Grizli pa i meni to ima smisla, ali opet u 2 dana 235 pa u 8 dana 35 🤔🤔
Nebitno, vidim da raste i razvija se po planu, samo me nerviraju te njihove fore. Drugi tjedan imamo pregled kod pedijatrice s napunjenih mjesec dana pa ćemo vidjet šta ona govori. Za sad je dobila bas lijepo prosječno za dojeno dijete.
.
Evo službeno sam popustila i tutnula joj dudu. Od kad je patronažna otišla se dere bez prestanka a nije ni gladna ni za presvući, niti ima grčeve niti prdi. E pa jbg.
Ma dam i ja dudu, bar ju malo zabavi, pa ju ionako pljune kad dopizdi, a najsmjesnije je kad idemo spavati navecer kad ju malo muce grcici dok ne probavi, tako zivcano i glasno cucla i ispusta neki zvuk, a da ju nema, stenjala bi dok se grci..
Taaa-daaaam... Zatvarajte listu 💪🏼😎
Dakle... Sve scenarije sam imala spremne u svojoj glavi ali ovaj koji se desio nisam. 🤦🏻♀️ Znaci, prvo mi je u sobi na odjelu ispao sluzni cep i pocela curit plodna voda. Klistir i u 9 sam bila u radjaoni... Dr mi daje normabel (koliko kuzim ona me bas nebi poradjala, frka ju je)... Naravno da mojoj deci nitko ne govori kada ce se ona rodit pa curke ne fermaju taj normabel i krecem se normalno otvarat... Ukljucuju drip jer curkama malo padaju otkucaji za vrijeme truda pa da ne duzimo. Otvorena u 11 4-5 prstiju... U ponoc zovem sestru da me pogledaju jer me jako tjera na tiskanje... Pregled, otvorena skroz. Zovu starije, mislim da Zagar dolazi i poradja prvu curku u 0:20...i tada krece show... Zele probusit vodrnjak druge al nesto mu je cudno, najednom ne pipa glavicu vec ruku i pupcanu vrpcu... Hitno preko razglasa zovu Starcevica, ja ne smijem tiskati za vrijeme truda a on cijelo vrijeme drzi prstima to na mjestu tako do dolaska Starcevica.
url=https://lilypie.com][/url
Prvo Starcevic pita zakaj sam u tom boxu, ovi nesto mumljaju najedanput papir mi sestra tutne u ruke, potpisite za hitan carski. Potpisujem, dolaze kolica. Za to vrijeme Starcevic pregledava i potvrdjuje isto sto je ovaj rekao. Sestra mi pokusava pokazati malenu a Starcevic ju njezno gura i govori nemamo vremena, nemamo vremena. Prebacuju me na kolica, Starcevic cijelo vrijeme s rukom u mojoj "gospodjici", a ja i dalje ne smijem tiskati a trudovi pice. Doslovce mi je strgnula drip iz ruke i trk u salu... S tim da Starcevic sjedi meni kod nogu i dalje pridrzavajuci malu tak u tom polozaju, tj gura ju unutra. Trkom u salu i... Budim se u intenzivnoj... Sestra ne zna kaj je s bebom, kaze pise samo apgar 10/10, rekoh super, jel mozete samo javiti mom suprugu da sam rodila i veli ona ne. Ja u soku. Zadnje sam mu se javila 10 min poslije ponoci da sam skroz otvorena i da je to to i odonda nis. U 7 ujutro zvoni telefon, zove moj muz, napokon saznao gdje sam i da sam rodila. Suludo. Oko 8 dolazim na odjel i napokon se dokopam mobitela. Javljam mm kaj je bilo. Uglavnom, dolazi neonatologica cimerici rec da jw sve ok s bebicom a mene pogleda i veli vi cete informa iju dobiti tamo gdje su bebe kad cete se moc ustat, rekoh wtf?!?! Dolazi muz u 11 i dolazi do informacija o curkama, vidi ih, slika ih... Zajedno su u inkubatoru 😍 i pita sestru jel moze do mene samo da mi prenese info o djeci... Uto dolazi famozna doktorica koja mi pol sata ranije nije htjela dati info o bebama, ulazi u sobu i govori, to ja moram reci vasoj supruzi. Mm ostaje vani... Dr govori da je generalno sve ok s bebama ali su male pa su zato u inkubatoru i sad cemo vidjeti kako ce se to dalje odvijati. Ja opet WTF? To nisi mogla rec pred pol sata? Sta stvarno?
Ja curke jos nisam vidjela, nadam se da cu popodne.
Eto... To je moja prica... Nije bilo tak dramaticno, opet bez icega protiv bolova, nisam sivana dolje, jos sam nadroksana pa rana jos ne boli od carskog. I tak...
url=https://lilypie.com][/url
Petra B, cestitam, ali ajme horora. Drz se.
url=https://lilypie.com]
Petra cestitam i da cim prije vidis i pomazis se s curkama 🥰🥰🥰
Bome filmski scenarij.. i bravo za cure i super datum :)
Cure jel zna koja kak ide ono s popustom u Magic Baby dućanu u Arena centru? Kojim danom je popust i koliko?
Petra cestitam od srca!! Svak ti cast...trebalo je tp izdrzati, i prirodan i carski porod odjednom i onda te drame...i nadam se da ces ubrzo vidjeti svoje curke 🤗🤗
A ti doktori stvarno nekad nemaju osjecaja za ljude. Bas me zanima kako bi oni da tako pitaju za svoju djecu a nitko nista nece da kaze...nemam rijeci...
L 💛
Ajme sveta Gospo ovo jos nisam cula,jedna prirodno druga carski🙈 A ovonda ti nis nece rec pantam treba bombu bacit wtf!?
Cestitam ti od srca, to sam prvo htjela napisati! I nadam se da su curice dobro❤❤❤ kad cujem rijec inkubator najezim se iako znam da je to dobro i losije izgleda nego sto to je zapravo. Probaj odmoriti dok ti ne donesu smotuljke😘
P.s. LoSa otkad smo dosli doma ja ga dojim cijeli dan,a svako drugo hranjenje mu ponudim 30ml AD-a (nakons to sam sigurna da nema vise mlijeka),dala sam mu jednom 60 jucer pa se doslovce onesvijestio. A tamo su mu sad pos zadnje spravljali po 120ml AD-a,mislim wtf!? Imam kadu s vagom pa cu ga bas sutra vagnut.
P.s. kako ste vi krenile u setnje? Prve dane po 10-15min il odmah ful? Ja zaboravila kako sam s prvom...
A jebotee Petra 😳😳😳
Čestitke od srca, da ih što prije vidiš i da ste što prije skupa doma ❤️
[/url
Petra citam i ne vjerujem. Bitno da je na kraju sve ok.
Grizli a jel osjetis neiad nagon za kakanjem a zspravo ne moras? Ako da, to su ti unutarnji i mislim da si ne mozes naskoditi faktu cepicima
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji