne da ima 3-4 velike.

Ma najgore mi dodes u trgovinu i ponuda neka ocajna. Kaj nadem na internetu nema u elipsu itd. Neznam di da vise gledam

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Joj mi smo dan proveli u emmezeti, lesnini i elipsu. Lik izlazi iz kuće 26.8. a taj vikend se useljavamo. Dusa mi spava a tijelo nist…. Ne mogu zaspati. Gledali smo hladnjake i sve skoro kombinirani… Dvoumim se između Boscha i Samsunga makar imam osjećaj da je to sve danas pitanje srece ndgo kvalitete.. kakve vi imate?
Moj je Electroluxov…danas je s tim uređajima sve lutrija..moji imaju Boschov i rikno im taman prije isteka garancije,nešto s plinom, mislim da je ni mjesec dana prije isteka i ovaj što su dobili zamjenski pa lagat ću al sigurno već blizu 7-8 godina radi bez problema. Al ovaj što imam mi je nekako mali pa smo i mi gledali uzeti one baš velike di je pola pola al nisam još našla neki da mi se sviđa..ja bi da je ovaj dio di je zamrzivač ladičar, al one manje ladice ne da ima 3-4 velike.
I ja mislim da je danas sve isti vrag. Gledala da mi je ok raspored i da ima 5 godina garancije. U ono vrijeme je AEG ima promociju za garanciju 2+3 pa smo njega uzeli.

Ja sam isto gledala Electroluxove. Nekako vjerujem Šveđanima

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
C1M4, prvi rezultati najkasnije do Cetvrtka, ako ranije vide da nesto nije ok zovu na telefon (mislim da cu se iduci tjedan tresti na zvuk svakog dolaznog poziva). Ukupni rezultati stizu za 2 tjedna.
U Ponedjeljak cu ici raditi da mi brze vrijeme prodje. Kad sam kuci samo googlam, a nemam vise sta za procitati.

Mi smo pred cca 6 mjeseci kupili neki Bosch XXXL i za sad smo zadovoljni :-) ogroman je, u njega svasta stane (npr tepsija s kolacima bez problema), nije bučan i izgledom solidan.
I da... kad nadete onaj koji vam odgovara utipkajte model u google te ce vam izbacit cijene u raznim trgovinama. Nekad bude i 500-1000 kn razlika za isti model. Frizider/skrinju je najbolje ici vidjet u trgovinu te ga narucit preko web shopa koji ima besplatnu dostavu jet su oni teski pa je u nekim trgovinama dostava skupa, posebno ako ide po kilazi.
Moj je Electroluxov…danas je s tim uređajima sve lutrija..moji imaju Boschov i rikno im taman prije isteka garancije,nešto s plinom, mislim da je ni mjesec dana prije isteka i ovaj što su dobili zamjenski pa lagat ću al sigurno već blizu 7-8 godina radi bez problema. Al ovaj što imam mi je nekako mali pa smo i mi gledali uzeti one baš velike di je pola pola al nisam još našla neki da mi se sviđa..ja bi da je ovaj dio di je zamrzivač ladičar, al one manje ladice ne da ima 3-4 velike.
I ja mislim da je danas sve isti vrag. Gledala da mi je ok raspored i da ima 5 godina garancije. U ono vrijeme je AEG ima promociju za garanciju 2+3 pa smo njega uzeli.
Da to je bitno da imaju produljenu garanciju. Mi smo gledali da nam svi aparati imaju barem 5 godina jer danas je to tako da ih naprave, vecinom, da rade koliko je garancija.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji