Saritavidim da piaes za Chico hranilicu. Jel mozes staviti neki link ja mislim da sam takve geldala, al me muci dal kad se skine onaj pladanj noge idu ispod stola ili bude dosta udaljena od stola? Ako me kuzis sto mislim jer ne znam kako objasniti bolje.
Za sise ja sam inace bila jadan 1A, na pocetku narasle skoro do 3, i sad stagniraju. Odmah na pocetku kupila 3 grudnjaka i sad ih kombiniram sa jos 3 sportska i to je to. Ima dana kad au tvrdje i bolnije, al neke dane su ok nema bolova. Tako da mi je za sad ok sa sisama jedino sta su isarane zilama, pa ponekad mi izgleda ko da su poplavile.
Nemam ti kako staviti link hranilicu sam dobila na poklon za krstenje pred 3 god ali znam da je u bubamari kupljena jer sam ju rezervirala tamo…da moze kad skines pladanj i stavi se na najnizu skalu moze do stola i onda fino malecko sjedi za stolom..bar se kod nas moglo jer nije stolna ploha debela i noga je u sredini pa nis ne smeta da rucke produ (one na koje pladanj zakacis) sad neki stolovi imaju one letvice ispod mozda bi tu bilo problema neznam…stavila bi ti slike u svim polozajima ali sta kad tu slike ne mogu stavljat
Mi smo ovakvu kupili i ide ispod stola iz Ikee s debljom onom bočnom letvicom https://pernatal.hr/proizvod/chicco-hranilica-polly-magic-bordeaux/
Eleonere cestitam na deckicu a tebi petra na curici :) neka su zivi i zdravi :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
C1M4, hvala puno na podrsci.
Uzasno je tesko cekanje rezultata. Jucer sam pokusala izaci vani i malo prosetati, ali previse me probadalo valjda od zahvata, pa sam se nakon 50m, puzevim korakom vratila kuci.
…samo da nam rezultati stignu uredni i zaboravit cu svu muku…bas je iscrpljujuce i fizicki i psihicki.
Kad ti stizu rezultati? U potpunosti te razumijem..😔
Iva potpuno se slažem i meni je baš od mm mama rekla kao ne valja prije da stoji prazno i još svašta nešto ja sam rekla il kupila dan prije poroda il par mj prije po meni nema razlike a u ostalom kako je suđeno tako će biti mi kupovali ne kupovali
Joj mi smo dan proveli u emmezeti, lesnini i elipsu. Lik izlazi iz kuće 26.8. a taj vikend se useljavamo. Dusa mi spava a tijelo nist.... Ne mogu zaspati. Gledali smo hladnjake i sve skoro kombinirani... Dvoumim se između Boscha i Samsunga makar imam osjećaj da je to sve danas pitanje srece ndgo kvalitete.. kakve vi imate?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Grizli, ja sam se dvoumila između Chiccove i Peg Peregove hranilice koje idu od O i izabrala Chiccovu jer s njom već dobiješ luk s igračkama i ima dodatnu pamučnu navlaku dok je beba mala i leži dok Peg Perego ima samo gore onu kao kožnu tj. plastičnu, ne znam kako bi se izrazila i to se ljepi za bebu i skliže. Gore sam ti stavila link i ima u nekoliko boja
Samojedevo mi se pohvalili bas pre veseli sta smo kupili jos malo robice za naseg malca i evo vec mm mama sa komentarom pa mali ce vec imat sve od robice jos se nije ni rodio… ne kuzim sta bi trebala ic kupovat kad se rodi i da ga golog vodim iz bolnice???
Jos kako sam i iznenada zavrsila u bolnice nedaj boze opet zavrsim morat ce sve na brzinu kupovat,ovako malo po malo i eto, sve bez stresa
A to da se kao izaziva losa sreca sta ako se nesta desi pa sta ces sa stvarima onda ne zelim ni razmisljat i stvarat losu energiju oko sebe😒
Mila strahova ce uvijek biti.. Ja sam bila uvjerena da brige prestaju kad prode 12tt ali nije tako.. Uvijek brinemo i brinut cemo do dana poroda (i nakon jer to mame rade 😂) tako da mozda zapravo ni nema veze je li za kupnju neceg na sto nam je srce poskocilo prerano.. 💓 Kupuj za svoju mrvu kad god ti srce pozeli, uzivaj i ne dozvoli da te netko baca u bed 😘 Bitno je samo ono sto ti i tvoj dragi zelite ❤️
Ja cim sam saznala da sam trudna, letila sam kardiologici da mi makne tablete za srce jer sam znala da ih ne smijem pit i bila sva u strahu da nije nastetilo vec bebici na sta je ona rekla da se smirim da nije nista naskodilo i komentirala sam kak me strah svega za bebu i kaze ona da je to normalno, da cu brinut za dijete od sad pa do groba, da to nikad ne prestaje i to je samo dokaz ljubavi prema tom bicu🙈🥰
Joj mi smo dan proveli u emmezeti, lesnini i elipsu. Lik izlazi iz kuće 26.8. a taj vikend se useljavamo. Dusa mi spava a tijelo nist…. Ne mogu zaspati. Gledali smo hladnjake i sve skoro kombinirani… Dvoumim se između Boscha i Samsunga makar imam osjećaj da je to sve danas pitanje srece ndgo kvalitete.. kakve vi imate?
Moj je Electroluxov...danas je s tim uređajima sve lutrija..moji imaju Boschov i rikno im taman prije isteka garancije,nešto s plinom, mislim da je ni mjesec dana prije isteka i ovaj što su dobili zamjenski pa lagat ću al sigurno već blizu 7-8 godina radi bez problema. Al ovaj što imam mi je nekako mali pa smo i mi gledali uzeti one baš velike di je pola pola al nisam još našla neki da mi se sviđa..ja bi da je ovaj dio di je zamrzivač ladičar, al one manje ladice ne da ima 3-4 velike.
Ma najgore mi dodes u trgovinu i ponuda neka ocajna. Kaj nadem na internetu nema u elipsu itd. Neznam di da vise gledam
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Joj mi smo dan proveli u emmezeti, lesnini i elipsu. Lik izlazi iz kuće 26.8. a taj vikend se useljavamo. Dusa mi spava a tijelo nist…. Ne mogu zaspati. Gledali smo hladnjake i sve skoro kombinirani… Dvoumim se između Boscha i Samsunga makar imam osjećaj da je to sve danas pitanje srece ndgo kvalitete.. kakve vi imate?
Moj je Electroluxov…danas je s tim uređajima sve lutrija..moji imaju Boschov i rikno im taman prije isteka garancije,nešto s plinom, mislim da je ni mjesec dana prije isteka i ovaj što su dobili zamjenski pa lagat ću al sigurno već blizu 7-8 godina radi bez problema. Al ovaj što imam mi je nekako mali pa smo i mi gledali uzeti one baš velike di je pola pola al nisam još našla neki da mi se sviđa..ja bi da je ovaj dio di je zamrzivač ladičar, al one manje ladice ne da ima 3-4 velike.
I ja mislim da je danas sve isti vrag. Gledala da mi je ok raspored i da ima 5 godina garancije. U ono vrijeme je AEG ima promociju za garanciju 2+3 pa smo njega uzeli.
Sortiraj odgovore
Najstariji