I ja se iskreno čudim da sam ostala tako smirena.. Doduše oprala sam ju kada sam zvala za pojašnjenje takvog mail-a, ali mi sad eto nije baš svejedno i samo mi loše misli prolaze kroz glavu zbog toga
Cima moras ostat pozitivna radi bebe. Odluku ste donjeli, jel tako? Sad kakav god da je nalaz znamo da cete se vi lavovski s tim izboriti kao sto ste i do sada! Na tvom mjestu ja bi sad malo smirila zivce i razmisljala o imenima, opremi, robici....otkrivanju spola i sl. A poslije, kad ces imat nalaz u rukama onda bi nazvala tu glupacu i svasta joj izgovorila, da si olaksam dusu i da vise nijednoj trudnici ne zakomplicira takvo iscekivanje🤬🤬
Lavice thnxić, frescopad oblozi.. Zapisala sam.
Stelle ja se prvi put susrećem s ovim i konkretno pitam žene s kojima se dopisujem ovdje neko vrijeme jer mi je draže pročitati konkretna iskustva a ne tamo neke priče sa foruma od prije 10god. Naravno informoram se i na primjerenije načine. Ne volim kad mi netko stavlja riječi u usta i trpa me u neki koš a ne zna me, niti zna kako razmišljam. Nisam sigurna da sam dobro shvatila tvoj post. Ja nisam spominjala autizam, ja konkretno uopće nisam shvatila jesi li ti cijepila svoje dijete ili pišeš o nekom drugom? Sorry ako si već pisala, nisam zapamtila. Je li dijete imalo neke poteškoće nakon cjepljenja? Ako nisi cijepila, konkretno me zanima kako si ga upisala u jaslice ako su ti trebale? Ili ako nisi, plaćaš li nekoga da ti čuva dijete i koje su cijene? Za rubeolu imam i sama antitjela, to sam saznala kad sam se testirala na torch, primila sam sva cjepiva kao dijete. Ja ne znam te ljude o kojima pišeš ali vjerujem ti, zašto ne. Gle, i mene je strah cjepljenja, pogotovo što ne znam sastav tih cjepiva ni odakle dolaze.., ali nastojat ću se konkretno informirati o tome. Meni nije dovoljno kad negdje pročitam da je sastav aluminij i deterđent. Trenutno važem što mi je prioritet. I više sam za to da mi se dijete cijepi, ne samo zbog vrtića. Ja sam recimo strogo protiv pušenja u trudnoći, jer sam bivši pušač i jako sam dobro informirana o tome, čak mogu dijeliti i savjete kako prestat pušit jer sam ja konkretno uspjela. Također ne znamo koliko zračenje mobitela utječe na razoj fetusa, kasnije djeteta, a ovdje smo po cijele dane prištekane na wifi. Ima toga još more za napisati, ali neću duljiti.
Mene sad posebno u trudnoci neke stvari pogadaju, a jedna je i ovakav stav doktora 😡 Ja sam na godisnjem no danas je trebalo nesto napravit za posao i ja sam to odradila. Tako je i bilo koji doktor (ili ravnateljica) mogao odobrit nalaz no tko zna zbog cega nije. Mozda imaju neke sulude procedure.
Nije za usporedbu, no ja sam par puta radila briseve kod socijalne ginicke i kroz 3-7 dana (ovisi koji) sam nazvala sestru i ona mi rekla rezultate.
Poslijednji put sam radila privatno... platila paket 1200kn, zovem nakon tjedan dana-nista, nakon 10 mi veli sestra da ceka da doktorica pregleda nalaz. Ja sam se sva izbedirala da tko zna sto je... na kraju me nakon 2 tjedna zovu da je sve ok... doktorica je bila na godisnjem 😡
Cima Ostani pozitivna, ne daj se, vidiš šta je Točkica napisala za prijateljicu, znači da ima velike nade, nemoj je gubiti 🙏
Angie na nalazu mi piše spol pa me to ne tješi baš kad ga ne mogu saznat mah, što je tu je, ne mogu ništa promijeniti, samo se nadam da to nije loš znak..
Nemam njegov broj nažalost jer ga nisam ni tražila pošto je to kao sređeno bilo za nalaz.. ma joj, nema što nisam izmislila i ne, godišnji su ma joj.. Definitivno ću 4D otkazati kod njih, nema šanse da išta više platim tamo, iz principa eto!
Cima znam da na nalazu pise spol, zato kazem...usmjeri misli vise prema tome 😉
Sad ju ponovo nazz i reci da otkazujes sljedeci termin kod njih radi neprofesionalnosti 🤘
Što kažete nije za poređenje, ali stvarno treba biti drzak. Kad sam pripremala nalaze za mpo, i između ostalog radila papa test, rekli su mi biće za 10 dana, onda su rekli još 3 dana, nazovite u ponedeljak. U ponedeljak mi kažu biće sutra, nazovem u utorak i kao nije još gotov, a u srijedu imam zakazano kod mpo doktorice u klinici koja je 220 km udaljena. I kažem sestri, znate šta, ja ću do kraja radnog vremena doći po svoj nalaz, bolje da bude gotov. I odem, nalaz gotov, ispostavi se da je svo vrijeme gotov, samo doktorica nije pregledala, da u slučaju nečeg lošeg napiše terapiju. A nalaz dobar, mogla sam ga dobiti i bez doktorice. I da nisam tako reagovala, ne bih ni dobila nalaz na vrijeme. Tako da nekad stvarno treba biti drzak.
Najgore sto joj slovenci mozda zbog GDPR nece smjeti poslati.
Cima ti kad vidis sve nalaze, a nadam se da ce biti savrseni pa neces morati o tome ni razmisljati sjedni s muzem i donesi odluku da li zadrzavas ili ne dijete. Nemoj sad o tome ni pricati ni zamarati se ni nikom se opravdavati. Ako si vjernica vjerojatno tebi pobacaj nije opcija, ali anomalije koje nisu spojive sa zivotom, ali i zivot sa djetetom s poteskocama je poznanica samo onome tko ga zivi i nitko od nas ti nema pravo reci ista o tome. Sretni i neka te nalaz navede da skocis do plafona od srece.
Cure neka od vas je gore spomenula Sudocrem za bebe, a ja sam cula i procitala vrlo loše komentare i ozljede na bebama u vidu opekotina. Pratim i na instagramu stranicu na kojoj stotinjak cura dnevno objavi iskustva sa različitim proizvodima , izmedju ostalog i tu sudcerem ⚠️. Inace naziv stranice je Dia Mara Make up.
Sortiraj odgovore
Najstariji