Cima znači agonija traje😭 pa vjerujem da si već luda od svega... držim fige za sretan rasplet vrlo ubrzo!
Što se tiče sudocrema, ja sam imala neki tester,Samo za jak osip sam upotrebljavala jer sam pak za pavlovicevu pročitala svašta. A kupovala sam onu najobičniju kremu što smiksaju u ljekarni za 30ak kn. Kad je baš imala ful problema sam na preporuku tete u ljekarni uzela od Aderme gel za pranje i kremu i odmah se povuklo.
Inače moram malo proučiti Musteline proizvode,za prvu malu sam koristila a sad sam naišla na neki podatak o shitnim sastojcima.
Ajme Iva, sirota, nisu te valjda sa onim smrdljivim farbama?? Da ti nije od tog? Meni je to uzas.. isla sam prije 3 mjeseca na farbanje, prije trudnoce i taj put sam morala bas prekriti neke ostatke starog blajha, tako da sam nekako pretrpila tu nelagodu. Ali sad nema sanse.. ako budem isla trazit cu samo neki preljev.
Ili probaj sa nekom bojom bez amonijaka, miris ko krema, a ne kao boja klasična i odlične su.
...ja sam se obojila po izlasku iz 1 tromjesceja jednom takvom. Samo što vec imam izrastak, a nisam planirala bojanje baš tako često kako kosa sad raste.🙈
Lala je, kosica se vidi malo. Ja nisam ni skuzila dok nam dr nije rekla 😊
Najstarija je bila celava do 2.godine skoro, narancasti pramicak je samo virio u zrak 😂 a mala je bila isto kosata skroz, crna ko mali cigo kad se rodila, tak da pretpostavljamo da je na manju curku...il ce bit mix obje, one su bas full razlicite 🙈
Lalaje, kosica se vidi malo. Ja nisam ni skuzila dok nam dr nije rekla 😊
Najstarija je bila celava do 2.godine skoro, narancasti pramicak je samo virio u zrak 😂 a mala je bila isto kosata skroz, crna ko mali cigo kad se rodila, tak da pretpostavljamo da je na manju curku…il ce bit mix obje, one su bas full razlicite 🙈
Slatkiš...😍😍😍😍😍
Cima joj stvarno strašno koliko te maltretiraju! Nadam se da ćeš imati odgovor još danas!
Šta se tiče sudokrema, to je jedina krema koja je uspjela rješiti osip sa guze moje curke... na sve druge je doslovno bilo gore, tako da ovisi od djeteta do djeteta...
Kuma mi je radila u Plivi i rekla da je bitno da se maže u tankom sloju... tu kremu mi je preporučila patronažna.
Mislim ju dalje upotrijebiti za drugo dijete ako će koža prihvatiti, ako ne naći ćemo drugu...
Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaa hvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi mene
ja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa
Juuuuupppppiiii Cima❣❣❣❣❣❣❣❣❣
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaahvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi mene
ja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa
Aaaaaaaaaaaaaa, najezila sam se evo suze mi idu....Bogu hvala!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cimaaaaaa💝💝💝 Ja evo plačem i sva sam se naježila, kako mi je neki osjećaj, ne znam ni opisati, a mogu misliti tek vama. Bogu hvala da je sve dobro, uživaj ostatak trudnoće, zaslužila si itekako. Sunce malo 🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji