ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    16. Kolovoz 2019. 10:39

Cima, koji god broj nađeš i zovi. Nije ta sestra jedina tamo. Mozda dobijes razumnu, ako nista napravi halabuku. Najbolje da sutis za 4000kn koje si dala i za svoje dijete. Nije tvoj problem kaj su na godišnjem. Zamjene moraju postojati i ovlasti prijeći na druge. Budi malo bezobrazna i zovi!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    16. Kolovoz 2019. 10:40

Evo meni je danas frendica sa losim nuhalnim dobila super nalaz nitija

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Aristea
    16. Kolovoz 2019. 10:42

Točkica37

Bogu hvala i čestitam joj od srca! 🤗❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 10:43

Tockica to je divna vijest!! I dobar znak za danas!! 🙏🏻

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 10:48

Točkica37

❤❤❤❤❤ malo nade dobro dode nakon ovog svega, hvala ti i cestitam tvojoj prijateljici od srca😘
    Meni je problem ako cu ja morati cekati do 02.09. jer bi na amnio isla zadnji tjedan u 8. mjesecu jer sam tada na godisnjem pa mogu odmoriti doma, bebu cemo zadrzati bez obzira, ali zelimo biti 100% sigurno u nalaze kakvi god da jesu, ali mi je glupo jako od njih sto nemaju ni malo razumjevanja i sto tako pisu.. Polazem nade u to da ce mi doktori u Sloveniji proslijediti nalaz ako je gotov i da ce oni imati vise razumijevanja jer tko bi bio miran nakon ovog😔🙏🏻 

Grizli
    16. Kolovoz 2019. 10:54

C1M4 ja mislim da bi mene u Suncu culi i bez dolaska kod njih i bez telefona. Koji k* ravanteljicu ili ne znam kog dr briga kakav je meni nalaz i odobrenje to je tvoje dijete i tvoj nalaz. Majke mi dodje mi da ih ja nazovem i strusim im sve. Sto tebe briga da je neko na godisnjem. Sta sad da taj netko umre ti nikad nalaz ne bi saznala ili? Ma nek lagano sviraju na druga svirala. Prikateljica radila harmony i dobila na mail nalaz ona i gin koja je na Go. I gin sa go ju nazvala da joj kaze nalaz iako je i sama shvatila da je uredan. A ovo stvarno smjesmo za privatnu polikliniku. 

MaRe
    16. Kolovoz 2019. 10:58

Ovi sa Sunca ne znaju da ne valja ljutiti trudnicu pogotovo ovoliki broj trudnica jer iako jedna čeka nalaz nas 20 čeka s njome :) 
    Točkice super za prijateljicu i daje nadu te potvrđuje što smo govorile..kombinirani je većinom samo statistika :D 

Nasty
    16. Kolovoz 2019. 11:03

Tema je trudnički sjaj i osip.. Hemoroidi pretpostavljam spadaju pod trudnički sjaj, i suha kosa također.. I ja prijavljujem da sam imala osip na pregibu na rukama i na vratu prije nekih tjedan dana, trajalo mi je par dana. To sam mislila da mi je od mora i znoja, sunce izbjegavam. Također bi mi se ujutro povuklo. Samo sam sa hladnim oblogom prelazila preko toga i nisam ništa koristila od preparata. Za sad se smirilo da kucnem o drvo. 
    Cim stvarno nemaju takta. Tako bespotrebno uznemiravat trudnicu gluoim mailom, baš da ti se noge odsjeku. Držim fige na najjače da bude sve ok, ma bit će, vjerujem! 🤞🤞🍀🍀
    I ja sam zvala doktoricu kad sam čekala nalaz i medicinska sestra mi je rekla da je nalaz stigao ali da još nije doktorica odobrila pa da će ne ona nazvat. Ja sam tako uznemirena sa najgorim scenarijima u glavi čekala 2-3 sata da ne nazove. Bolje bi bilo da mi je rekla da nije došao nalaz. Bar se ne bi nervirala.

Omerta
    16. Kolovoz 2019. 11:06

Jutro! Sretno danas na pregledima, a tebi C1M4, da ti stignu nalazi vec jednom, bome ti se igraju sa zivcima! 
    Ja budna od 6, isla u Zapresic vadit krv i dat urin, bit ce valjda nalazi gotovi do 14h pa cu nazvati gin ako ce mi moci reci preko telefona bar za taj secer.
    Pokupila sam i paket za trudnice u DM. Slatko, dobije se svasta unutra, velika platnena torba, biobaza krema, sudocrem, jgl djecja mast, moj prvi dnevnik, savjetnik za buduce majke i knjizica s popustima.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 11:08

Stvarno imaju takta za nas trudnice, nema kaj! Mislim da ce im ovo sad bit veliki minus tko god bude ovo citao. Ak sestra ne dobi jecmenac prije toga 👿
    Ja slozila masinu vesa, jednu strpala u susilicu i sad idem jos jednu oprat...samo da dodjem do zraka 🙄
    A jos bi usisala i oprala pod...a makar cetveronoske budem....stan je Hiroshima 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.