Mi smo sve kuhinjske aparate za novu kuhinju obnovili od SMEG. Imaju super recenzije opcenito, a ovo što smo do sad imali bili smo prezadovoljni. I ja volim tako ljep retrodizajn osim da bude funcionalno

Cima to je stvarno istina... s pozitivnim testom brige tek pocinju i ne prestaju 💓
Sto se tice frizidera nas je whirlpool i prezadovoljni smo..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
UUU Smeg- prekrasno. Vidjela sam tam negdje blizu stare Vlaške da je dućn ali su bili samo mali aparati. Di se našli frižider u HR?
Imam bedasto pitanje... dal porodiljni pocinje 45 dana ili 45 radnih dana prije termina? 🤔
Imam bedasto pitanje… dal porodiljni pocinje 45 dana ili 45 radnih dana prije termina? 🤔
Mislim da 45 dana prije termina!

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Juno jooj hvalamti predivna je ova hranilica. I izvrsno ako stane ispod stola sa letvom. Kuzim na sta mislis sa onom plastikom meni na svim hrnailicama sta sam g3ldala ta plastika je izgledala bas lose za bebu da na tome lezi pa sam vec kombinirala sto staviti da bude bolje. Hvala! 😊 Sad jos samo da vidim dal mi pp dimenzijama stane u kuhinju. 🤣 Ako ne mm ce rucat na terasi.
Seni najbolje da jos odmaras ako osjecas nelagodu kad hodas.
Mi od robe nismo jos nista kupili tesko mi se odluciti iako mi sve slatko nekako mi sve izgleda jos ljetno pa zato odgadjam. Al opremu cemo definitivno do kraja 9 mjeseca sve odabrati, i staviti na popis a onda krenut kupovat kako nam bude doslo, al bar da imam popis za ne daj boze da ne mogu ja ici kupiti dam nekom i rijeseno.

Imam bedasto pitanje… dal porodiljni pocinje 45 dana ili 45 radnih dana prije termina? 🤔
Ja se ponadala da je radnih 😁
Joj mi smo dan proveli u emmezeti, lesnini i elipsu. Lik izlazi iz kuće 26.8. a taj vikend se useljavamo. Dusa mi spava a tijelo nist…. Ne mogu zaspati. Gledali smo hladnjake i sve skoro kombinirani… Dvoumim se između Boscha i Samsunga makar imam osjećaj da je to sve danas pitanje srece ndgo kvalitete.. kakve vi imate?
I da… kad nadete onaj koji vam odgovara utipkajte model u google te ce vam izbacit cijene u raznim trgovinama. Nekad bude i 500-1000 kn razlika za isti model. Frizider/skrinju je najbolje ici vidjet u trgovinu te ga narucit preko web shopa koji ima besplatnu dostavu jet su oni teski pa je u nekim trgovinama dostava skupa, posebno ako ide po kilazi.
I treba paziti da dostava dostavlja do ulaznih vrata 🙄, pa ak ste u zgradi ili organizirati tko ce unijeti u stan ili nadoplatiti

UUU Smeg- prekrasno. Vidjela sam tam negdje blizu stare Vlaške da je dućn ali su bili samo mali aparati. Di se našli frižider u HR?
Mi smo kupili u De. Preljepo im je sve od tostera, mixera, frižidera. I obizavam široku ponudu boja, da nije klasika

45 dan prije termina, nažalost nije radnih dana 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji