ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    15. Kolovoz 2019. 10:03

Jutro cure. Prijavljujem se kao jos jedna buduca mama koja voli putovati i planira sa bebom svagdje. Gledam ovde zene 7 dan od poroda bebu u kolica  i hoda u kupovinu, putuje, isto tako, posto  je ovde veoma hladno zima je vječito minus i snijeg (Svarcvald) mame  obuku  male bebe od mjesec  dva i  van s njima 😲😲  jedva ih  vidis  u kolicima  al to ovde tako normalno. Mislim  da cu jedino  obići tu tradiciju i malo pomjeriti  granicu izlaska  vani na minus. 😅  
    Zima je jaka  i baš duga. Snijeg  je prosle godine bio  i u 5 mjesecu 😌

mrgud_zg
    15. Kolovoz 2019. 10:08

Jutro klubu mrdavih trbuha 🎉🎉😂 i svima ostalima 😁 moj je aktivan od kad sam otvorila oci 😁
    Ja sam isto u trudnoci ful pozitivna. Prepala sam se bila malo kad su mi nasli ureaplazmu al ne razmisljam negativno. Popila antibiotike i to je sve kaj sam mogla. Ne zelim mislit negativno
    Tinchi ♥️ Javi se ti nama kad god mozes, uvijek nam je drago cut. Drzim fige da se malo na go uspijes odmorit i onda da uskoro ostvaris novi ➕
    Sto se tice putovanja, ja planiram cijelo sljedece ljeto bit na moru s bebom. I ja i mm imamo nesto na moru i ako sve bude ok (a razmisljam naravno da ce bit), mislim bit 3 mj, mrzim vrucine u zagrebu. A u drugu ruku ja isto najvise volim novce trosit na putovanja 🙈   I stava sam da kad beba malo naraste moze ostat i s bakom i dedom. Moji roditelji su recimo dosta putovali, i nekad su me vodili sa sobom a nekad sam znala ostat s bakom. I fakat mi nije nis falilo, super mi je bilo s bakom i dedom.  Mislim otom potom, to su moje teorije sad, nemam pojma kak je to imat dijete 😂 budem sve vidla kad dode 😁

• lucille9
    15. Kolovoz 2019. 10:11

Moja je s 2mj. bila na svadbi, vodili smo je apsolutno svugdje. U autu je odmah zaspala tako da smo je trebali buditi da mi noge protegnemo. Sada ću malo kasnije jer je zimska beba radi boleština. Jooj, ježim se tih posjeta s prehladama, pa neznam kaj je ljudima.
    I još nešto, mala je prvi puta prespava kod bake s 6mj., tako da je do 5god. prespavala kod frendica bez problema.
    Na mojim putovanjima me nisu smetale male bebe, već klinci od 5-10godina, stvarno se djeci danas sve dopušta.

Lavica27
    15. Kolovoz 2019. 10:11

Stelle123 najviše sam posudjivala broj 50 jer to nitko ne želi kupovati. Točno mi nije jasno kako se zafleka beba posred prsa u broju 50😂😂😂

Tinchisk jako mi je drago da si se javila! I želim ti svu svu srecu!

Sarita to si u pravu. kritično razdoblje je izmedju 1.5avugodine i 3. Sve hoce sami a nemozes im objasniti kako se spada
     Mislim da iznad treće već bude lakse za put. Nek me iskusnije mame isprave😁

• Sarita15
    15. Kolovoz 2019. 10:12

Mi smo izlazili na svakakve uvjete Gogaa 😂 ko ludake nas gledaju jer malog vodimo na snijeg i u blatne lokvice i ubundanog na vjetar (ne orkanski) a ne vodimo ga recimo u trgovacke centre i pustamo da juri medu ljudima. To je meni koma iskreno. Kad idem kupiti nesto a roditelji krstare kolicima okolo i setaju po hodnicima tih centara sa skoro novorodencem meni je to uzas. Svi kisu kaslju a beba bez imuniteta provodi vrijeme u tome. Pa zdraviji je zrak vani bio on hladan ili ugodan nego ti zatvoreni prostori. Uz adekvatnu robu svuda vani sa bebom :) :) 

Nasty
    15. Kolovoz 2019. 10:14

Meni se isto putovanja s malom djecom čine skroz normalna. Nenormalno mi je biti doma i držati dijete pod staklenim zvonom do puberteta pa onda samo promjene zvono..

Nasty
    15. Kolovoz 2019. 10:17

TinchiSk drago mi je čuti vijesti od tebe. Držim fige da nađete uzrok kojeg će dr odmah znat stavit pod kontrolu i po novoj godini nas razveseliš s plusićem.. 

• Kengurica
    15. Kolovoz 2019. 10:18

Moj necak je vec proputovao vise nego ja, a ima 2 godine :) i cigan je, spava kod svakog tko ga zeli tako da je kod mene vec vise puta spavao. Al on nije ovisan o mami jer ima opustenu mamu. Da mi je biti takva mama, al znam sebe, necu bas takva biti. S druge strane iza ledja ih pola ljudi ogovara kak ga tako svuda vode.

Nasty
    15. Kolovoz 2019. 10:22

Šoping centre ja ustvari ne volim, idem kad mi je neophodno, najradije sve što mogu naručujem via web, pa ne bi malu bebu tamo vucarala ne dolazi u obzir.. Slažem se da je svježi zrak i priroda puno bolja opcija.. 

• Sarita15
    15. Kolovoz 2019. 10:23

Lavica27

Stelle123 najviše sam posudjivala broj 50 jer to nitko ne želi kupovati. Točno mi nije jasno kako se zafleka beba posred prsa u broju 50😂😂😂

Tinchisk jako mi je drago da si se javila! I želim ti svu svu srecu!

Saritato si u pravu. kritično razdoblje je izmedju 1.5avugodine i 3. Sve hoce sami a nemozes im objasniti kako se spada
    Mislim da iznad treće već bude lakse za put. Nek me iskusnije mame isprave😁

Je tocno je tako! Sada ima 3 i pol i izdrzimo putovanja jer postoje crtici na tabletu pa on gleda ili pustimo muziku pa je zadovoljan. Prije god dana recimo nam je bilo da se okrenemo i vratimo kuci 😂 ali ipak uziva kamo god da ga odvedemo a to je vrijedno svega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.