Evo i mene...od hranjenja u 3 muku mucimo zaspati..savija se, grci nogice☹️ a pazila sam dns na prehranu...pa nebi smjelo od toga biti. Spavali 20min..do iduceg hranjenja, sada. Evo pojela i .Lezi na meni...najradje bi tako i ostala.
Ovo je do sada najjnenaspavanija noc. 🙄🤪
Evo mi obavili isto cickanje. Ja nemajka jucer navecer ju nahranila u 20h, u 21h isla spavati i nisam navila budilicu 😳, a ona fino se tek u 2h probudila za cicanje. Pojele fino na brzinu zenska i opet do 6.30 odgulila. Tako da sam se i ja fino naspavala. Jedino me muci da joj je to bio preveliki razmak za hranjenje
Jutro,mi do sad spavali,mala je jela u 23:00 onda u 3 i u 8😇..noć je bila dobra😀,sad leži ko bubica u kindrebetu a ja se odoh primit posla jer mi kuča izgleda ko da je pala atomska bomba.
Vidim nekima je bila burna noć😰..nadam se da čemo sve uskoro to proč i da će nam biti lakše.
Petra javi nam se 😇😇
Cure kako vi stojite sa kilažom nakon poroda?
Cure jutro! Vjerovalen ili ne,nakon uzasne orve noci ovu jenodgulio u komadu, silila sam ga za budjenje u 1 i u 4 da jede..i evo sad u 8. Jicer navecer prije spavanja de dva puta pokakio i u noci dva put i valjda ga je to mucilo jer je proslu noc i dan bio koma... a cudno mi kad sam mu dolazila od 11 do 19h više manje je spavao ili ako je bip budan samo promatrao. Reko sta krivo radim. Isto sam mislila da je do mog mlijeka,dala AD,isti shit. Tako da nije do vaseg mlijeka mozda nego oni nemogu isprdit taj zrak...
Peeetra di si?
Jutrooo 😊
Prijavljujem uspješno, ne noć, nego 24 sata, sumnjivo mi je to, da nije neko zatišje pred buru 🤔🤔🤔😁
Jela u 22, 02:30 pa 06 s relativno brzim uspavljivanjima nakon. Sad blaženo spava a ja pijem kavu i lagano čistim i stavila sam si muziku na sav glas i sunce je i volim ova blažena jutra dok se ne nazire kaos 😄
Dolazi nam patronažna danas, baš me zanima kako stojimo s dobivanjem, dosta sam smanjila bočicu i malo više forsiram cicu.
Lavice supeeer 🥰
Eleonoris ja sam na početnoj, sad kad bi se nastavilo u minus još jedno 10kg, sve nade polažem u dojenje i šetnje🤞
[/url
Cure koje ste imale mirnu noć blagi vam se
Damnarexx Mikio ista situacija je i kod nas samo što je kod mene i juce cjeli dan takodje bio haos zaspe 5-10 min i onda u vrisku ma užas jučer sam bila na rubu živaca za izludit nisam više znala sta da radim cjeli dan je proveo na cici užas nadam se da cw danas bit bolje , ima li ko kakav savjet za neke kqpi nešto da se to ublaži baš mi ga je jadnicka žao
Cure koje ste imale mirnu noć blagi vam se
Damnarexx Mikio ista situacija je i kod nas samo što je kod mene i juce cjeli dan takodje bio haos zaspe 5-10 min i onda u vrisku ma užas jučer sam bila na rubu živaca za izludit nisam više znala sta da radim cjeli dan je proveo na cici užas nadam se da cw danas bit bolje , ima li ko kakav savjet za neke kqpi nešto da se to ublaži baš mi ga je jadnicka žao
Nama je patronazna i kasnije pedijatrica preporucila kapi ovim redoslijedom (krenuti s prvima, pa ako ne pomažu prestati koristiti i probati druge,...)
BioGaia
Espumisan Baby
Sab Simplex
Ono sto nama pomaze u kritičnim situacijama, ali nije preporuka ni patronazne ni pedijatrice nego smo sami uzeli su Tiba kapi.
Petra ja znam ženu koja je nosila blizance i dobila trudove u 26-om tjednu te su je poslali na odjel. Za par dana ju je Škreblin skinula s tokolize te odpustila da nema šta tamo ležat. Na kraju se žena u 27.-om tjednu porodila. Ùžas. Radi iste doktorice sam ja dobila sepsu. Rekla je je crp 130 normalan nakon carskog isko je drugi doktor rekao da mi daju antibiotik ako poraste. A porasao je u 24h od 80 na 130… no kako ona ne bi slusala kolegu nije mi dala ništa. Užas od žene… na odjelu ima samo žene koje su njeni privatni pacijenti. Ko da je pt2 njenprivat.
Isuse i boze, glupaca obicna, odvraaatnaaa jeee.
Tak je i 2017. bilo. Ista stvar, otpustala visokorizicne i trpala svoje privatne. Uf, znaci nisam jedina s losim iskustvom s njom… Ja sam kod nje dosla u prosloj trudnoci, na zalost tak me narucili, i prva tri pregleda obavila kod nje, kao sve ok i dodjem na kontrolu i pitaju me jel bas mora kod nje, ja rekoh ne jer mi uopce zenska nije sjela i bio Vecek i on pogleda papire i pita me jesam li na dijeti za gestacijski i na terapiji za stitnjacu? Ja u soku… Kaj? Uglavnom, uopce nije gledala nalaze krvi a ja s hipotireozom. Katastrofa… Odonda me Vecek vodio i napokon se osjecala sigurnom. I danas kad sam ju vidjela na vratima, doslo mi je da izadjem iz sobe.
Veček je meni ostao u super sijecanju. On bas brine za pacijentice i posveti se svakoj bez obzira čija je.
beba tocno to… te grupe krv popiju
Veček je i meni vodio ovu trudnoću. Nakon četiri spontana, držim svoju bebu. Iako mi nije dao nikakvu terapiju, jer nije otkrio što mi je, ali me je često kontrolirao i napravio sve moguće pretrage. Dao je sve od sebe. 😊
Omg koja doktorica… Pa to je za tuziti zenu, nije normalna. Obozavam dr koji se petljaju u odluke dr koji nas vodi bez obzira dal se radi o zdravoj ili bolesnoj osobi, a posebno o trudicama i djeci.
Stella budem pitala sad prvo pedijatricu, jer ona nas narucuje na uzv kukova pa cu onda vidit i sa ortopedom. Al hvala za upozorenje. Kad se bebe mogu pocet okretat na trbuscic pod nadzorom? Ona vec par dana kad je na ramenu fino digne glavicu ako je bocno i drzi podignutu iznad ramena pa spusti sad vec kontrolirano, u pocetku sam morala joj drzat glavicu bas paziti jer bi ju samo bacila, sad ko da je ojacala vratne misice pa moze kontrolirat te pokrete. Al primejtila sam da cesce to napravi ako je na lijevu naslonjena. A probat cu i ovo sto Thinkpink predlazes pa bas da vidim kroz par dana.
A ne znam svega me strah. Mislila sam da se u zivotu najvise bojim gmazov, sad mislim da bi ih mogla gladiti koliko me strah za nju.
Probala bas nakon sta je podrigla, 15 min bila na ramenu, jos 10 min okrenuta za naprijed al onako uspravnije nosena isla ju presvuci stavila rucnik ispod prematalice i opet bljucnula i to dosta da sam korala svu robicu joj promjeniti. 😥 Ne znam vise sto probati… Prije je samo ako bi ju odmah nakon hranjenja presvlacila, al zadnjih 3 dana je to i kolicinski vise i cesce. Jedino po noci kad tvrdo zaspe i kad ju spustim na spavanje toga nema, ostalo prakticki svaki put.
Imam osjecaj da joj i dalje mlijeko suklja u ista dok sisa iako se na pocetku izdojim ako su cice pune, al ona se nikad ne zagrcne na pocetku nego nakon 10-tak minuta i vise dojenja.
E, a da ju prekines dok papa?
Glupo zvuči. Al tak je moja prije. Pa sam ju kraće dojilja, a češće. Bilo je super. Samo podrigne.. Ništa ne bljucka. Sretno❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji