Taanija imam peseka, jako zivahnog, van idemo skupa ak je bas jako frka, al sa ergobaby. S kolicima samo ak ide netko samnom, mama ili muz. A za dlake sam se pomirila sa ce dijete biti okruzeno dlakama 🤷🏼♀️
Red Fox, Joooj ja sam stvarno htjela da i pesekica ide s nama u šetnje, ali mi se činilo neizvedivo. Nije mi pala na pamet nosiljka :O Koji ergobaby imaš/preporučuješ? Mislim da bi se moj htio nosati u tome jer voli na prsima uspravno biti.
Što se tiče dlaka, navikli smo na to, ali sada baš mijenja dlaku tako da nije moguće imati ju u kući - to izgleda kao da krzno otpada i mogla bih usisavati svakih pola sata (ne pretjerujem). Čekat ćemo da izgubi tu zimsku dlaku pa će onda opet moći i u krevet s nama
Koju vi velicinu pelena koristite za koju kilazu?
Mi imamo 4700 g i koristimo dvojku no cini se ko da ga steze oko nogica pa mislim prijec na trojku. Na dvojci smo jako kratko bili
Mi smo sada na negdje 4800 g i dvojka ga stisne malo, tako da ćemo danas preći na trojku. Ostat će nam dosta dvojke, ali tako je, kako je
Koju vi velicinu pelena koristite za koju kilazu?
Mi imamo 4700 g i koristimo dvojku no cini se ko da ga steze oko nogica pa mislim prijec na trojku. Na dvojci smo jako kratko bili
4100 i presli smo na dvojku. Sad planiram kupiti baby love dvojku da isprobam…dal ima neko malo pakiranje? Ako nam ne pase da mi ne stoji ne znam koliko pelena xD I onaj pampers active il sto već mi je definitivno katastrofa..ne kuzim kako su tako lose naspram premiuma(ili sam ja navikla na premium). Imam cijelo pakiranje pa cu to proslijedit prijateljici sto je sad trudna…mozda njoj budu pasale.
Ima manje pakiranje. Ja ih imam. Nez sad kolko ih je unutra 20-30. U svakom slucaju zasad su mi bolje od pampersica
Zarice ja svome dudu zaglavim s gazom ili kapicom ili tak necim manjim da ne moram stalno drzati i onda kad cvrsto zaspi maknem i dudu i gazu.
Super ideja, mislim da ce funkcionirat po noci kad se ne mrda puno
Cini mi se da te pelene dolaze u velikim pakiranjima sta su veca velicina Potrosila sam manje od 100 kom dvojke
Ćao ženice moje.. Zadnja 3 dana ne znam jesam sve ukupno odspavala 6 sati.. Ovaj moj je užasan, ja sam na rubu, sama, dragi na terenu, mama moju baku voza po kemoterapijama, nema tko biti sa mnom a ja na rubu.. On zaspi na 10ak min i onda budan kao da je spavao cijelu noć... Ne znam što više raditi. Još uvijek se borimo sa sisama i sisanjem, desnu odbija, lijevu još tu i tamo uhvati. 5.3 se idemo cijepiti, onda smo 2 mj,vidim da su se neke bebice cijepile, jel bilo kakvih reakcija? Temperature i sl?
Zacrvenio mu se vrh pisulinca? Neki savjet?
url=https://lilypie.com]
Stigli mi Ardo tulips juhuhuhu 🥳🥳🥳
Taman mi je na cici, ne mogu dočekati iduće hranjenje da isprobam, na oko djeluju puno bolji 😄
Da mi je netko rekao da ce mi najveca sreca bit kad mi poštar donese novu bočicu ili šeširiće.. 🙈🙈🙈
Mene su spasili ti sesirici, nadam se da ce i tebi biti dobri.
Ja sam se jucer rasplakala kad sam skuzila kak je curka preko noći odjednom narasla. Gledala slike kad smo dosli doma, imamo neko gnijezdo u kojem je preko dana, bila je onako mala struca na sredini tog gnijezda, a sad joj je na knap, dodiruje i s glavom i s nogicama rubove.
Mi koristimo Novalac Plus, dajemo joj jednu bocicu prije spavanja i nismo primjetili da joj smeta.
Nakon jučerašnjeg cijelog neprospavanog dana, noc je sva sreca prosla dobro. Danas mi se cini da nastavljamo u istom tonu 😂
Vezano uz Rodinu grupu, ja isto tamo čitam i trazim ako imam neki problem i podjednako me nazivciraju i komentari i osudjivanje svega kao i pojedina pitanja. Ja se izdajam, koristimo šesirice za dojenje, beba ima dudu, dajemo joj i ad i izdojeno na bocicu, prema grupi tamo ja sam najgora majka na svijetu.
Piba samo da javim feedback - super zadovoljna, tanki, super prijanjaju, ne strše pola metra od bradavice + još ga nije uspjela skinut a jede već 10 minuta 👌🙂
[/url
Losha babywell od bipe ima sire oko nogica bi ja rekla. Mi isprobali njih, a moja ima mrsave nogice pa joj je tu bilo presiroko i propustilo mi. I huggies isto ima nesto sire oko nogica. A lidl je opcenito mojoj 1 bila siroka. Babylove je def najuza i najmanja pelena bi ja rekla, mojoj recimo super pase, a od "vecih" jedinica teta violeta.
Sluzila sam da dvojke neke nisu ca ni od do istih kilaza.
Zacrvenio mu se vrh pisulinca? Neki savjet?
Pedica nam rekla ako se to desi mazati s Garamicin masti i to mislim 7-8 dana. Ne znam koliko traje kura. Ne znam ako se mast moze kupiti bez recepta, mislim da smo mi dobili na recept kad smo mazali pupak. Al najbolje da nazoves pedicu pa jos vidis
Sortiraj odgovore
Najstariji