Jutro cure. Prijavljujem se kao jos jedna buduca mama koja voli putovati i planira sa bebom svagdje. Gledam ovde zene 7 dan od poroda bebu u kolica i hoda u kupovinu, putuje, isto tako, posto je ovde veoma hladno zima je vječito minus i snijeg (Svarcvald) mame obuku male bebe od mjesec dva i van s njima 😲😲 jedva ih vidis u kolicima al to ovde tako normalno. Mislim da cu jedino obići tu tradiciju i malo pomjeriti granicu izlaska vani na minus. 😅
Zima je jaka i baš duga. Snijeg je prosle godine bio i u 5 mjesecu 😌
Jutro klubu mrdavih trbuha 🎉🎉😂 i svima ostalima 😁 moj je aktivan od kad sam otvorila oci 😁
Ja sam isto u trudnoci ful pozitivna. Prepala sam se bila malo kad su mi nasli ureaplazmu al ne razmisljam negativno. Popila antibiotike i to je sve kaj sam mogla. Ne zelim mislit negativno
Tinchi ♥️ Javi se ti nama kad god mozes, uvijek nam je drago cut. Drzim fige da se malo na go uspijes odmorit i onda da uskoro ostvaris novi ➕
Sto se tice putovanja, ja planiram cijelo sljedece ljeto bit na moru s bebom. I ja i mm imamo nesto na moru i ako sve bude ok (a razmisljam naravno da ce bit), mislim bit 3 mj, mrzim vrucine u zagrebu. A u drugu ruku ja isto najvise volim novce trosit na putovanja 🙈 I stava sam da kad beba malo naraste moze ostat i s bakom i dedom. Moji roditelji su recimo dosta putovali, i nekad su me vodili sa sobom a nekad sam znala ostat s bakom. I fakat mi nije nis falilo, super mi je bilo s bakom i dedom. Mislim otom potom, to su moje teorije sad, nemam pojma kak je to imat dijete 😂 budem sve vidla kad dode 😁
Moja je s 2mj. bila na svadbi, vodili smo je apsolutno svugdje. U autu je odmah zaspala tako da smo je trebali buditi da mi noge protegnemo. Sada ću malo kasnije jer je zimska beba radi boleština. Jooj, ježim se tih posjeta s prehladama, pa neznam kaj je ljudima.
I još nešto, mala je prvi puta prespava kod bake s 6mj., tako da je do 5god. prespavala kod frendica bez problema.
Na mojim putovanjima me nisu smetale male bebe, već klinci od 5-10godina, stvarno se djeci danas sve dopušta.
Stelle123 najviše sam posudjivala broj 50 jer to nitko ne želi kupovati. Točno mi nije jasno kako se zafleka beba posred prsa u broju 50😂😂😂
Tinchisk jako mi je drago da si se javila! I želim ti svu svu srecu!
Sarita to si u pravu. kritično razdoblje je izmedju 1.5avugodine i 3. Sve hoce sami a nemozes im objasniti kako se spada
Mislim da iznad treće već bude lakse za put. Nek me iskusnije mame isprave😁
Mi smo izlazili na svakakve uvjete Gogaa 😂 ko ludake nas gledaju jer malog vodimo na snijeg i u blatne lokvice i ubundanog na vjetar (ne orkanski) a ne vodimo ga recimo u trgovacke centre i pustamo da juri medu ljudima. To je meni koma iskreno. Kad idem kupiti nesto a roditelji krstare kolicima okolo i setaju po hodnicima tih centara sa skoro novorodencem meni je to uzas. Svi kisu kaslju a beba bez imuniteta provodi vrijeme u tome. Pa zdraviji je zrak vani bio on hladan ili ugodan nego ti zatvoreni prostori. Uz adekvatnu robu svuda vani sa bebom :) :)
Meni se isto putovanja s malom djecom čine skroz normalna. Nenormalno mi je biti doma i držati dijete pod staklenim zvonom do puberteta pa onda samo promjene zvono..
TinchiSk drago mi je čuti vijesti od tebe. Držim fige da nađete uzrok kojeg će dr odmah znat stavit pod kontrolu i po novoj godini nas razveseliš s plusićem..
Moj necak je vec proputovao vise nego ja, a ima 2 godine :) i cigan je, spava kod svakog tko ga zeli tako da je kod mene vec vise puta spavao. Al on nije ovisan o mami jer ima opustenu mamu. Da mi je biti takva mama, al znam sebe, necu bas takva biti. S druge strane iza ledja ih pola ljudi ogovara kak ga tako svuda vode.
Šoping centre ja ustvari ne volim, idem kad mi je neophodno, najradije sve što mogu naručujem via web, pa ne bi malu bebu tamo vucarala ne dolazi u obzir.. Slažem se da je svježi zrak i priroda puno bolja opcija..
Stelle123 najviše sam posudjivala broj 50 jer to nitko ne želi kupovati. Točno mi nije jasno kako se zafleka beba posred prsa u broju 50😂😂😂
Tinchisk jako mi je drago da si se javila! I želim ti svu svu srecu!
Saritato si u pravu. kritično razdoblje je izmedju 1.5avugodine i 3. Sve hoce sami a nemozes im objasniti kako se spada
Mislim da iznad treće već bude lakse za put. Nek me iskusnije mame isprave😁
Je tocno je tako! Sada ima 3 i pol i izdrzimo putovanja jer postoje crtici na tabletu pa on gleda ili pustimo muziku pa je zadovoljan. Prije god dana recimo nam je bilo da se okrenemo i vratimo kuci 😂 ali ipak uziva kamo god da ga odvedemo a to je vrijedno svega
Sortiraj odgovore
Najstariji