Lavice mi smo tako negdje s 4 tj krenule u setnju. Prvo sam je par puta na balkon izvela da vidi sunca, prva setnja nekih pola sata ali bilo ne dosta toplo....druga nekih sat vremena, a treca setnja sigurno 2 sata jer smo jos i kavu popili 😀 S tim da je svaki put bilo dosta toplo, sad neki glupi vjetar puse pa nismo izlazile.
E cure...jel ima koja ovog medu? I ako ima kako ste zadovoljne?
https://www.bubamara.eu/djecja-oprema/sigurnosne-ograde-i-dodaci/chicco-moj-prvi-medvjedic-19456
Moja curka se smiri kad nesto svira, a ovaj ima i zvjezdice pa sam mislila kupiti da je to uspavljuje jer ce mi ruke otpasti...a bit ce sve teza i teza 🤔🤔
L 💛
I tak...😁😁😁 drama za kraj🙈 petra, cestitam, nek se sto prije oporavite vas tri😚
Lavice mi smo tako negdje s 4 tj krenule u setnju. Prvo sam je par puta na balkon izvela da vidi sunca, prva setnja nekih pola sata ali bilo ne dosta toplo….druga nekih sat vremena, a treca setnja sigurno 2 sata jer smo jos i kavu popili 😀 S tim da je svaki put bilo dosta toplo, sad neki glupi vjetar puse pa nismo izlazile.
E cure…jel ima koja ovog medu? I ako ima kako ste zadovoljne?
https://www.bubamara.eu/djecja-oprema/sigurnosne-ograde-i-dodaci/chicco-moj-prvi-medvjedic-19456
Moja curka se smiri kad nesto svira, a ovaj ima i zvjezdice pa sam mislila kupiti da je to uspavljuje jer ce mi ruke otpasti…a bit ce sve teza i teza 🤔🤔
Imam ja tog medu:) dobili za poklon on kumova. Zvjezdice je tek jucer poceo kuzit al umiri ga medo. Mislim nekad ga pustimo da place iz medu i na kraju se smiri. Jucer je cak zaplako kad je muzika prestala pa smo pustili opet (prestanje nakon cca 15min). To je bas za uspavljivanje, dosta je tih i nema funkciju za pojacat. Uglavnom mi zadovoljni al pretpostavljam da je do bebe
Ajme sveta Gospo ovo jos nisam cula,jedna prirodno druga carski🙈 A ovonda ti nis nece rec pantam treba bombu bacit wtf!?
Cestitam ti od srca, to sam prvo htjela napisati! I nadam se da su curice dobro❤❤❤ kad cujem rijec inkubator najezim se iako znam da je to dobro i losije izgleda nego sto to je zapravo. Probaj odmoriti dok ti ne donesu smotuljke😘
P.s. LoSa otkad smo dosli doma ja ga dojim cijeli dan,a svako drugo hranjenje mu ponudim 30ml AD-a (nakons to sam sigurna da nema vise mlijeka),dala sam mu jednom 60 jucer pa se doslovce onesvijestio. A tamo su mu sad pos zadnje spravljali po 120ml AD-a,mislim wtf!? Imam kadu s vagom pa cu ga bas sutra vagnut.
P.s. kako ste vi krenile u setnje? Prve dane po 10-15min il odmah ful? Ja zaboravila kako sam s prvom…
Mi smo odmah poceli ful sa setnjama.
Petra cestitke!
Nama ni sab simplex, ni epsumisan, ni biogaia nisu pomogli...zadnja dva danankoristim tommee tippee boce i vidim pomak, anticolic su a posto malac bas halapljivo jede, vidim konkretan ucinak...mada me iskustvo uci da ne dajem sud nakon tek dva dana...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Petra čestitam i zelim ti brz oporavak i da se sto lrije mazis sa svojim curkama 🥰🥰🥰🤩🤩 Vidi se da su posebne...svaka je odlucila doci na svijet na svoj nacin 😍 barem su se strpile do ponoći:)
Petra draga svaka tebi cast na zivcima i izdrzljivosti i iskrene cestitke na porodu koliko god bio daleko od svih zamislivih scenarija. Zelim da se i ti i cure brzo oporavite i budete skupa cim prije 🤗🤗💕💕
Uzasan je ovo dan kad ne mozes izaci. On nervozan nije odspavao svoju turu u kolicima, treba ga non stop animirati.
Mi smo izasli prva dva puta po pola sata kasnije normalno. Sad budemo cca 2 sata u setnji.
url=https://lilypie.com]
Cure jel ima neko da nu mali iskljucivo cica? Nemam pojma kak da mu dam dve kapi vitamina D i da budem sigurna da je to pojeo? Kao nes mu na zlicicu dajemo al tog je tolko malo i nemam pojma jel mu udje sta jel on to lizne il kaj se dogodi s tim:) ponekad bas vidim da je mljacnui pa mi se cini da pojede al ponekad ne. Kako vi to?
Sortiraj odgovore
Najstariji