Ćao ženice moje.. Zadnja 3 dana ne znam jesam sve ukupno odspavala 6 sati.. Ovaj moj je užasan, ja sam na rubu, sama, dragi na terenu, mama moju baku voza po kemoterapijama, nema tko biti sa mnom a ja na rubu.. On zaspi na 10ak min i onda budan kao da je spavao cijelu noć… Ne znam što više raditi. Još uvijek se borimo sa sisama i sisanjem, desnu odbija, lijevu još tu i tamo uhvati. 5.3 se idemo cijepiti, onda smo 2 mj,vidim da su se neke bebice cijepile, jel bilo kakvih reakcija? Temperature i sl?
Ajoj, znam, uzas je to kad si sam cijeli dan sama a mali vristi i vristi. Mm bas ima frku na poslu pa od jutra do 10 ostane, ali bar dodje na kraju. Drz se, svi kazu nakon treceg mjeseca krece na bolje, za to ja zivim :D I vec smo na pol puta:)
Ćao ženice moje.. Zadnja 3 dana ne znam jesam sve ukupno odspavala 6 sati.. Ovaj moj je užasan, ja sam na rubu, sama, dragi na terenu, mama moju baku voza po kemoterapijama, nema tko biti sa mnom a ja na rubu.. On zaspi na 10ak min i onda budan kao da je spavao cijelu noć… Ne znam što više raditi. Još uvijek se borimo sa sisama i sisanjem, desnu odbija, lijevu još tu i tamo uhvati. 5.3 se idemo cijepiti, onda smo 2 mj,vidim da su se neke bebice cijepile, jel bilo kakvih reakcija? Temperature i sl?
Svaka čast na hendlanju, moj je isto na terenu ali mi mama uleti kad god treba, ako niš drugo da se istuširam + privilegija nad privilegijama, kako su moji kat ispod, za sad nam još ona kuha ručak i pegla 💓💓
I svejedno sam bila koma kad je bila ona faza deranja, sto puta sam rekla da se iskreno divim svima vama koje same sve rijesavate. Ako niš, želim ti da što prije počne dulje spavati.. i sretno baki s Kemo, nažalost i ja sam se lani navozala bliske osobe tako da znam osjećaj 🖤🤞
[/url
Cure javljamo vam se od domaaaaa🙏🙏🙏🙏🙏🐻🐻🐻
Prekrasno nam je. Uspjevam ga dojiti i dodala sam mu kasnije sta sam izdojila proslu noc. Seka ga je dosla vidjeti, ozdravila je al ipak maskicu nosi,odusevljena je. Samo mu ljubi nogice i ave bi pomagala. Nocas bude kod moje mame ipak smo nas dva sami a ona ne spava noc u komadu...
Lavic se zbucao, rodjen sa 3310,prebacen u Zg sa 3080 a danas na otpustu 3800😁
Mala,ja sam s prvom imala te anticolic bočice,nije imala grcice al mozda ih ne bi imala ni ovako jedino su smor za pranje. Sto nastavaka. S njim imam TT al obicne...
Grizli steta sto ti nemogu opisati,al bas danas mi je fizijatrica pokazivala baby handling i moj je u desno zalezan pa kako da vjezbamo,i hipotonican je al nista strasno. I kako da isprdi sav zrak. Nije znanost al ima na YT sigurno...
I cure... ne sjecate se sigurno al davno sam pisala nemojte odbrojavat da prodju faze,uvijek ce bit faza grceva/zubi/pokusaja hodanja itd itd i bit ce tesko al tolko brzo proleti i te male bebe vise nisu male. Probajte uzivati,ja sam tu gresku s prvom napravila poslije su mi ti "problemi"bili smiješni. Drzte se😘
Uživaj Lavice ❤️❤️❤️❤️❤️
Ovo s fazama ni je točno tako i patronažna rekla, jest da sam je htjela udarit onako na rubu živaca haha ali već danas mi je to od prošlog tjedna smiješno 😁
[/url
Ima tu dobar video za baby hendling:
https://www.mamatataja.hr/beba/video-pravilno-spustanje-i-podizanje-djeteta-do-tri-mjeseca/
url=https://lilypie.com]
Stigli mi Ardo tulips juhuhuhu 🥳🥳🥳
Taman mi je na cici, ne mogu dočekati iduće hranjenje da isprobam, na oko djeluju puno bolji 😄
Da mi je netko rekao da ce mi najveca sreca bit kad mi poštar donese novu bočicu ili šeširiće.. 🙈🙈🙈
Mene su spasili ti sesirici, nadam se da ce i tebi biti dobri.
Ja sam se jucer rasplakala kad sam skuzila kak je curka preko noći odjednom narasla. Gledala slike kad smo dosli doma, imamo neko gnijezdo u kojem je preko dana, bila je onako mala struca na sredini tog gnijezda, a sad joj je na knap, dodiruje i s glavom i s nogicama rubove.
Mi koristimo Novalac Plus, dajemo joj jednu bocicu prije spavanja i nismo primjetili da joj smeta.
Nakon jučerašnjeg cijelog neprospavanog dana, noc je sva sreca prosla dobro. Danas mi se cini da nastavljamo u istom tonu 😂
Vezano uz Rodinu grupu, ja isto tamo čitam i trazim ako imam neki problem i podjednako me nazivciraju i komentari i osudjivanje svega kao i pojedina pitanja. Ja se izdajam, koristimo šesirice za dojenje, beba ima dudu, dajemo joj i ad i izdojeno na bocicu, prema grupi tamo ja sam najgora majka na svijetu.
Piba samo da javim feedback - super zadovoljna, tanki, super prijanjaju, ne strše pola metra od bradavice + još ga nije uspjela skinut a jede već 10 minuta 👌🙂
Super 🥳🥳🥳
DeeDee kako znas koju velicinu naruciti, sesirica mislim? Meni se kod aventovih isto ne svidjs sto strse
Lavice
Stella dok ne dodjes do pedijatrice, piška motžžeš i kamilicom oprati
Da- ne cekajte nikakve mjesece niti faze, na krsju se nastavljs faza na fazu. Ja puno vise uzivam s ovim mališom i pidnosim njegovu nervozu jer znsm kako to sve brzo prodje. Pa kao da sam jucer rodila svoje dvijd male bebice a oni vec 13 i 10 godina. Mene je izludjivalo kad mi netko kaze da dijete osjeti moju nervozu. Pa kako da ne budem nervozna kad sam neispavana i umorna... Ali na kraju to je tako.
[iimg]
Ima tu dobar video za baby hendling:
https://www.mamatataja.hr/beba/video-pravilno-spustanje-i-podizanje-djeteta-do-tri-mjeseca/
Bože ja sve krivo radim 😳😳😳
[/url
Annika meni je patronažna rekla da tražim u ljekarni za velike grudi :facepalm:
Mislim da si mi zato i ogromni ti aventovi..
Ovi Ardo tulips postoje samo M I L pa sam poučena iskustvom uzela manje i evo super mi pašu 🤔
[/url
Annika meni je patronažna rekla da tražim u ljekarni za velike grudi :facepalm:
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji