Cima takodjer svaka cast na takticnosti i strpljenju. Ja bih vec davno bila tamo ili bi opet nazvala da mi daju kontakt tel ili email odakle stižu nalazi da se javim direktno dok je još petak. I sve ovo što si napisala nama ja bih rekla dotičnoj u slušalicu. Nisu ti odradili ništa džabe nego za 4000 kn...

Cima mislim da ti je dobro Kengurica napisala, da nasi to salji Slovencima...probaj, ako je nalaz gotov nek posalji tebi na mail a ti onda mozes proslijediti kome god da ga ocita strucno. Mada mislim da nije to ekg pa da se promatra svaka crtica, sve pise sto i kako...bar mislim da je tako.

Hvala vam cure, Kengurice našla sam neki mail na toj stranici i poslala im, hvala ti od srca
Što se tiče očitavanja nalaza, to nije problem, objasnio mi je dr. Kulaš sve te također sve i piše, tipa Trisomija 21 - nizak/visok rizik, tako je i za ostale sindrome.. Sad više nisam ni ljuta ni tužna ni išta već samo očajna trudnica koja želi znati što je s njenom bebom

Cima pa razumljivo je da zelis znati sve i to sto prije a ta munjena sestra mi nije jasna nikako, pa bar bi se potrudila objasnit ti kako da dodjes do nekih info ako ih ona vec nema....
Ja sam ljuta i bijesna i razocarana a mogu mislit kako se onda ti osjecas 👿

Ušla sam da vidim da li je Cima dobila nalaz i pošteno se iznervirala. Pa da li su oni normalni?! Nisi ti kriva što nema doktora i da zato moraš čekati da dođe, dovoljna je agonija čekanje do sad. A druga stvar, doktor je rekao da se pošalje nalaz u svakom slučaju. Tolike pare daš i tu te handre, joj, za poludit'. Svaka tebi čast, ja bih im otišla tamo i sjedila dok mi ne daju nalaz. Uh, ne želim tebe dodatno da stresiram, izvini, nije nama gore nego tebi. Kad god da dobiješ nalaz, znaš da smo tu 💝
Cima, koji god broj nađeš i zovi. Nije ta sestra jedina tamo. Mozda dobijes razumnu, ako nista napravi halabuku. Najbolje da sutis za 4000kn koje si dala i za svoje dijete. Nije tvoj problem kaj su na godišnjem. Zamjene moraju postojati i ovlasti prijeći na druge. Budi malo bezobrazna i zovi!

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo meni je danas frendica sa losim nuhalnim dobila super nalaz nitija

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Bogu hvala i čestitam joj od srca! 🤗❤️

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
❤❤❤❤❤ malo nade dobro dode nakon ovog svega, hvala ti i cestitam tvojoj prijateljici od srca😘
Meni je problem ako cu ja morati cekati do 02.09. jer bi na amnio isla zadnji tjedan u 8. mjesecu jer sam tada na godisnjem pa mogu odmoriti doma, bebu cemo zadrzati bez obzira, ali zelimo biti 100% sigurno u nalaze kakvi god da jesu, ali mi je glupo jako od njih sto nemaju ni malo razumjevanja i sto tako pisu.. Polazem nade u to da ce mi doktori u Sloveniji proslijediti nalaz ako je gotov i da ce oni imati vise razumijevanja jer tko bi bio miran nakon ovog😔🙏🏻

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji