Ma sve sam probala, čak sam probala i krivo upisivati svaki broj, ali ništa.. Poslala sam njima na provjeru i kopiju OI pa nek probaju oni.. Tako blizu, a tako dalekooooo
Joooj meni dodje da umjesto tebe odem u Sunce i he*em im sve po spisku!
Sorry al stvarno mi takvi dizu tlak, i onda se jos sve dodatno zakomplicira a bespotrebno zapravo....bas mi je zao sto se tolko moras namucit da dodjes do neceg sto tako zeljno iscekujes i to skupo placeno...
Ma sve sam probala, čak sam probala i krivo upisivati svaki broj, ali ništa.. Poslala sam njima na provjeru i kopiju OI pa nek probaju oni..Tako blizu, a tako dalekooooo
Rijesit će se brzo sigurno. Vjerujem da će sve biti ok 🙏💖
Evo posto ne mozemo postavljat slike....moja nova profilna je nas braco Noa 🥰
Nezz kolko se vidi al se nacubio da je mm odmah komentirao kak je vec sad ista mama 😂😂😂😂
Ma sve sam probala, čak sam probala i krivo upisivati svaki broj, ali ništa.. Poslala sam njima na provjeru i kopiju OI pa nek probaju oni..Tako blizu, a tako dalekooooo
Joj da nish ovi u Suncu nesto zbrckali nalaze pa zato ni nece poslat nalaz. Prestrašno! Sunce ignoriram odsad na dalje.
Netko je očito nesto fulao i upisao krivi broj osobne iskaznice. Mene je moja ginicka nazvala nakon 7 dana od vađenja krvi za Nifty plus (iako je rekla da se ceka nalaz do 10 dana), ocitala ga preko telefona i jos poslala na mail.
Cima Tolika neizvjesnost oko nalaza, ne mogu vjerovati, baš mi je žao što prolaziš kroz to 😦
Angie Jao pa daj, je l' se ovo stvarno vidi kosica ili je sjena? Preprepreslaaaatko 😍😍😍
Ajme Iva, sirota, nisu te valjda sa onim smrdljivim farbama?? Da ti nije od tog? Meni je to uzas.. isla sam prije 3 mjeseca na farbanje, prije trudnoce i taj put sam morala bas prekriti neke ostatke starog blajha, tako da sam nekako pretrpila tu nelagodu. Ali sad nema sanse.. ako budem isla trazit cu samo neki preljev.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ajme cima...sunce od sad i ja izbjegavam...sramota... jbt ko da je drzavna tajna majko milaaaa
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji