Cure puuno vam hvala na savjetima u vezi dohrane. Na kraju smo kupili od milupe milumil pre. E sad, ja uopce ne znam koja je razlika izmedju pre i jedinice. Prava majka nema sta. Al si nekako mislim mozda bolje pre kad tek krecemO.
Lavice nadam se da ce ova noc biti bolja, ipak se malac treba naviknuti na novu okolinu. Sretno
Petra sretno curke. Cekamo sutra izvjestaj kako je proslo sve super.
E sad ostatak, naravno da sam zaboravila tko je sto napisao ali otprilike se sjecam tema.
Nas isto muce crijeva. Svaki dan. I vise ne znam sto da radim. Uveli smo i biogaia kapi. Kupili smo u mulleru onaj jastucic sa sjemenkamq koji se grije i svasta nesto ali bas ga to muci.
Po kuci ja jos uvijek ne mogu jer me savovi dosta bole, o sjedenju mogu samo sanjati. Ali napravim koliko mogu ali onda dolazi do pogorsanja pa se mm ljuti. Ugl vecinu toga on napravi.
Netko je napisao da ima zadebljanje od sivanja. Mislim da ce to biti slucaj kod mene. Jer isto kako sam sivana vidim to neko zadebljanje na ulazu i nema nekih naznaka da je to samo oteceno i da ce nestati.
Mi smo danas imali prvo kupanje. Ali i povracanje nakon toga. Ali vjerujem da je mali previse pojeo zbog te dohrane, pa smo onda jos ugrijali prostoriju i eto kupao se i sve mu bilo previse i povratio je po meni sebi podu. Pa smo bas mm i ja rekli da cemo mu svaki drugi obrok nakon podoja dodati dohranu. Jer ovako je stvarno sopanje. I narucili smo vagu, sutra ce nam doci. Pa cemo i sami pratiti prirast tezine
Ostalo sam sve zaboravila. Ah
Curke ne mogu cekati jutro ocito... Evo me u radjaoni, pukao vodenjak, krenuli trudovi pa sad cemo vidjeti 💪🏼
url=https://lilypie.com][/url
Curke ne mogu cekati jutro ocito… Evo me u radjaoni, pukao vodenjak, krenuli trudovi pa sad cemo vidjeti 💪🏼
💪💪💪
Sretnoooo
[/url
Petra daj stisni za dobar datum😂😂😂
Bilo bi fora da se jedna rodi prije a druga iza ponoci😂
Lako se meni za*ebavati, drzi se!!! Ti si stara iskusnjara,kihnes i evo ih vani😘
Thinkpink provociras a? Taman se mislila naspavat u miru kad je mali doma kad ono sipak...Jedva cekam da mm dodje doma!! Danas je cijeli dan plakao, nije spavao uopće, na jedvite jade se napokon dva puta navečer pokakao i isprdio posteno i sad spava tolko cvrsto da se ja moram izdajat. A tako sam se lijepo oprostila s s izdajalicom...
Anna nemojte ga hraniti prije kupanja/presvlacenja i slicno, ostavite to za poslije neke akticnosti. Pre ti je za prerano rodjenu djecu (to je moj u bolnici dobivao) i on ima nesto drukciji,vjerojatno jaci sastav. Jedinica ti je za terminsku djecu pocetna hrana. Sa 6 mj ide dvojka pa s 9 ili 10mj starosti trojka.
Eh i isparilo mi sve drugo...
Dezurna je neka splasena... 🙈
Dala mi normabel da popijem... Kao da se ne patim ak nisu bas, bas pravi trudovi pa da pred jutro kao poguraju...valjda hoce radosevicku docekat 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Oooo muko moja 😅😅😅😅
url=https://lilypie.com][/url
Sad bila patronazna i izvagala ga. Nije dobio dovoljno na tezini.
Porodjajna 3610 (7.2.)
Otpusna 3290 (10.2)
Danas 3330 (18.2)
I kaze da nakon svakog podoja ponudim i adaptirano pa cemo vidjeti koliko ce popiti pa cemo odlucito sto dalje sljedeci tjedan kad ga opet dodje izvagati.
I sad sam bas nekako u banani. Ne zato sto moram dati ad nego sta nije dobio dovoljno na tezini. Ionako me hormoni pucaju da nisam dobra majka jer brijem da probleme sa crijevima ima radi mene.
Nego, koje mlijelo bi trebalo kupiti, imate li mozda neki savjet
Ne bih ti pametovala, ali, vaga u bolnici i vaga patronazne teško da su uskladjene, tu se radi o gramima,lako moguće je da je beba dobila više., a i da nije, kao da se bebe sve debljaju istim tempom.
U pitanju je samo tjedan dana.
Ja bih ti rekla da se opustiš, hraniš bebici, naravno, prati,ali ne opterećuj se patronaznom nit njenom vagom😊😊
Ej cure...jel itko dobio menstruaciju...ja izgleda da jesam danas😣😣...a bas sam se mislila odmorit malo...stalno dojim i izdajam neznam kud prije...zanima me jel tko zna dali to utjece na mlijeko i proizvodnju mlijeka...jel se smanjiva i dali se moze povecavat😞
Sortiraj odgovore
Najstariji