Sad bila patronazna i izvagala ga. Nije dobio dovoljno na tezini.
Porodjajna 3610 (7.2.)
Otpusna 3290 (10.2)
Danas 3330 (18.2)
I kaze da nakon svakog podoja ponudim i adaptirano pa cemo vidjeti koliko ce popiti pa cemo odlucito sto dalje sljedeci tjedan kad ga opet dodje izvagati.
I sad sam bas nekako u banani. Ne zato sto moram dati ad nego sta nije dobio dovoljno na tezini. Ionako me hormoni pucaju da nisam dobra majka jer brijem da probleme sa crijevima ima radi mene.
Nego, koje mlijelo bi trebalo kupiti, imate li mozda neki savjet
Ne bih ti pametovala, ali, vaga u bolnici i vaga patronazne teško da su uskladjene, tu se radi o gramima,lako moguće je da je beba dobila više., a i da nije, kao da se bebe sve debljaju istim tempom.
U pitanju je samo tjedan dana.
Ja bih ti rekla da se opustiš, hraniš bebici, naravno, prati,ali ne opterećuj se patronaznom nit njenom vagom😊😊
To ko kad sam se ja morala izdajati par dana i tako mu davat jer po njenoj vagi je u tjedan dana dobio 20grama na kraju kad smo otisli kod ped.drugi dan tam na vagi pokazalo 130grama i jos je narastao 3 cm...na krajj je problem bio sto smo kad smo ga vagali stavili na stakleni stol pa vaga valjda zablesirala. Nek sam se ja pojela tih par dana da mi dijete nekako gladno iako jede xD
Pozdrav iz noćne 😁
S obzirom na to koliko je spavala preko dana, za sad prolazi bezbolno. Nadam se idućoj turi sna bar do 6 🤞
Petra vjerujem da se mazite već 🥰🥰🥰
[/url
Evo nas na drugom hranjenju malca opet stomak boli i tako, a cuca nam je Chico prvi dan je ok prihvatio i normalno cuclao i poslije toga mozda još jedan dan da se nije bunio i vise nikako samo izbaci baš nikako neće ja mu držim i po 5min ali ništa ne pomaže nisam probala vise niti jednu znaci da probam neku drugu baš ću da vidim jer to bi me spasilo
Petra sretno ti se sigurno već i mazid da svojim princezama
Evo i nas iz nocne, malo nam se poremetio ritam... Papao u pola 10 pa se nikad probuditi za ono "pred spavanje papanje", mm i ja u medjuvremenu zaspali. U pola 1 hranjenje i podrigivanje do pola 2. Nisam ga presvlacila jer je bio uspavan pa mi bilo zao... u pola 4 opet hranjenje, podrigivanje i ovaj puta presvlacenje jer mislim da bi bilo predugo cekat so jutra. Naravno, razbudio se i okice sirom otvorene, uz to jos kaka pa to traje 😁 Nadam se da necemo do sljedeceg hranjenja ovako 🙏
Beba i Mare I mi smo pomisliti kako vage nisu uskladjene i da je ona zapravo trebala njega vagati pri prvoj posjeti pa da se onda ravnamo po njoj. Zato smo i narucili vagu da se onda ravnamo po toj nasoj.
Lavice sacekalo smo sat i pol od zadnjeg hranjenja al ocito nije bilo dovoljno. Sljedeci put cemo vise. Zapravo je mene bilo strah da ako bude pred hranjenje da ce on biti ful nervozan i vise negodovati. Nikako ne voli biti gol pa sam mislila da ce onda biti jos vise divljanja. A za hranu, zapravo sam pretpostavila da je za prerano rodjenu djecu. Ali sam si mislila da kao krenem sa timPa onda sa jedinicom, kao neka prilagodba. Pogrijesila samOcito. Jel ce mu naskoditi to pre, da odem kupiti jedinicu? Ajme kako se osjecam nesposobno.
I nadam se da vam ova noc dobro ide
Pozdrav nocna.
Petra nadam se da je vec gotovo i da se nisi previse napatila
Ja sam zakljucila da smo mi u 2. Skoku 😣. Nervoza bzvz. I svugdje pise da u tim danima djeca najvise vile bit na cici, moj pak u tim nervoznim danima najvise se voli svadat s cicom. To me izluduje. Zato sam si napokon narucila elektricnu izdajalicu. Sve kao ne treba mi al pukla sam vise. Budni smo zadnjih sat i pol. Na cici dreka na presvlaxilici smijanje. Naravno da mu se sad ne spava, lezi u kinderbetu i pricA na glas 🙈
A od simtoma skoka sam primjetila da pocinje otkrivT ruke. Sve zivo hvatA. Jos nije svjestan da su to njegove al bas puno vise nego prije.
Evo i mene. Ovaj moj nikako nakon zadnjeg nocnog hranjenja ne moze podrignut i onda skvicanje i i savijanje do jutra. Svaki dan isti problem. Huh.
Ja nemam pojma prepoznat taj skok, cini mi se da puno vise napreduje u danima kad je miran i nis ga ne boli. Odjednom ga onda sve zanima.
Moj ne podrigne svaki put nakon jela te ne radim od tog drame da ga čekam i maltretiram satima. Kad mi zaspi znam da nece podrignut te ga stavim u krevet na bok. Zbljuca se puno puta kad se podrigne tako da to nema veze.
Moj malac bas manje jede zadnjih 10 dana. Sad vec rukama gura van bočicu i ne želi više. Isto sam naručila vagu da ga mogu izvagati doma i vidjet kako dobiva na kilaži.
Sortiraj odgovore
Najstariji