ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    15. Kolovoz 2019. 09:42

Stele123- nije mi problem bila toliko zaflekana već podrapana odjeća. To se baci u smeće, ev napomene da se nešto uništilo- i nikom ništ. Inače me sam proces posuđivanja jako veselio

DeeDee
    15. Kolovoz 2019. 09:49

Tu ne postoje nikakve pod-teme jelda? Nisam koristila forum godinama i tek se prisjećam al imam osjećaj da će što god napišem bit offtopic 🙈

Kao sve čekam da se neka tema završi, da ne dobijem po nosu za uletavanje s random pitanjem/komentarom 😄

[/url

Točkica37
    15. Kolovoz 2019. 09:50

MaRe

Kad vec ste spomenule naknade ovo imamo sve pravo?https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/roditeljstvo/novcana-potpora-za-novorodjeno-dijete/496
    Jer vidim da od grada necu nista dobiti pošto zahtjeva prebivalište min. 9 mjeseci prije rođenja.

Da ovih 2300 je od drzave

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    15. Kolovoz 2019. 09:51

Tinchisk drago mi je da si se javila. Drzi se i ako nista da bar nadjete uzrok zasto je sve to tako zavrsilo p da iducu T moze mirno prozivjet.
    Eto tako i ja mislim za putovanje s djetetom. Ja to uopce ne shvaćam kao zapreku. Naravno sve ce biti primjereno i prilagodjeno bebi, al nama to se smeta jer nama pasu putovanja od izuzetno adrenalinskih do penzionerskih. Vidjala sam hrpe beba po avionima i to mi je uvijek bilo super pa me bas sokiralo kad su me poceli napadat kao d ja zelim nesto sto nikad nitko nije radio. Evo mi vec sad znamo ako ej sve ok da idemo na svadbu u 5 mj iako kao su se iznenadili njegovi da cemo ipak doc. Pa sam im rekla i tako stalno pitate kad cemo s bebom doc prvi put k vama, a beba nema jos ni pola kile. Sta kao doc kod njih je ok i to najbolje cim progelda, al ici na pir nije. Inace pir je u susjednoj kuci. Mislim gluposti. Nek djete uci da postoji svijet i druge stvari a ne samo 4 zida doma. Jos mi kazu stan vam je mali, pa sam im odbrusila pa savraeno dobar za nih 4 mj godisnje sto planiramo provest u njemu. 

• Sarita15
    15. Kolovoz 2019. 10:02

Jutro cure :) putovanja sa bebama...laksa nego sa malom brbljavom djecom tako da samo dajte :) moje iskustvo: rodbina (90% njih) neeee kud idete ima 3 mj kamo u auto (kud god da krenem ide u auto ono) on je mali to su promjene na cesti su ludaci cak je baka rekla da ce mu bit slabo jer mjenjamo nadmorsku visinu ( mislin joj) otisli i sa 3 mj na more i sa 6 mj u gore i jis milijun puta nekamo na duze i krace staze. Beba ide u auto i zaspi probudi se stanes premotas nahranis prosetas i opet u auto bas beba zna di je i je li to kamo idemo baka na udaljemosti od par km ili Dubrovnik i 9 sati voznje. Kasnije je "teze" kad sve kuze pa aj pjevaj pa mu se pisa pa mu je dosadno pa jesmo li stigli pa je 54 puta gladan 68 zedan zaspat ni za boga pa bi igracku koja je kuci pa tuli pa tako redom a otisli ste kupit cipele recimo 20km udaljenosti. Tko god ima mogucnosti i volje samo nek putuje. Dobra priprema kuci i nema da ne stima :) 

Gogaa_V
    15. Kolovoz 2019. 10:03

Jutro cure. Prijavljujem se kao jos jedna buduca mama koja voli putovati i planira sa bebom svagdje. Gledam ovde zene 7 dan od poroda bebu u kolica  i hoda u kupovinu, putuje, isto tako, posto  je ovde veoma hladno zima je vječito minus i snijeg (Svarcvald) mame  obuku  male bebe od mjesec  dva i  van s njima 😲😲  jedva ih  vidis  u kolicima  al to ovde tako normalno. Mislim  da cu jedino  obići tu tradiciju i malo pomjeriti  granicu izlaska  vani na minus. 😅  
    Zima je jaka  i baš duga. Snijeg  je prosle godine bio  i u 5 mjesecu 😌

mrgud_zg
    15. Kolovoz 2019. 10:08

Jutro klubu mrdavih trbuha 🎉🎉😂 i svima ostalima 😁 moj je aktivan od kad sam otvorila oci 😁
    Ja sam isto u trudnoci ful pozitivna. Prepala sam se bila malo kad su mi nasli ureaplazmu al ne razmisljam negativno. Popila antibiotike i to je sve kaj sam mogla. Ne zelim mislit negativno
    Tinchi ♥️ Javi se ti nama kad god mozes, uvijek nam je drago cut. Drzim fige da se malo na go uspijes odmorit i onda da uskoro ostvaris novi ➕
    Sto se tice putovanja, ja planiram cijelo sljedece ljeto bit na moru s bebom. I ja i mm imamo nesto na moru i ako sve bude ok (a razmisljam naravno da ce bit), mislim bit 3 mj, mrzim vrucine u zagrebu. A u drugu ruku ja isto najvise volim novce trosit na putovanja 🙈   I stava sam da kad beba malo naraste moze ostat i s bakom i dedom. Moji roditelji su recimo dosta putovali, i nekad su me vodili sa sobom a nekad sam znala ostat s bakom. I fakat mi nije nis falilo, super mi je bilo s bakom i dedom.  Mislim otom potom, to su moje teorije sad, nemam pojma kak je to imat dijete 😂 budem sve vidla kad dode 😁

• lucille9
    15. Kolovoz 2019. 10:11

Moja je s 2mj. bila na svadbi, vodili smo je apsolutno svugdje. U autu je odmah zaspala tako da smo je trebali buditi da mi noge protegnemo. Sada ću malo kasnije jer je zimska beba radi boleština. Jooj, ježim se tih posjeta s prehladama, pa neznam kaj je ljudima.
    I još nešto, mala je prvi puta prespava kod bake s 6mj., tako da je do 5god. prespavala kod frendica bez problema.
    Na mojim putovanjima me nisu smetale male bebe, već klinci od 5-10godina, stvarno se djeci danas sve dopušta.

Lavica27
    15. Kolovoz 2019. 10:11

Stelle123 najviše sam posudjivala broj 50 jer to nitko ne želi kupovati. Točno mi nije jasno kako se zafleka beba posred prsa u broju 50😂😂😂

Tinchisk jako mi je drago da si se javila! I želim ti svu svu srecu!

Sarita to si u pravu. kritično razdoblje je izmedju 1.5avugodine i 3. Sve hoce sami a nemozes im objasniti kako se spada
     Mislim da iznad treće već bude lakse za put. Nek me iskusnije mame isprave😁

• Sarita15
    15. Kolovoz 2019. 10:12

Mi smo izlazili na svakakve uvjete Gogaa 😂 ko ludake nas gledaju jer malog vodimo na snijeg i u blatne lokvice i ubundanog na vjetar (ne orkanski) a ne vodimo ga recimo u trgovacke centre i pustamo da juri medu ljudima. To je meni koma iskreno. Kad idem kupiti nesto a roditelji krstare kolicima okolo i setaju po hodnicima tih centara sa skoro novorodencem meni je to uzas. Svi kisu kaslju a beba bez imuniteta provodi vrijeme u tome. Pa zdraviji je zrak vani bio on hladan ili ugodan nego ti zatvoreni prostori. Uz adekvatnu robu svuda vani sa bebom :) :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI