👏👏👏💪💪💪💪😘😘😘😘🥳🥳🥳🥳👶👶👶
Super vijesti Cima!!! Bas sam sretna! I iu sveg srca ti cestitam na hrabrosti i odluci da zadrzis bebu bez obzira na rezultate! Ti si Superžena!
A Suncu zbog muke veliki minus!
Cima bravooooooo!!!! 💓💓💓💓💓🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cima jupiiiiiiii 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Tako sam sretna za tebe i tvog dečkića!!! Neka sve do porod i porod prođu bez stresa i samo srecaaaaaaa 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Ajme i meni suze idu. Ma presretna sam zbog vas. Zelim ti najmirniju mogucu trudnocu sad do samog kraja!
Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaahvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi mene
ja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa
Bome su i meni suze krenule..ne znamo se al ne mogu ti opisati koliko mi je drago i što sad napokon možete odahnuti...sad se opusti i uzivaj max dalje u trudnoći. I možeš slobodno dragom reći da ti sad može reći "pa to sam ti ja govorio" :D
Cima presretna sam!!! Cestitam ti bas sam imala jako dobar osjecaj! Uzivaj u dobrim vijestima i neka se nastave do dana poroda💙💙💙💙💙🙏🙏🙏
Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaahvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi mene
ja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa
Cestitam 👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼
Goga, da nije to ona Loreal casting creme gloss.. nju sam godinama koristila dok sam se sama farbala. Posto (jos) nemam sjedih, bila mi je ok jednom, dva put godisnje za obnovu boje, sjaj... inace imam tamnosmedju kosu.. a ovi ostaci od blajha su bili od blajhanja prije 2 i pol godine, u jednom danu sva kosa oblajhana i neko crveno ruzicasto... probala, sve to super, dok se ne krene ispirati i rasti izrast tako da NIKAD VISE!!! 😅 Vratila se u svoju prirodnu i sad cu to odrzavati.
Iva, bome i ja bi se prepala, nije nimalo ugodan osjecaj.. mi trudnice stvarno moramo na sve misliti. Pogotovo tako u salonima gdje zna biti i zagusljivo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji