ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2020. 09:56

piba7

samojed

Cure koje ste imale mirnu noć blagi vam se
    Damnarexx Mikio ista situacija je i kod nas samo što je kod mene i juce cjeli dan takodje bio haos zaspe 5-10 min i onda u vrisku ma užas jučer sam bila na rubu živaca za izludit nisam više znala sta da radim cjeli dan je proveo na cici užas nadam se da cw danas bit bolje , ima li ko kakav savjet za neke kqpi nešto da se to ublaži baš mi ga je jadnicka žao

Nama je patronazna i kasnije pedijatrica preporucila kapi ovim redoslijedom (krenuti s prvima, pa ako ne pomažu prestati koristiti i probati druge,…)
    BioGaia
    Espumisan Baby
    Sab Simplex

Ono sto nama pomaze u kritičnim situacijama, ali nije preporuka ni patronazne ni pedijatrice nego smo sami uzeli su Tiba kapi.

Espumisan i Sab Simplex su jedno te isto- simetikon te ako ne pomaze jedan nece ni drugi. Nama nije nista od navedenog pomagalo, Tiba kapi mozda povremeno. Mi smo sve isprobali. 
    Moj se isto nekad grci tokom hranjenja te ga onda treba podici da podrigne pa onda nastavi. Nekad bas ne upali no vecinom pomogne. Grcio se i kad bi moje mlijeko pio i ad tako da nema veze. I sad odkad mu se smirila probava ja spsolutno sve jedem. I zelje, brokule, grah... i nista ne smeta. Tsko da cure, samo budite strpljive, proci ce oko 3 mjeseca.

annika
    20. Veljača 2020. 10:24

Jutro cure
    LoSa moj malisa isto puno slabije jede zadnjih 10-ak dana sto je i vidljivo na vagi jer smo bili jutros na cijepljenju i dobio je 800 gr u mjesec dana. On je prihvatio i dojku ( samo lijevu) tako da ja trenutno kombiniram izdojeno i dojenje
    Cijepili se i dobili uputnicu za urologa jer mu he desni testis jako mali
    Mom ja dobila negdje 50 dana od poroda. Malo je malac negodovao kod sisanja jedan, dva dana i to je to.
    Ja sam bolesna ko 🐕, gkava mi se raspada. A muz eno lezi na samrtnoj postelji

[iimg]

20. Veljača 2020. 10:41

Ja jos nisam dobila no neku sukrvicu sam danas primijetila. Meni je sad vec vise od 3 mjeseca od poroda tako da ne bi bilo cudno.
    Moja frendica je brzo ostala opet trudna i dojila malu i kad je trudna bila... veli da se nije nista zalila mala na okus.

mrgud_zg
    20. Veljača 2020. 10:49

Jutro zene. Petra di si? 😁
    Mi se od jutra vrtimo ukrug hranjenje presvlacenje bljuvanje. Zadnja 2 dana odkad je poceo opet jest po pol sata ocito mu previse pa bljuje. A ne voli se presvlacit pa eto dramimo cijelo jutro. Pa ga ostavim u ljuljackibude super volje smije se i to ga potakne na bljuvanje. Jedva cekam da ovaj skok prode i da se vrati svom uobicajenom hranjenju od 10-15 min, tim tempom dovoljno dobiva a ne izbacuje visak 🙄
    Meni stigla izdajalica jutros dostavom al jos ju nisam stigla otvorit. Kao ni otusirat se oprat zube ni ostalo 😂 
    Sad je malo zaspao na meni pa idem trkom sve obavit prije neg se probudi za novo hranjenje 🙈

Grizli
    20. Veljača 2020. 11:00

Annika nadam se da ces brzo ozdraviti!
    Joj cure mene bas muci kad imam stolicu, ne znam vise sto da radim. To su nesnosni bolovi kad moram ici na wc. 😭 A nisu vanjski hemici. 
    Citam da spominjete Biogaia i simplex, espumisan itd... E sad pitanje jel se biogaia i espumisan smije dati bebama isti dan? Ili ako se jedan koristi drugi ne treba/ne smije? 

Lunica
    20. Veljača 2020. 11:05

Mame drage evo da se i mi malo javimo. Moj bebac je super... Papa i spava. Noc imamo uz 2 podoja. Bas beba za poželiti uz koju se mozes dobro odmoriti. Ali mene bio skrpalo mastitis. Sad je to proslo... Pa mi je tlak naglo skočio... Pa bila na obradi u bolnici.. Svi nalazi su ok.. Pa su proglasili taj tlak nespecificirana komplikacija babinjača 🤔 a eto i to je moguce. Sad mi se normalizirao ima par dana...
    Petra sretno.... 💞💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

20. Veljača 2020. 11:13

Grizli

Annika nadam se da ces brzo ozdraviti!
    Joj cure mene bas muci kad imam stolicu, ne znam vise sto da radim. To su nesnosni bolovi kad moram ici na wc. 😭 A nisu vanjski hemici.
    Citam da spominjete Biogaia i simplex, espumisan itd… E sad pitanje jel se biogaia i espumisan smije dati bebama isti dan? Ili ako se jedan koristi drugi ne treba/ne smije?

Smije samo mozda ne daj u istom obroku. Biogaia je probiotik. Espumisan sometikon koji pomaze tako da makne zrak iz crijeva. Neko vrijeme mi smo davali i BioGaiu i Espumisan i Tiba kapi no svako ubdrugom obroku. I nije nista pomoglo vec su odjednom svibti simptomi nestali i mi sve prestali davati. Sad sam primijetila da i rijeđe kaka... jednom u dva dana i ne muci se. Prije bi bila svaka pelena pokakana. Ocito se to bolje iskoristi.

annika
    20. Veljača 2020. 11:15

Grizli a unutarnji? Znam da se mucis vec dugo, sta si sve probala? Ili da nije sluxajno fistula?

[iimg]

DeeDee
    20. Veljača 2020. 11:20

Bila patronažna, ispada da je dobila 35g u 8 dana ali podosta sam sigurna da nema šanse jer konstantno jede, čak i da ne uspije povući, samo ono što izdojim je puno. A po tuticama se ohoho vidi napredak. Moja teorija je da je prošli put krivo izvagano (bilo je ispalo da je u 2 dana dobila 230g), kaki mi se od tih promjena patronažnih i različitih vaga koje su isto baždarene, kao. Ugl. zbog dobitka do sad nije digla paniku ali sutra dolazi opet i do sutra je moram hranit samo na bočicu.

[/url

Red Fox
    20. Veljača 2020. 11:24

Dobro jutro svima 😁 mi smo imali bas burnu noc,a tak sam ga hvalila zadnji put 😂 jucer je krenulo to cendranje,nece jesti, nece se nositi, nece lezati. Sas spava na meni. Mozda je i zbog one tvrde stolice od jucer, dala sam mu malo vode na na zlicicu pa cemo vidjeti. Sad je zaspao na meni.
    Mi smo probali i bio gaia i espumisan i cini mi se sa nis bas ne pomaze.
    Kaj se tice kilaze, ja sam na porodu izgubila 5 kila i ostalo je jos 6 viska i to nikak nejde dolje. Bas me to isto malo frustrira, uopce ne stignem jesti, ne spavam ko prije a nis se ne skida. Doduse ja sam prije dosta pazila na prehranu, izbjegavala sam kruh i to,a sad kad ne stignem samo neke sendvice jedem. Kaj od voca smijemo jesti? Znam za narance, a na par mjesta sam vidjela da se ne smiju ni jabuke 🤔 jel zna neka nesto o tome?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.