Annika nemam pojma kako da znam dal su unutarnji. U zivozu nisam imala problem sa hemicima nikakvim do sad iza poroda. Vanjske rijesila mazanjem faktu masti 5 dana i povukli se, al ovo ko da se pogorsava situacija. Doslovno ko da neko nozevima me bode, krv nisam primjetila do sad. Srecom nrmam tvrdu stolicu inace bi se bacila preko prozora majke mi. Mislom da nije fistula jer gledala sam simptome osim abnormalne boli kod stolice nema drugih. 🤷♀️ Ne znam dal moze skoditi ako probam stavljat faktu cepice?
Losa moja srecom za sad nema potrebe za tim simplex kapsulama nego pitam jer sam malo šokirala se jutros izjavom moje specijalke poznanice... Znaci daje bebi espumisan prije svakog obroka, biogaia sa vit d3, oleovit d3. Pitam ju jel joj imala beba grceve. Nije nikad nego preventivno daje sve to. Pa mi malo se cinilo previse za bebu od mj3sec dana krcanja. A sta je najbolje ne kuzim cemu 2 doziranja vit d3 koliko znam to moze biti cak i opasno. A zar nije ako je beba isključivo na ad da ni ne treba d3 davat? Pitala me savjet da sta mislim o tome, a ja zaprvao neznam što bi joj rekla.
Moj ne podrigne svaki put nakon jela te ne radim od tog drame da ga čekam i maltretiram satima. Kad mi zaspi znam da nece podrignut te ga stavim u krevet na bok. Zbljuca se puno puta kad se podrigne tako da to nema veze.
Moj malac bas manje jede zadnjih 10 dana. Sad vec rukama gura van bočicu i ne želi više. Isto sam naručila vagu da ga mogu izvagati doma i vidjet kako dobiva na kilaži.
Bilo bi ok da ga ne muci zrak. Zaspi i moj bez podrigivanja pa se budi svako tolko od bolova
Redfox mislim da od voća samo citruse treba izbjegavati. Ja si svaki dan kuham kompot od jabuka i ne smeta ni meni ni bebi
[/url
Grizli potpisujem Losu. Ja bas pitala u ljekarni i rekla mi je ds se bez problems moze dsti jedno i drugo. Kao sto Losa kaze jedno je probiotik a drugo kemijskim putem izbacuje zrak. E sad ja bas ne primijetim da pomaze. Mozda da i ja probam tiba kapi.
Moj danas cijeo jutro na cici. Insce mu to bas ne prilici. Al samo nek papa i nek se deblja.
Evo dosla je vaga. Prekjucer ju narucili sa mall hr i dsnss dosla. Sa postarinom 270 kn. Pa cemo pratiti napredak.
Netko je pitao za kilazu. Ja sam se bas razocarala. Imam 7 kila manje. Dobila u trudnoci 13.
Znaci jos 6 imam za skinut. A uopce ne jedem puno. Ne jedem ni slatkise ni nista. A valjda ce otici.
Nego, jel se vasim bebama ljustila koza. Moj se jadnicak cijeli ljusti
DeeDee evo ja sam svoju vagu kontrolirala na onoj od patronazne. I razlila nam je bila 10 gr, nije velika al zbog te razlile bi mogla biti nekad frka. Mojoj se dogodi da par dana (sve vagano na mojoj vagi) da ne dobije nista skoro, al skuzim da se izduzila. To skuzim po tuticama jer odjednom joj nogavoce nisu preduge a doslovno do prekjucer su bile. A onda u 2-3 dana dobi prirast ogroman. Moja teorija je da kad raste u duzinu trosi hranu na to, a onda skuplja zalihe par dana. To sigurno je samo moja teorija al meni to tako izgleda.
Red fox jabuke smijes, mozda ih ne preporucaju jer je to najspricanije voce uz breskve al oguli koru. Ja i kompot od njih si kuham. Možeš kompot i od suhih sljiva, ili njih smao jesti. Banane, kruske, ja sam jela i mango nikakva reakcija nije bila a nisam ni nasla da je alergen. Dvoumim se dal jesti ananas ili ne jer su isto kontradiktorni... Agrume nisam jela, orasasto jesam pa se osula. Nazalost sad bas i nemamo neki izvor voca i povrća koje mozemo. 🤷♀️ Iako kazu cure da sve mozemo al ja polako uvodim svaki tjedan nesto novo probam.
Anna moja se ljustila ko gmaz s time da je imala na mjestu di se ljustila i jako suhu i crvenkastu kozu i pomogla nam krema lipikarp ap+ od la roche posay. Imala testere pa probala i super joj sad koza. I za kupanje sam koristila od iste linije blagi gel.
Za kile ja pak obrnuto vodim bitku izgubila previse kg. Tako da sam 6 kg u manjku od one prije trudnoce, a jedem stalno nesto.
Ja sam isto na mall.hr narucila vagu jer mi patronazna ide na zivce. Ona je pak izracunala da je moj mali dobio 40 g po danu i da je to previse. Drzi se nekih pravila i trebao bi 25g dnevno dobivati. Vec mi dosta tih patronazni. Dobiva 1 kg mjesecno i to je po meni super, i pedijatrica tako veli. Rekla mi je da je sve iznad 750g mjesecno dobro.
Sad cu ga ja doma jednom tjedno vagati :-)
I nastavljamo noc, opet isti problemi. Kupili smo espumisan pa daj boze da pomogne🤷
Ja uspjela odspavati sad sat i pol, a mala na mm spava i svako malo se probudi u placu pa zaspi...ocito kod svih iste tegobe..
.
Ja sam dobila 12kg sve skupa, trenutno mi 2kg do pocetne..al realno to je to, tih 2kg su mi u cicama😁 dobivam komplimente da koda nisam ni rodila 🤪
Ja sam sad na kilazi ko prije trudnoce a iz bolnice ssm dosla sa -2 kg. Dskle debljam se... kao sto je RedFox rekla, ne stignem jesti nista osim nekih glupih sendvica. Evo sad sam si htijela ispec pooecke od tikvica no malac je nemiran i smijesa mi se sva raskvasila kad sam njega smirila. A smirio se u kuhinji kraj perilice suđa koja radi... očito mu taj zvuk paše
Hvala kaj ste spomenule kompot 🥰 ja se nisam ni sjetila da bi si mogla to skuhati🤦🏼♀️ Ak uspijem budem danas, ak ne budem zicala mamu da mi skuha 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji