ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    07. Lipanj 2019. 07:05

Grizli upravo to, vec sad se osjecam ko dalmatiner 😂
    Na trbuhu, onak na pregibu ispod cicki su mi se izrodila sigurno 4, na ramenu mi iskocio jedan kapitalac bas, na bradi jedan mali...vec me strah pipnut se igdje jer imam osjecaj di se poceskam nes izraste 🙈

Lavica27
    07. Lipanj 2019. 07:14

Cure ja nikad nisam imala madeze,ako i jesam neka tockica,sad sam vidjela hrpu tockica po trbuhu,a da ne pričam o pristavom dekolteu i licu 😱

Grizli
    07. Lipanj 2019. 07:25

Hahaha Angie di se taknes tu naraste. Hahaha... Bas tako nekako i kod mene. 
    Lavice ja za sad nemam nesto pristica pa ajde bar to je ronda bi stvarno izgledala uzasno. 
    Vezano za spol djeteta jeste cule one bapske price da ako ti se jede slatko je cura a slano decko? Meni to stalno sestra govori, jer ja inace ljubitelj slatkoga sad ga jedva pogledam i imam osjecaj da mi je preslatko sve u cemu sa uzivala prije. Slano je definitivno moj odabir. 

lorija
    07. Lipanj 2019. 07:36

Jutro cure, ja jos uvijek cekam pregled pa nemam jos sta prijaviti.
    Super su vam slicice 😍
    Sto se tice bapskih znam samo da povracanje,ako povracas zensko je,ako ne onda je musko 😂

I da se nadovezem na proslu temu Ramzy,u prosli trudnoci su mi govorili da obratim paznju na koju me stranu vise pregledava da to odaje spol. A cini mi se sad da se tu radi o Ramzy theory samo jer je rijec o starijoj zeni pa se nije osvrtala na slicice ☺

Lavica27
    07. Lipanj 2019. 07:37

Grizli

Hahaha Angie di se taknes tu naraste. Hahaha… Bas tako nekako i kod mene.
    Lavice ja za sad nemam nesto pristica pa ajde bar to je ronda bi stvarno izgledala uzasno.
    Vezano za spol djeteta jeste cule one bapske price da ako ti se jede slatko je cura a slano decko? Meni to stalno sestra govori, jer ja inace ljubitelj slatkoga sad ga jedva pogledam i imam osjecaj da mi je preslatko sve u cemu sa uzivala prije. Slano je definitivno moj odabir.

Joj grizli mene su svi gnjavili u prvoj da sigurno nosim dečka jer se nisam "poruznila" i udebljala nešto,jer kao curice kradu ljepotu mamama, do te mjere čim je izašla van sam pitala koji je spol😂

Livia
    07. Lipanj 2019. 07:51

Jutro!
    Vidim zanimljive teme jucer 😂 Imate i kineski kalendar za predvidanje spola 😁
    Joj komarci... Ne bi se kao smjele koristiti tablete jer udisemo kemikalije onda, a i klasicni sprejevi su manje zlo ali svejedno se upija kroz kozu u organizam. 
    Nisam jos razmisljala sto cu sa sobom, mi imamo komarnike na prozorima pa je to spas za unutra. A kad smo vani za cure imam Chiccov sprej protiv komaraca koji se smije koristiti od bebinog 3. mjeseca pa cu mozda time i sebe stitit ove godine. Jos cu razmislit ali ne mogu bez icega, izluduju me 😤

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Stelle123
    07. Lipanj 2019. 07:52

Vjv glupo pitanje, al kod Niftya ne treba vadit krv na taste? Sto je s TSH?

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    07. Lipanj 2019. 07:57

Kaj se tice jela, mislim da ste shvatile sa mi je burek naj naj ali bio je u pocetku i sa najstarijom...pa sad...
    Al sad kad je Grizli spomenula...ne sjecam se kad sam zadnji put pojela malo cokolade?! 😳

• leptiric00
    07. Lipanj 2019. 07:58
    Evo moje curice ❤️
    Evo moje curice ❤️
    TinchiSk
    07. Lipanj 2019. 08:07

Dobro jutro svima!
    Super su mi ove teorije o predviđanju spola, stvarno, baš mi je to zabavno.
    Vidjet ćemo kad nam krenu potvrđivati spol hoće li biti iznenađenja.
    Meni se ten nije promijenio, uopće nemam prištića, nikakve promjene nisam promijenila. Jedino što se od te mučnine već osjećam ludo i umorna sam pa mislim da izgledam lošije jer se loše osjećam.
    Jutros hodam prema poslu, jedem lisnato sa sirom, i razmišljam si kako se uopće više ne sjećam kad mi nije bilo muka. Znalo je biti dan, dva da nema mučnine, ali onako od početka trudnoće gledano, čini mi se da to traje već mjesecima. Ne znam uopće kako je to bez čudnog okusa mučnine u ustima. Jel još kojoj tako? Kao da nikad neće proći...
    Šalje mi sad prijateljica poruku, pita me ima li nešto novo kod mene. Jučer popodne sam joj srela muža i kaže da mi je primijetio trbuščić i da su skužili da sam trudna. Eto, ne umišljam si da se stvarnooo već vidi.
    leptiricoo, tvoja je curka već velikaaaa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.