Mare da ovdje je puno jeftinije najbolje da kupujete van RH a kolica su super ja ću isto na taj fazon na ovom linku nema te kombinacije ali su ovakva samo kožna kombinacija sa sivim https://www.facebook.com/1704193249856213/posts/2080186785590189/
PREGLEDI
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
19.8.- C1M4
19.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
20.8.- Lunica
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
22.8.- samojed
22.8.- lucille9
23.8.- Angie1205
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
28.8.- Nita9999
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
11.9.- flower
Meni je vazno da mi hranilica bude od 0, odnosno da mogu bebu staviti u to dok nesto radim i da se gore kogu montirat one drnde bi rekla moja mama. A kasnije bi onda uzeli nesto kao ono iz ikee jer malo mjesta zauzima. Ove drvene stolice stila stoke su mi ok, al to nije za malu bebu pa mi se ne kupuje to + ono u cem moze lezat dok je mala.
A sa AS cu izludit ja ne kuzim to nista na pola njih pise da su od 0 pa na kraju nisu. Iako su mi rekli da ona romer imaju nagib 45 stupnjeva sa dodatkom za novorođenče, dok su moja favorit ba safe izi plus al nemaju nagib 45 stupnjeva nego tek od 6 mj su. A radje bi neku AS kvalitetnu i da ju ima recimo od 0-18kg i poslije novu nego to jaje, jer ne mislim jaje kacit na kolica. Posebno mi se ne svidjaju jaja koja su komplet kolica 3 in 1 jer sam skuzila da su manjih dimenzija i najcesce o njima bas i nema nesto info na adac-u. Svidja mi se jos as cybex aton m isofix ili tako nesto se zove. Koliko sve ostalo znam sto želim toliko mi je ovo SF!
Grizli ma sto da pise na sjedalici i kakav god nagib imala, za nijedno novorodjence nije dobro da je u ikakvoj sjedalici osim u jajetu. Ja sam se jos s prvom curkom pomirila s tim da cemo mjenjat sjedalice 3-4 puta dok sve ne preraste. Tak je i bilo. Jaje, pa od 9-18, pa do 36 koja se kasnije moze prenamjeniti da bude samo booster (skida se iza naslon) i sad je konacno sve prerasla...bar ona 😂
Manja je jos u toj najvecoj sjedalici jer je “kratka” pa ni nece bez nje jer ne vidi kroz prozor 😬
Cure znam da nije u skladu sa temom nikako ali eto hocu da podjelim sa vama. Jutros poslije doručka i vizite zaspala sam opet. I sanjala tatu, a danas je 40 dana. Nisam ga nikako do sad sanjala i eto baš jutros i baš sam sretna sada. Baš jedan ljep san izgleda da je našao način da se pozdravimo.
P.s Angie ostala sam ga željna 🥦🥦 i ostat ću do kraja zbog tebe 🙈🙈 kad god pomislim na to pojela bih 3 ne jedan. Joj da ima kakav bilo negdje ovde kupiti
https://pernatal.hr/proizvod/chicco-baby-hug-4u1-spectrum/
Grizli trazis ovako nesto??
Goga da si mi blize ja bi ti osobno isla po burek ili ti ga poslala nekako!! Nek ti netko ispuni tu zelju pa da ga pojedes s gustom.
Drago mi je da si sanjala tatu, ja svog cesto sanjam, cesto se i dan danas uhvatim da tipkam njegov broj da ga nazovem i podjelim novosti s njim....
Prekjucer smo mm, cure i ja isli na groblje....manja se svaki put rasplace da na kraju zaspi u autu na putu doma. Jako joj fali deda, s njim je bila posebno povezana ❤️ Tesko je ma kolko vremena proslo, samo ti drzi uspomenu na njega, vjerujem da i tvoj tata cuva tebe i bebu, kao sto moj cuva mene i moju ekipicu 🥰
Lorija ne ne ovako nesto http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/chicco-polly-magic-djecja-hranilica-boja-red_689/. Samo sada ne mogu nac link od neke sto mi se svidja i sta sam vidila, a mislim da je bila od peg perego ili cam nisam sigurna. Htjel bi da imam taj pladanj a ovo sto si stavila koliko sam sluzila ga nema. A na ove hranilice se dodatno kupi taj dodatak s igrackama.
Angie al ta cybex aton je jaje koliko sam ja shvatila samo ode do 18mj zenu u trgovini. https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/zimske-bebe-20192020-17589?page=1121. Duza je od ostalih dijete do 87 cm u nju, a vecina sta sam geldala su neka manja cini mi se. Ako sam dobro skuzila jaja su AS od rodjenja i imaju one rucke za nosit ih?! Ili?
Tako je, jaje je AS koja se moze zakacit na kolica (original ili uz adapter) i koja imaju rucku kao nosiljka.
Oooo vi o opremi 😍😍😍😍 Obozavam te teme 😁😁😁 Mi smo mislili prvo bebetto tito premium ali smo na kraju odabrali bebetto bresso premium 2u1, jaje besafe izi go i kindac iz ikee 😁😁 Ovaj mj krecemo s demoliranjem sobe da napravimo vise mjesta i reorganiziramo se s namjestajem 😁😁😁 a iduci mj narucujemo opremu i cekamo da sve prikupe jedno mj dana.. . Bili u ducanu, odabrali dosta tog, dobili odlicnu ponudu i prihvatili 😁👌 Tako da nam uglavnom ostaju jos sitnice.. Polako i no stress 😁😁
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore