ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    16. Kolovoz 2019. 10:14

Cima  takodjer svaka cast na takticnosti i strpljenju. Ja bih vec davno bila tamo ili bi opet nazvala da mi daju kontakt tel ili email odakle  stižu  nalazi da se javim  direktno  dok je još petak. I sve ovo  što si napisala  nama ja bih rekla dotičnoj u slušalicu. Nisu ti odradili ništa džabe nego  za 4000 kn...

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 10:22

Cima mislim da ti je dobro Kengurica napisala, da nasi to salji Slovencima...probaj, ako je nalaz gotov nek posalji tebi na mail a ti onda mozes proslijediti kome god da ga ocita strucno. Mada mislim da nije to ekg pa da se promatra svaka crtica, sve pise sto i kako...bar mislim da je tako.

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 10:30

Hvala vam cure, Kengurice našla sam neki mail na toj stranici i poslala im, hvala ti od srca
    Što se tiče očitavanja nalaza, to nije problem, objasnio mi je dr. Kulaš sve te također sve i piše, tipa Trisomija 21 - nizak/visok rizik, tako je i za ostale sindrome.. Sad više nisam ni ljuta ni tužna ni išta već samo očajna trudnica koja želi znati što je s njenom bebom

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 10:36

Cima pa razumljivo je da zelis znati sve i to sto prije a ta munjena sestra mi nije jasna nikako, pa bar bi se potrudila objasnit ti kako da dodjes do nekih info ako ih ona vec nema....
    Ja sam ljuta i bijesna i razocarana a mogu mislit kako se onda ti osjecas 👿

• Lala27
    16. Kolovoz 2019. 10:38

Ušla sam da vidim da li je Cima dobila nalaz i pošteno se iznervirala. Pa da li su oni normalni?! Nisi ti kriva što nema doktora i da zato moraš čekati da dođe, dovoljna je agonija čekanje do sad. A druga stvar,  doktor je rekao da se pošalje nalaz u svakom slučaju. Tolike pare daš i tu te handre, joj, za poludit'. Svaka tebi čast, ja bih im otišla tamo i sjedila dok mi ne daju nalaz. Uh, ne želim tebe dodatno da stresiram, izvini, nije nama gore nego tebi. Kad god da dobiješ nalaz, znaš da smo tu 💝

Aristea
    16. Kolovoz 2019. 10:39

Cima, koji god broj nađeš i zovi. Nije ta sestra jedina tamo. Mozda dobijes razumnu, ako nista napravi halabuku. Najbolje da sutis za 4000kn koje si dala i za svoje dijete. Nije tvoj problem kaj su na godišnjem. Zamjene moraju postojati i ovlasti prijeći na druge. Budi malo bezobrazna i zovi!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    16. Kolovoz 2019. 10:40

Evo meni je danas frendica sa losim nuhalnim dobila super nalaz nitija

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Aristea
    16. Kolovoz 2019. 10:42

Točkica37

Bogu hvala i čestitam joj od srca! 🤗❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 10:43

Tockica to je divna vijest!! I dobar znak za danas!! 🙏🏻

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 10:48

Točkica37

❤❤❤❤❤ malo nade dobro dode nakon ovog svega, hvala ti i cestitam tvojoj prijateljici od srca😘
    Meni je problem ako cu ja morati cekati do 02.09. jer bi na amnio isla zadnji tjedan u 8. mjesecu jer sam tada na godisnjem pa mogu odmoriti doma, bebu cemo zadrzati bez obzira, ali zelimo biti 100% sigurno u nalaze kakvi god da jesu, ali mi je glupo jako od njih sto nemaju ni malo razumjevanja i sto tako pisu.. Polazem nade u to da ce mi doktori u Sloveniji proslijediti nalaz ako je gotov i da ce oni imati vise razumijevanja jer tko bi bio miran nakon ovog😔🙏🏻 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI