Sudocrem nije za konstantnu upotrebu niti je zamjena za klasicne neutralne kreme za guzu i svakodnevnu njegu djecje kože.

Mislim da kod tih svih kremica ovisi kako cija koza reagira, no kao sto je thikpink rekla sudokrem nije za svakodnevnu upotrebu. Na kutiji pise da je za pelenski osip no kad nastane a ne kao preventiva, barem sam ja tako shvatila.
Danas sam sva nekako usporena.
Cure moje, znači iz Slovenije su mi poslali nalaz i kao lozinka je moj broj OI, ali jednostavno neće, ne priznaje.. Pa dokle više.. I sad čekam da vide oni što mogu riješiti..

Ljepo je cuti razlicita iskustva i misljenja.
...ja sam ipak više cula onih ruznih tako da ne dolazi u obzir koristenje iste. Ne bih da rizikujem u odnosu na neku kremu koja nema lose recenzije. I samo pakiranje joj je nekako za zaobići... npr Alverde i Weleda. (Alverde i ja koristim i zadovoljna sam svim njihovim prouzvodima) vidjela sam takodjer odlične recenzije za omeksivas i tecni prasak za ves od Frosch (bez životinjskog porijekla). Eto ako će nekome pomoći pri odabiru.

Cima oib ili broj osobne? Ako nece jedno, probaj drugo. Jmbg mozda? Ahh i slovenci mogu zakomplicirati 🙄
Ajde sad smireno samo, znas da je gotovo, rjesit ce se to sad sigurno 🙏🏻

Ma sve sam probala, čak sam probala i krivo upisivati svaki broj, ali ništa.. Poslala sam njima na provjeru i kopiju OI pa nek probaju oni.. Tako blizu, a tako dalekooooo

Joooj meni dodje da umjesto tebe odem u Sunce i he*em im sve po spisku!
Sorry al stvarno mi takvi dizu tlak, i onda se jos sve dodatno zakomplicira a bespotrebno zapravo....bas mi je zao sto se tolko moras namucit da dodjes do neceg sto tako zeljno iscekujes i to skupo placeno...

Ma sve sam probala, čak sam probala i krivo upisivati svaki broj, ali ništa.. Poslala sam njima na provjeru i kopiju OI pa nek probaju oni..Tako blizu, a tako dalekooooo
Rijesit će se brzo sigurno. Vjerujem da će sve biti ok 🙏💖

Evo posto ne mozemo postavljat slike....moja nova profilna je nas braco Noa 🥰
Nezz kolko se vidi al se nacubio da je mm odmah komentirao kak je vec sad ista mama 😂😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji