ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    17. Kolovoz 2019. 17:00

Juno jooj hvalamti predivna je ova hranilica. I izvrsno ako stane ispod stola sa letvom. Kuzim na sta mislis sa onom plastikom meni na svim hrnailicama sta sam g3ldala ta plastika je izgledala bas lose za bebu da na tome lezi pa sam vec kombinirala sto staviti da bude bolje. Hvala! 😊 Sad jos samo da vidim dal mi pp dimenzijama stane u kuhinju. 🤣 Ako ne mm ce rucat na terasi.
    Seni najbolje da jos odmaras ako osjecas nelagodu kad hodas.
    Mi od robe nismo jos nista kupili tesko mi se odluciti iako mi sve slatko nekako mi sve izgleda jos ljetno pa zato odgadjam. Al opremu cemo definitivno do kraja 9 mjeseca sve odabrati, i staviti na popis a onda krenut kupovat kako nam bude doslo, al bar da imam popis za ne daj boze da ne mogu ja ici kupiti dam nekom i rijeseno. 

17. Kolovoz 2019. 17:11

Jaivanpa

LoSa84

Imam bedasto pitanje… dal porodiljni pocinje 45 dana ili 45 radnih dana prije termina? 🤔

Mislim da 45 dana prije termina!

Ja se ponadala da je radnih 😁

Frajla
    17. Kolovoz 2019. 17:13

LoSa84

Jaivanpa

Joj mi smo dan proveli u emmezeti, lesnini i elipsu. Lik izlazi iz kuće 26.8. a taj vikend se useljavamo. Dusa mi spava a tijelo nist…. Ne mogu zaspati. Gledali smo hladnjake i sve skoro kombinirani… Dvoumim se između Boscha i Samsunga makar imam osjećaj da je to sve danas pitanje srece ndgo kvalitete.. kakve vi imate?

I da… kad nadete onaj koji vam odgovara utipkajte model u google te ce vam izbacit cijene u raznim trgovinama. Nekad bude i 500-1000 kn razlika za isti model. Frizider/skrinju je najbolje ici vidjet u trgovinu te ga narucit preko web shopa koji ima besplatnu dostavu jet su oni teski pa je u nekim trgovinama dostava skupa, posebno ako ide po kilazi.

I treba paziti da dostava dostavlja do ulaznih vrata 🙄, pa ak ste u zgradi ili organizirati tko ce unijeti  u stan ili nadoplatiti

Gogaa_V
    17. Kolovoz 2019. 17:15

lucille9

UUU Smeg- prekrasno. Vidjela sam tam negdje blizu stare Vlaške da je dućn ali su bili samo mali aparati. Di se našli frižider u HR?

Mi smo  kupili  u De. Preljepo im je sve od tostera, mixera, frižidera. I obizavam  široku ponudu  boja, da nije klasika

Nova19
    17. Kolovoz 2019. 17:16

Jaivanpa

LoSa84

Imam bedasto pitanje… dal porodiljni pocinje 45 dana ili 45 radnih dana prije termina? 🤔

Mislim da 45 dana prije termina!

45 dan prije termina, nažalost nije radnih dana 😁

Grizli
    17. Kolovoz 2019. 17:18

Neka je pitala za friz, mi imamo vecinu kuhinjskih aparata bosch, al eto friz jedini koji se meni svidio po veličini i razmjestaju je bio ikein ugradbemi i moram priznat da je friz izvrstan. Mi smo ga kupili u IT jer u to vrijeme kod nas jos nije postojala ikea pa imamo garanciju 5 godina. Doduse evo ovo je 5 godina mu i nikad ni malo problema imao, ne stvara se led, zamrzivac jako duboke ladice 3 ima, prostran. U pocetku je bilo jao sta ako sko se zaj*, al sad ga ne bi mjenkala za nista. I ono jako bitno malo struje trosi mislim da je A++ kategorija. Jako zadovoljni jedino sto smo ga sami odvezli iz It bila. A onda kako smo kuhinju radili po mjeri na 2 kat ga donjeli radnici koji su montirali kuhanju. 

• Sarita15
    17. Kolovoz 2019. 17:19

Juno ta chiccova hranilica sto smo mi dobili je slicna toj sa linka samo bez te sipke za igracke ali isto tako se moze spustit. I navlaka je sto kazete plasticna i da izgkeda kao da ce se beba slijepiti u tome ali vjerujte mi kad krenu bacat kasice okolo proljevat sok ta plastika puno znaci jer se za cas prebrise dezinficira ako treba nista ne ostaje a cim je pamuk peri susi i tako u krug. Uglavnom mi smo bas zadovoljni sa njom. I mali je bas volio bit unutra promatrat sa svoje povisene pozicije sta se desava. Sada sjedi za stolom na obicnoj stolici vec odavno. 
    Autosjedalice: u kosari smo ga donjeli iz bolnice i vozili na prvi pregled sa mj dana. Poslje maxi cosi jaje savrseno ali savrseno fino se okrene u smjeru suprotnom od voznje i sve izvuces van na kolica i u đir. Nakon jajeta sa jedno 10 mj i nekih 9 kg smo presli u romer sjedalicu sa podesivim nagibom pa kad bi zaspao bi ga vise nagnuli i bilo mu udobno do pred nekih mar mj kad jednostavno vise nije stao u nju. Nogice u cudnom polozaju stisce ga i nis stavili  ga u drugu koja poslje ostane samo buster i sad je faca opet uziva. Mm opsjednut HAKovim informacijams o sjedalicama i nama su se te maxi cosi i romer bas perfektne pokazale. 
    Frizider: imam gorenje i 10god garamcijr A++ uredaj nemam mu jednu zamjerku. Skrinja i frizider je veliki je super je

• Seni1985
    17. Kolovoz 2019. 18:40

Grizli, da, mirujem po cijele dane, nikako mi ne odgovara hodanje, probada me bas...al valjda je to normalno i svakim danom bude sve bolje. Prvih 5 dana je kriticno koliko sam procitala, a nakon 2 tjedna prestaje opasnost od pobacaja. Grozno je ovako strepiti, svaki odlazak na wc je trauma ocu li viditi krv. Zelim sve sta prije zaboraviti. 
    Je li netko od vas radio CVS i kako je vama bilo nakon zahvata?

C1M4
    17. Kolovoz 2019. 19:32

Seni1985

C1M4, prvi rezultati najkasnije do Cetvrtka, ako ranije vide da nesto nije ok zovu na telefon (mislim da cu se iduci tjedan tresti na zvuk svakog dolaznog poziva). Ukupni rezultati stizu za 2 tjedna.
    U Ponedjeljak cu ici raditi da mi brze vrijeme prodje. Kad sam kuci samo googlam, a nemam vise sta za procitati.

Javi cim saznas nesto, ali ja znam sa je to samo statistika na osnovu glupih brojki i da je kod tebe zapravo sve okej sa bebanom🥰 drzim fige i saljem zagrljaje🤗❤

• Stelle123
    17. Kolovoz 2019. 19:43

I ja sam danas luuudddaaaa. Nakon 4 dana terapije jos se nije situacija smirila jos me muci iscjedak opet ima nekih smeckastih tragova ko neka sluz. Sve se mislim da dr. nije mozda pogrijesio terapiju. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.