ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    16. Kolovoz 2019. 12:42

Ma sve sam probala, čak sam probala i krivo upisivati svaki broj, ali ništa.. Poslala sam njima na provjeru i kopiju OI pa nek probaju oni.. Tako blizu, a tako dalekooooo

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 12:45

Joooj meni dodje da umjesto tebe odem u Sunce i he*em im sve po spisku! 
    Sorry al stvarno mi takvi dizu tlak, i onda se jos sve dodatno zakomplicira a bespotrebno zapravo....bas mi je zao sto se tolko moras namucit da dodjes do neceg sto tako zeljno iscekujes i to skupo placeno... 

Gogaa_V
    16. Kolovoz 2019. 12:45

C1M4

Ma sve sam probala, čak sam probala i krivo upisivati svaki broj, ali ništa.. Poslala sam njima na provjeru i kopiju OI pa nek probaju oni..Tako blizu, a tako dalekooooo

Rijesit  će se brzo  sigurno. Vjerujem da će sve  biti ok 🙏💖

• Seni1985
    16. Kolovoz 2019. 12:46

C1M4, mogu misliti kako ti je...S R E T N O!!!!!!!!

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 12:47

Evo posto ne mozemo postavljat slike....moja nova profilna je nas braco Noa 🥰
    Nezz kolko se vidi al se nacubio da je mm odmah komentirao kak je vec sad ista mama 😂😂😂😂

16. Kolovoz 2019. 12:54

C1M4

Ma sve sam probala, čak sam probala i krivo upisivati svaki broj, ali ništa.. Poslala sam njima na provjeru i kopiju OI pa nek probaju oni..Tako blizu, a tako dalekooooo

Joj da nish ovi u Suncu nesto zbrckali nalaze pa zato ni nece poslat nalaz. Prestrašno! Sunce ignoriram odsad na dalje.

• thinkpink1
    16. Kolovoz 2019. 13:03

Netko je očito nesto fulao i upisao krivi broj osobne iskaznice. Mene je moja ginicka nazvala nakon 7 dana od vađenja krvi za Nifty plus (iako je rekla da se ceka nalaz do 10 dana), ocitala ga preko telefona i jos poslala na mail.

• Lala27
    16. Kolovoz 2019. 13:11

Cima Tolika neizvjesnost oko nalaza, ne mogu vjerovati, baš mi je žao što prolaziš kroz to 😦

Angie Jao pa daj, je l' se ovo stvarno vidi kosica ili je sjena? Preprepreslaaaatko 😍😍😍

Omerta
    16. Kolovoz 2019. 13:12

Ajme Iva, sirota, nisu te valjda sa onim smrdljivim farbama?? Da ti nije od tog? Meni je to uzas.. isla sam prije 3 mjeseca na farbanje, prije trudnoce i taj put sam morala bas prekriti neke ostatke starog blajha, tako da sam nekako pretrpila tu nelagodu. Ali sad nema sanse.. ako budem isla trazit cu samo neki preljev. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    16. Kolovoz 2019. 13:17

Ajme cima...sunce od sad i ja izbjegavam...sramota...  jbt ko da je drzavna tajna majko milaaaa

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.