Ja sam isto gledala Electroluxove. Nekako vjerujem Šveđanima
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
C1M4, prvi rezultati najkasnije do Cetvrtka, ako ranije vide da nesto nije ok zovu na telefon (mislim da cu se iduci tjedan tresti na zvuk svakog dolaznog poziva). Ukupni rezultati stizu za 2 tjedna.
U Ponedjeljak cu ici raditi da mi brze vrijeme prodje. Kad sam kuci samo googlam, a nemam vise sta za procitati.
Joj mi smo dan proveli u emmezeti, lesnini i elipsu. Lik izlazi iz kuće 26.8. a taj vikend se useljavamo. Dusa mi spava a tijelo nist…. Ne mogu zaspati. Gledali smo hladnjake i sve skoro kombinirani… Dvoumim se između Boscha i Samsunga makar imam osjećaj da je to sve danas pitanje srece ndgo kvalitete.. kakve vi imate?
Mi smo pred cca 6 mjeseci kupili neki Bosch XXXL i za sad smo zadovoljni :-) ogroman je, u njega svasta stane (npr tepsija s kolacima bez problema), nije bučan i izgledom solidan.
Joj mi smo dan proveli u emmezeti, lesnini i elipsu. Lik izlazi iz kuće 26.8. a taj vikend se useljavamo. Dusa mi spava a tijelo nist…. Ne mogu zaspati. Gledali smo hladnjake i sve skoro kombinirani… Dvoumim se između Boscha i Samsunga makar imam osjećaj da je to sve danas pitanje srece ndgo kvalitete.. kakve vi imate?
I da... kad nadete onaj koji vam odgovara utipkajte model u google te ce vam izbacit cijene u raznim trgovinama. Nekad bude i 500-1000 kn razlika za isti model. Frizider/skrinju je najbolje ici vidjet u trgovinu te ga narucit preko web shopa koji ima besplatnu dostavu jet su oni teski pa je u nekim trgovinama dostava skupa, posebno ako ide po kilazi.
Moj je Electroluxov…danas je s tim uređajima sve lutrija..moji imaju Boschov i rikno im taman prije isteka garancije,nešto s plinom, mislim da je ni mjesec dana prije isteka i ovaj što su dobili zamjenski pa lagat ću al sigurno već blizu 7-8 godina radi bez problema. Al ovaj što imam mi je nekako mali pa smo i mi gledali uzeti one baš velike di je pola pola al nisam još našla neki da mi se sviđa..ja bi da je ovaj dio di je zamrzivač ladičar, al one manje ladice ne da ima 3-4 velike.
I ja mislim da je danas sve isti vrag. Gledala da mi je ok raspored i da ima 5 godina garancije. U ono vrijeme je AEG ima promociju za garanciju 2+3 pa smo njega uzeli.
Da to je bitno da imaju produljenu garanciju. Mi smo gledali da nam svi aparati imaju barem 5 godina jer danas je to tako da ih naprave, vecinom, da rade koliko je garancija.
Mi smo sve kuhinjske aparate za novu kuhinju obnovili od SMEG. Imaju super recenzije opcenito, a ovo što smo do sad imali bili smo prezadovoljni. I ja volim tako ljep retrodizajn osim da bude funcionalno
Cima to je stvarno istina... s pozitivnim testom brige tek pocinju i ne prestaju 💓
Sto se tice frizidera nas je whirlpool i prezadovoljni smo..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
UUU Smeg- prekrasno. Vidjela sam tam negdje blizu stare Vlaške da je dućn ali su bili samo mali aparati. Di se našli frižider u HR?
Imam bedasto pitanje... dal porodiljni pocinje 45 dana ili 45 radnih dana prije termina? 🤔
Imam bedasto pitanje… dal porodiljni pocinje 45 dana ili 45 radnih dana prije termina? 🤔
Mislim da 45 dana prije termina!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji