Jutrooo! Čestitke Eleonor!
Omerta,ja sam pisala prošli tjedan,mislim da je bilo 14+5 isto kick ali ful jako i to par puta za redom i još opet nakon sat vremena,sve navečer,nisam mogla vjerovati da tako rano!
Grizli, da ta ti je od nekih 3godine stolica...
Jutro curke! Ja budna od 5:30, obavila trgovinu, sada pečem topli sendvić.
Imam pitanjce, kak da postavim ove tjedne za bebača?
Ugodan i miran dan!
Dobro jutro! Evo mene od 5.30 budne, ocito pun mjesec djeluje na mene pa ne mogu spavat. Ima budnih?
Sarita ok kuzim, kod mene bi mogao da bit problem jer je stol sa 4 noge i ima tu letvu nekih 15-20 cm sigurno.
Morat cu to negdje kod nekoga prouciti jer bi voljela tu koja ide od 0, al da je i za kasnije iako za kasnije kad djete pocne samo sjediti su mi jako slatke stolice iz ikee povišenehttps://m2.ikea.com/hr/hr/p/ingolf-djecja-stolica-bijela-90146456/, al to mi se cini da bi bilo ok tek za dijete od 3 godine.
E jel ima koja iskustva sa AS romer dualfix i-size ili bilo kojom njihovom? Jako mi se svidja opcija da se moze rotirat prema vratima dok se beba stavlja u AS. Jedino me muci sta moze samo sa isofix, a imam sluzbeno vozilo jedno u koje ne mogu taj ispfix morntirat.
Vidila na stranicama od bubamare katalog imaju svasta na popustima.
Meni je fora za vecu djecu ovako nesto
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQc0rW0hJUKHpH2U6bm6fdugFXAqMn6uuULo_4W_poLjyO-cYnf
Cak sam nasla koja ide do 90kg. Podesava se gdje je sjedalo, gdje ovo za noge, moze se maknuti pladanj pa fino za stolom sjedi kasnije
Dualfix ti nije za male bebe (bez obzira sto pise da ide od 0) zbog nagiba, beba bi min do 6 mj trebala biti u jajetu.
A neces naci sjedalicu da se rotira bez isofixa...to je nama sada dvojba, uzeti (za starijeg) swingfix koja ide na isofx i rotira se, ali je do 18 kg ili neku do 25 kg koje nisu na isofix
Cima tako mi je dragooo što je sve superrrr čestitam i na deckicu i na urednom pregledu presretna sam
Ja sam se odlučila za ovaj 3 u1 krevetic https://www.facebook.com/808145989347984/posts/1275987019230543/
A mene cice i dalje bole i ogromne su
Jutrooo! Ducan obavljen, mm ispracen na posao, kavica se pijucka, 🥦 se hladi, cok.mlijeko takodjer 😬
Ja sinoc zaspala ko zaklana. Isli na rucak kod svekrve, sjedili tam jos 3 sata, obavili tel.dogovor za daljnje preseljenje, malo prosetali i cim sam dosla doma, najela se i sve 4 u zrak 🙈
Vidim cice su bile tema...hmmm inace sam jedna od onih kojoj su bradavice vece od ostatka cica al sad su i cice bome narasle. Odmah na pocetku sam si kupila dva veca grudnjaka i sad su mi i oni knap.... 😬
Meni su bradavice full osjetljive uvijek, i kad nisam trudna, mozda zato sto su bas velike i izbocene. Vise nemam nekih bolova ko na pocetku al zato imam kartu svijeta iscrtanu na svakoj 😂 Kolostrum mi ne curi al zna se pojavit malo bijelo skoreno svakih nekoliko dana.
Eleonore cestitke na pisulincu!!
E cure, a kaj nikog ne interesira ona hranilica stoke tripp-trapp.
Moja frenidica ima dvije, curke su prešle 10god. i još ih koriste, a dva mala susjeda kao školske stolce.
Jutroo curke. Eleonore cestitke na deckicu.
Grizli ja sam zagrizla za Römer iako imam korpu i sjedalicu al planiram zamjeniti makar starijem za Römer autosjedalicu. 😁
Frajla mi imamo tu stolicu tako da bebac sjedi s nama za stolom i odlicna je. Svakome bi je preporucila. Nedavno sam izbacila klasicnu hranilicu i odmah smo dobili na prostoru. A i bebac se vec uci popeti sam uz pomoc stepenice 😁
I tako...stanem ja maloprije na vagu i shvatim da sam vec na +8 kg 😱
U soku sam, jos neki dan sam bila na +6,5...odakle ovo!? 🙈
E cure, a kaj nikog ne interesira ona hranilica stoke tripp-trapp.
Moja frenidica ima dvije, curke su prešle 10god. i još ih koriste, a dva mala susjeda kao školske stolce.
Bože što je meni to ružna stolica... to prvo a drugo,sto ce djeci od 10godina posebna stolica za sjedenje🤔
Mojoj se skine pladanj pa je kao stolica na povisenom uz naše stolice.
Cimatako mi je dragooo što je sve superrrr čestitam i na deckicu i na urednom pregledu presretna sam
Ja sam se odlučila za ovaj 3 u1 krevetichttps://www.facebook.com/808145989347984/posts/1275987019230543/
A mene cice i dalje bole i ogromne su
To je ko i ovaj sto ja hoću😍 I vidim cijena 500maraka u kunama je 1888 a kod nas je takav oko 3000...definitivno kupujem kolica i krevetic van RH
Sortiraj odgovore
Najstariji