ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    20. Veljača 2020. 15:08

Stelle mi izasli na sat vremena. Nekak sam ga zabarikadirala da mu ne puse.

Obozavam kad dodjem iz setnje, raspakiram kolica u auto, popnem se s njim pet katova, a on i dalje nastavi spavati u stanu. Nema takvog sna ko onog koji pocne u setnji

Lunica
    20. Veljača 2020. 15:08

Petra cestitam🎉🎉🎉
    Vec sam cula za ovakve scenarije gdje se prva beba rodi vaginalno a druga na carski... Vjerojatno se okrenula u porodu... No dobro... Vazno da ste sve tri dobro..💞💞
    Hvala Bogu i lista zimskih je sretno zatvorena...mamite uzivajte s bebicama.. 💞Za tren narastu🤗

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    20. Veljača 2020. 15:36

Zarica

Cure jel ima neko da nu mali iskljucivo cica? Nemam pojma kak da mu dam dve kapi vitamina D i da budem sigurna da je to pojeo? Kao nes mu na zlicicu dajemo al tog je tolko malo i nemam pojma jel mu udje sta jel on to lizne il kaj se dogodi s tim:) ponekad bas vidim da je mljacnui pa mi se cini da pojede al ponekad ne. Kako vi to?

Isto mu na zličicu dam i poliže on to sve..jos naknadno slinu oko usta pokupim s zlicicom i vratim natrag.

• Stelle123
    20. Veljača 2020. 15:47

Zarica

Cure jel ima neko da nu mali iskljucivo cica? Nemam pojma kak da mu dam dve kapi vitamina D i da budem sigurna da je to pojeo? Kao nes mu na zlicicu dajemo al tog je tolko malo i nemam pojma jel mu udje sta jel on to lizne il kaj se dogodi s tim:) ponekad bas vidim da je mljacnui pa mi se cini da pojede al ponekad ne. Kako vi to?

Vidila sam da u Americi kapnu sebi na prst pa u usta stave da polize. Mi jos dajemo Babytol, ali isto cu malo izdojit pa kapnit kapi u zlicicu. Inace ovo malo prase voli sve ljekove 🤣

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    20. Veljača 2020. 15:53

Petric cestitam ♥️♥️

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    20. Veljača 2020. 15:54

Hvala na iskustvima. U bolnici su davali na žlicu i spricu kapi ili na vrh dude kapnuli i dali im dudu.
    DeeSB moja kcer ima tog medu i dan danas ga obozava,melodije su jako lijepe!
    P.s. necu se ureci al ovaj moj tolko spava danas da sam se otusirala (uz dvoje djece), nasminkala, napravila frizuru,popila kavu i opeglala ves. Cudom se cudim. 

20. Veljača 2020. 16:02

Petra cestitam!! 
    Starcevic je bio nadsluzba kad sam i ja rodila. Obicno sve blizance stave 24h u inkubator pa ih prebace u trojku ili cetvorku. Osoblje na odjelu nakon carskog nije bas najljubaznije no ignoriraj ih 
    Vitamin D mi stavimo dvije kapljice na dudu a cula sam da neke zene stave na cicu. To mi je premala kolicina za zlicicu. D3 koji je u onoj kombinaciji sa BioGai-om je jako u maloj koncentraciji te mi je doktorica rekla da je to zanemarivo te da uz to dajem i jos dvije kapi D3.

20. Veljača 2020. 16:08

E i petra curka ti je rođena 20.02.2020 u 0:20 :-) 

• Zarica
    20. Veljača 2020. 16:49

To je ideja! Da kapnemiz cice na zlicu. Hvala cure:)

Valkris
    20. Veljača 2020. 17:29

Uf Petra.. Moralo je bit pakleno za kraj pa da zaokruzi zimsku pricu, i za carice i za nas koje smo vaginalno.. 
    Čestitam i najvaznije je da ste sve 3 dobro 🥰🥰🥰😘😘💞💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.