DeeDee slobodno se ubaciš s čime god te zanima...teme itako vrtimo stalo :)
Što se tiče putovanja ja sam valjda jedini Grinch koji ih ne voli...u biti volim vidjeti nova mjesta i ima ih toliko što bi ih posjetila ali mrzim putovati xD Ta čekanja, presjedanja,vožnja...baš mi je sve Kad bi postojala teleportacija bilo bi idealno haha
Al definitivno mislim da ćemo iduće godine na more s bebačom :) Do ljeta će biti već 7-8 mjeseci..čvrsta beba i možemo na put..Vidim ove godine je prijateljica bila s malom od 8 mjeseci i dijete uživa na moru :) I definitivno je lakše putovati s bebom koja spava nego s većim klincima kojima bude predosadno u putovanju.
Moja je s 2mj. bila na svadbi, vodili smo je apsolutno svugdje. U autu je odmah zaspala tako da smo je trebali buditi da mi noge protegnemo. Sada ću malo kasnije jer je zimska beba radi boleština. Jooj, ježim se tih posjeta s prehladama, pa neznam kaj je ljudima.
I još nešto, mala je prvi puta prespava kod bake s 6mj., tako da je do 5god. prespavala kod frendica bez problema.
Na mojim putovanjima me nisu smetale male bebe, već klinci od 5-10godina, stvarno se djeci danas sve dopušta.
Ja sam unaprijed luda od tih prvih posjeta, i jos usred zime. Ne kuzim razmisljanje. Brat dobio bebu pred 5 mjeseci i svi navalili odmah, i onda se uvrijede kad im kažeš da malo pričekaju..
[/url
Tinchi 💞 drago mi je da si se javila, želim ti svu sreću ovog svijeta dalje!
Cure da Vam se pohvalimo, mi smo jučer išli po Maclaren kolica, izišli smo sa Maxi Cosi modelom!
Stavljam Vam link da bacite pogled..
https://www.magicbaby.hr/maxi-cosi-kolica-adorra-nomad-grey.html
Malo smo više potrošili nego što smo željeli, ali je to poklon od bake za njenu unuku, a baka je rekla da nije problem, pa smo oduševljeni, i puni dojmova...
Sutra će nam ih dostaviti na adresu, pre sretni smo!
Što se tiče putovanja, šetnja sa bebom, itd, ja planiram cijelu zimu, ako ne bude pre hladno, i setati se sa njom, i biti malo vani itd, preko ljeta planiramo na more, tako da, ne shvacam ljude koji dijete stave pod stakleno zvono i tako miruju sa njim..
Ali, svako sa svojim djetetom radi kako misli da je najbolje za njega!
Stelle123 najviše sam posudjivala broj 50 jer to nitko ne želi kupovati. Točno mi nije jasno kako se zafleka beba posred prsa u broju 50😂😂😂
Tinchisk jako mi je drago da si se javila! I želim ti svu svu srecu!
Saritato si u pravu. kritično razdoblje je izmedju 1.5avugodine i 3. Sve hoce sami a nemozes im objasniti kako se spada
Mislim da iznad treće već bude lakse za put. Nek me iskusnije mame isprave😁
Je tocno je tako! Sada ima 3 i pol i izdrzimo putovanja jer postoje crtici na tabletu pa on gleda ili pustimo muziku pa je zadovoljan. Prije god dana recimo nam je bilo da se okrenemo i vratimo kuci 😂 ali ipak uziva kamo god da ga odvedemo a to je vrijedno svega
Na to računam slijedeće godine😂 Planiramo negdje van na more s njih dvoje, Ko preživi pričat će Hahah
Kad smo se vraćali sa zadnjeg putovanja bila je neka obitelj s tri kćeri sve jedna drugoj do ramena,svaka svoj kofer vozi, sve znaju proceduru na aerodromu,meni je to bilo preslatko!
Prije 10tak godina putovala sam u Pariz busom- iza frendice i mene su sjedila dva klinca negdje 6-7god.stari s onim puškama na repetiranje- došlo mi je da ih slomim preko koljena (na puške mislim). Stava sam da se dijete od rana uči- kako na ponašanje u restoranima tako na putovanja, kazalište itd. No za sve postoji vrijeme, mjesto i dob. Osvrt na ove klince iz busa- mislim da ih ipak nijednom nisam krivila već roditelje. Mora se ipak biti obziran i prema drugima.
A šoping centri.....Malu sam izgubila u Arena centru, imala je 2god., bile su rasprodaje i bilo je krcato. U biti je bila 5m od mene samo se mali pizdek nije htio javiti- uglavnom noge su mi se odsjekle, ko manijak sam ju zvala i tražila.
Mi jedva čekamo šetnje i imamo tu sreću da imamo kuću na moru, na krku koji je relativno blizu pa ćemo sa malenom čim krene lijepo vrijeme na more i mislim da bebama to može samo pomoć ☀️🥰
Lavice bas to iduce god sa dvoje tko prezivi pricat ce bas tako
I ja sam vec sad u muki zbog posjeta cim se vratim sa bebom. Sa malim sam dosla u subotu iz rodilista u nedjelju svi su bili tu...ovaj put cu svima rec da nam daju 2 tjedna mira da se svi prilagodimo. A prehladen hvala bogu nitko nije dolazio nit im padalo na pamet..bar to
Kad se sjetim kolko smo mi putovali na more sa starcima, nije bilo autoputa a ni auta s klimom. Pa u vrijeme rata jos preko paga, cijele dane i noci. Ko me pito dal mi je bilo dosadno ili vruce. I uvijek smo uzivali.
Tak da su danasnja djeca razmazena skroz. Mislim nikog ne osudujem 😂 vjerojatno cu se i ja prilagodit danasnjim vremenima 😁
DeeDee slobodno se ubaciš s čime god te zanima…teme itako vrtimo stalo :)
Što se tiče putovanja ja sam valjda jedini Grinch koji ih ne voli…u biti volim vidjeti nova mjesta i ima ih toliko što bi ih posjetila ali mrzim putovati xD Ta čekanja, presjedanja,vožnja…baš mi je sveKad bi postojala teleportacija bilo bi idealno haha
Al definitivno mislim da ćemo iduće godine na more s bebačom :) Do ljeta će biti već 7-8 mjeseci..čvrsta beba i možemo na put..Vidim ove godine je prijateljica bila s malom od 8 mjeseci i dijete uživa na moru :) I definitivno je lakše putovati s bebom koja spava nego s većim klincima kojima bude predosadno u putovanju.
Evo uletavam 😄😄
Što mislite, koliko je i da li je uopće trajni lak štetan za bebu u trudnoći? Ja apsolutno nisam tip od šminkanja, lickanja i uređivanja al u trudnoći prvi put imam lijepe, čvrste nokte (inače imam odvratnu naviku griženja a i slabi su sami po sebi) i napravila sam trajni lak - sama nalakiram pol prsta hahah. Ugl. Cura koja mi je radila je rekla da nije pretjerano uobičajeno ali da ne šteti, a već dvije novopečene mame su mi rekle da nisam normalna. I sad ne znam uopće šta mi je činiti i ima li stvarno negativan utjecaj
[/url
Tinchi 💞 drago mi je da si se javila, želim ti svu sreću ovog svijeta dalje!
Cure da Vam se pohvalimo, mi smo jučer išli po Maclaren kolica, izišli smo sa Maxi Cosi modelom!
Stavljam Vam link da bacite pogled..
https://www.magicbaby.hr/maxi-cosi-kolica-adorra-nomad-grey.html
Malo smo više potrošili nego što smo željeli, ali je to poklon od bake za njenu unuku, a baka je rekla da nije problem, pa smo oduševljeni, i puni dojmova…
Sutra će nam ih dostaviti na adresu, pre sretni smo!
Što se tiče putovanja, šetnja sa bebom, itd, ja planiram cijelu zimu, ako ne bude pre hladno, i setati se sa njom, i biti malo vani itd, preko ljeta planiramo na more, tako da, ne shvacam ljude koji dijete stave pod stakleno zvono i tako miruju sa njim..
Ali, svako sa svojim djetetom radi kako misli da je najbolje za njega!
jeste li uzeli kosaru i autosjedilicu isto? ovaj sportski dio ide od 0+?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji