Cure neka od vas je gore spomenula Sudocrem za bebe, a ja sam cula i procitala vrlo loše komentare i ozljede na bebama u vidu opekotina. Pratim i na instagramu stranicu na kojoj stotinjak cura dnevno objavi iskustva sa različitim proizvodima , izmedju ostalog i tu sudcerem ⚠️. Inace naziv stranice je Dia Mara Make up.
Meni se stvarmo pokazao kao dobar mada smo ga koristili samo za pelenski osip mozda dva puta ali u tom pogledu super. Nisam naisla na negativne recenzije. Moje iskustvo eto
Ja upadam ko padobranac .. sretno svima na pregledima i cestitam na urednim pregledima ♥️
Sto se tice sudocrem krema meni je kuma maloj mazala guzu i uzasno crvenilo i iritaciju je dobila
prebacila se na Kremu za bebe iz Ljekarne Švaljek preporodila se ..tako da neznam .. ja sam ju dobila na poklon al kad sam vidjela mau odustala sam od nje
Imam pitanje dal ste kupovale autosjedalice ili ima koja mama da ju ima od prije zanima me Cybex Aton premium 5 dal jma tko iskustva kakva s njom ?!
Cure neka od vas je gore spomenula Sudocrem za bebe, a ja sam cula i procitala vrlo loše komentare i ozljede na bebama u vidu opekotina. Pratim i na instagramu stranicu na kojoj stotinjak cura dnevno objavi iskustva sa različitim proizvodima , izmedju ostalog i tu sudcerem ⚠️. Inace naziv stranice je Dia Mara Make up.
Meni se stvarmo pokazao kao dobar mada smo ga koristili samo za pelenski osip mozda dva puta ali u tom pogledu super. Nisam naisla na negativne recenzije. Moje iskustvo eto
I ja sam ga spomenula, ali samo kod iziritirane, nadražene i macerirane kože od stolice ili ragada na preponama od previse trackanja s obicnom kremom za guzu pa se koža na tom djelu tijela "razgnjeca"
Sudocrem ja izbjegavam od prve curke, osip joj se pogorsao nakon samo jednog mazanja. Jgl ili Pavloviceva su nama bile br.1 a mislim sa cemo tako i sa bracom. Nisam citala nista extra o njemu al koga god sam pitala, nitko nije bio zadovoljan.
Ja pak imam samo pozitivna iskustva sa sudokremom. Kad sam radila u toj ivf bransi imali smo poklon pakete za trudnice i svim svojim prijateljicama i sogorici sam poklonila kreme i nitko se nikad nije zalio. A koristila sam i ja povremeno. Tako da se ocito iskustva razlikuju
Sudocrem nije za konstantnu upotrebu niti je zamjena za klasicne neutralne kreme za guzu i svakodnevnu njegu djecje kože.
Mislim da kod tih svih kremica ovisi kako cija koza reagira, no kao sto je thikpink rekla sudokrem nije za svakodnevnu upotrebu. Na kutiji pise da je za pelenski osip no kad nastane a ne kao preventiva, barem sam ja tako shvatila.
Danas sam sva nekako usporena.
Cure moje, znači iz Slovenije su mi poslali nalaz i kao lozinka je moj broj OI, ali jednostavno neće, ne priznaje.. Pa dokle više.. I sad čekam da vide oni što mogu riješiti..
Ljepo je cuti razlicita iskustva i misljenja.
...ja sam ipak više cula onih ruznih tako da ne dolazi u obzir koristenje iste. Ne bih da rizikujem u odnosu na neku kremu koja nema lose recenzije. I samo pakiranje joj je nekako za zaobići... npr Alverde i Weleda. (Alverde i ja koristim i zadovoljna sam svim njihovim prouzvodima) vidjela sam takodjer odlične recenzije za omeksivas i tecni prasak za ves od Frosch (bez životinjskog porijekla). Eto ako će nekome pomoći pri odabiru.
Cima oib ili broj osobne? Ako nece jedno, probaj drugo. Jmbg mozda? Ahh i slovenci mogu zakomplicirati 🙄
Ajde sad smireno samo, znas da je gotovo, rjesit ce se to sad sigurno 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji