Evo i amisa broj dva 🤘
Dosla struja sinoc kasno, kad su svi telefoni pocrkali, mirisne svijece izhlapile....
Cima a di ces mene bas sanjat 😂😂
Al to ti je dobar znak da ce vas auto dobro sluzit jer nas je bio kaos i jos smo saobracajku s njim imali, a snovi znace sve kontra pa eto!! Sretni vam!!
Mi se pakujemo u sk, mama mi je na moru al moramo malo pse obici i ne da mi se biti doma danas cijeli dan 😬 a nikako mi se nejde na proscenja u guzve, ma nista mi se ne da zapravo 🙄
Dovro jutro, cure!
Da vam se malo javim, da vas sve pozdravim.
Redovito vas čitam iako sam zadnjih dana bila u zaostatku jer stvarno punooo pišete.
Neka, drago mi je da ste sve ok. Zavidim vam ba svakom simptomu koji imate. Naravno, ne na ružan način. Drago mi je da je sve u redu, i da su problemi minimalni i da ih brzo riješite.
Čestitam na novim kućama i autima, na promaknućima, dobrim rezultatima UZV-a, curicama i dečkima.
Želim vam i dalje sve najbolje od srca!
Ja sam u ponedjeljak bila kod svoje ginekologice, napravila briseve, čekam nalaze 10 dana pa ćemo vidjeti hoću što saznati ili ne. Napravila mi je i UZV, sve je ok. Rekla je da početkom godine možemo pokušati ponovno, da ću od prvog dana na čuvanje. Vidjet ćemo još sve, trenutno mi je u glavi kaos, lagana depresija i tuga se izmjenjuju.
Za vikend idemo na more pa se nadam da ću se uspjeti odmoriti i isključiti od briga.
Javim vam se opet nekad. Nadam se da nikoga neću izdeprimirati, nije mi to namjera. I naravno da će kod vas sve super proći.
Pusa svima i sretno i dalje s pregledima i nalazima!
Kengurice bas tako razlicitosti treba postivat. Ja uvijek kazem svaki je trknut na svonu stranu. Mene su vec poceli osudjivat jer sam rekla da ne vidim prepreke da sa bebom od 7-8 mj se ode na godisnji s autom negdje. Za dio obitelji sam postala odmah ludjakinja koja ce maltretirat svoje dijete. A ma! Nista lose nisam mislila, al ne vidim problem zasto recimo sa bebom ne bi otišli 7 dana na godisnji u slavoniju ili dalmaciju negdje, pa neću otrovat dijete, dobit ce jesti, piti, spavanje, sve predodredjeno bebi. Ne bolje drzat djete pod krovom do 15 godine pa se cuditi sto se ne zna ponasat u restoranu ili na nekom izletu. Raspravu vodila sa muzevom sestricnom koja eto nam je dala savjet da od sada pa do punoljetnosti necemo vise nikud landrat. 🙄
Ja cu morat s bebom starom 3 mjeseca na put od cca 500 km po smijeru... a u ljeto planiramo godisnji malo dalje. Pa nek se djete od malena uci na putovanja. Ja se necu odrec putovanja zbog djece. Pod putovanja mislim dalja putovanja,posjet drugim kontinentima i sl.
Tinchi ❤️
Samo se ti nama javi i ne deprimiras nas uopce, drago mi je cuti te! Javi nam se cesce! Uzivaj na moru sa deckima i znam da je tesko, al okreni se sada njima i nadi da ce nova godina biti bolja...brzo ce i to doci! Cuvaj se 😘
TinchiSk, želim ti da se i ti uskoro javiš s plusićem. Sve ovo što si navela je apsolutno normalno. Meni je pomoglo u teškim situacijama čitanje knjiga o samopomoći te forumi. No naposljetku jedino pomaže vrijeme.
Omori se i u nove pobjede!!!
Stele123- nije mi problem bila toliko zaflekana već podrapana odjeća. To se baci u smeće, ev napomene da se nešto uništilo- i nikom ništ. Inače me sam proces posuđivanja jako veselio
Tu ne postoje nikakve pod-teme jelda? Nisam koristila forum godinama i tek se prisjećam al imam osjećaj da će što god napišem bit offtopic 🙈
Kao sve čekam da se neka tema završi, da ne dobijem po nosu za uletavanje s random pitanjem/komentarom 😄
[/url
Kad vec ste spomenule naknade ovo imamo sve pravo?https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/roditeljstvo/novcana-potpora-za-novorodjeno-dijete/496
Jer vidim da od grada necu nista dobiti pošto zahtjeva prebivalište min. 9 mjeseci prije rođenja.
Da ovih 2300 je od drzave
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tinchisk drago mi je da si se javila. Drzi se i ako nista da bar nadjete uzrok zasto je sve to tako zavrsilo p da iducu T moze mirno prozivjet.
Eto tako i ja mislim za putovanje s djetetom. Ja to uopce ne shvaćam kao zapreku. Naravno sve ce biti primjereno i prilagodjeno bebi, al nama to se smeta jer nama pasu putovanja od izuzetno adrenalinskih do penzionerskih. Vidjala sam hrpe beba po avionima i to mi je uvijek bilo super pa me bas sokiralo kad su me poceli napadat kao d ja zelim nesto sto nikad nitko nije radio. Evo mi vec sad znamo ako ej sve ok da idemo na svadbu u 5 mj iako kao su se iznenadili njegovi da cemo ipak doc. Pa sam im rekla i tako stalno pitate kad cemo s bebom doc prvi put k vama, a beba nema jos ni pola kile. Sta kao doc kod njih je ok i to najbolje cim progelda, al ici na pir nije. Inace pir je u susjednoj kuci. Mislim gluposti. Nek djete uci da postoji svijet i druge stvari a ne samo 4 zida doma. Jos mi kazu stan vam je mali, pa sam im odbrusila pa savraeno dobar za nih 4 mj godisnje sto planiramo provest u njemu.
Jutro cure :) putovanja sa bebama...laksa nego sa malom brbljavom djecom tako da samo dajte :) moje iskustvo: rodbina (90% njih) neeee kud idete ima 3 mj kamo u auto (kud god da krenem ide u auto ono) on je mali to su promjene na cesti su ludaci cak je baka rekla da ce mu bit slabo jer mjenjamo nadmorsku visinu ( mislin joj) otisli i sa 3 mj na more i sa 6 mj u gore i jis milijun puta nekamo na duze i krace staze. Beba ide u auto i zaspi probudi se stanes premotas nahranis prosetas i opet u auto bas beba zna di je i je li to kamo idemo baka na udaljemosti od par km ili Dubrovnik i 9 sati voznje. Kasnije je "teze" kad sve kuze pa aj pjevaj pa mu se pisa pa mu je dosadno pa jesmo li stigli pa je 54 puta gladan 68 zedan zaspat ni za boga pa bi igracku koja je kuci pa tuli pa tako redom a otisli ste kupit cipele recimo 20km udaljenosti. Tko god ima mogucnosti i volje samo nek putuje. Dobra priprema kuci i nema da ne stima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji