ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Veljača 2020. 14:28

mrgud jesi sigurna da je vecek? Jma jedan nadrkan koji se slicno na v preziva i grozan je. U 40 dana koliko sam bila u bolnici jedino kad je vecek isao na vizitu bi detaljno sve pregledao, on sve pozdravlja na hodniku, pita kako su i sl.... upoznsla sam ih sve. 
    Evo mi bili nacijepljenju. Dobili smo prevenar 13 i rotarix. 

Točkica37
    18. Veljača 2020. 14:30

PetraB

Hej zenske.
    Lavice ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Napokon si docekala da idete kuci… Znam da si tuzna jer idete solo, drzi se 😘
    Mi jos u komadu… Danas mi je na viziti Škrablinka digla tlak jer je postavila pitanje da zasto sam uopce tu, blizanci, pa kaj? Uopce nije procitala papire… Onda sam rekla zakaj sam zaprimljena i koji je plan dr Radosevic zato jer su s jednom posteljicom, na sto je samo mahnula rukom i otisla do cimericinog kreveta. Znaci ja tu zenu jos od 2017. nemrem nacrtanu a kamoli uzivo. Odvratna i arogantna. Da ne govorim o tome da je u sobu usla pricajuci na mob, dogovarajuci neki privatni pregled u klinici gdje naravno radi dodatno. Fuj… Tako sam ljuta… I u strahu… Pokusavam saznat zna li itko gdje je Radosevicka i hoce li uopce dolazit danas al nitko ne zna. Trudovi su tu a ne zelim uopce nis govoriti jer ne zelim da me ova k… gleda. Jos me muz sad nazove da ide po malog u vrtic jer ga je kcer zvala iz skole da joj nije dobro i da ju boli trbuh 🤦🏻‍♀️… Na poslu je tek od jucer i samo mogu ocekivati da kad rodim i dodjem kuci budem solo odmah jer uopce ne znam hoce li moc ista slobodno dobiti.

Tako je i moj prosli tj bio sa bolesnom djecom i od jucer isao raditi.razumijem te potpuno 😒

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

MaRe
    18. Veljača 2020. 14:45

Zarice ja svome dudu zaglavim s gazom ili kapicom ili tak necim manjim da ne moram stalno drzati i onda kad cvrsto zaspi maknem i dudu i gazu.

18. Veljača 2020. 14:53

Koju vi velicinu pelena koristite za koju kilazu?
    Mi imamo 4700 g i koristimo dvojku no cini se ko da ga steze oko nogica pa mislim prijec na trojku. Na dvojci smo jako kratko bili 

Damnarexx 🌺
    18. Veljača 2020. 14:53

Mi smo dobro spavali, ali zato je cendrava cijeli dan 🤷 a i vrijeme je sugavo, meni se uzaaasno spava🙄 tako da ne cudi me.

• mom12
    18. Veljača 2020. 15:28

Ja uzela jucer trojku od baby love za sad mi je dobra..imamo oko 5100 kg...dvojku nisam koristila niti dva paketa....sta ste koristili iza cjepljenja...sirup?jel to ped preporuci?

18. Veljača 2020. 15:35

mom12

Ja uzela jucer trojku od baby love za sad mi je dobra..imamo oko 5100 kg…dvojku nisam koristila niti dva paketa….sta ste koristili iza cjepljenja…sirup?jel to ped preporuci?

Mi nismo nista nakon cijepljenja uzeli. Nista nam nisu rekli

18. Veljača 2020. 15:37

Mislim da velicina peleni vise ovisi o gradi nego o kilazi. Moj malac ima debele noge pa mu se hedinica urezivala vec na 4 kg a ona je ko do 5 kg.sad na vise od 4.5 mu se u nogice i dvojka urezuje.

mala.le.90.
    18. Veljača 2020. 15:51

Mi smo BL dvojku bas brzo prerasli...malac je na oko 5 ipo kila, trica...
    Imate li iskustva s Tomee tippee bocama, to zaustavljanje zraka, umanjuje li grceve?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    18. Veljača 2020. 15:51

LoSa84

Koju vi velicinu pelena koristite za koju kilazu?
    Mi imamo 4700 g i koristimo dvojku no cini se ko da ga steze oko nogica pa mislim prijec na trojku. Na dvojci smo jako kratko bili

4100 i presli smo na dvojku. Sad planiram kupiti baby love dvojku da isprobam...dal ima neko malo pakiranje? Ako nam ne pase da mi ne stoji ne znam koliko pelena xD I onaj pampers active il sto već mi je definitivno katastrofa..ne kuzim kako su tako lose naspram premiuma(ili sam ja navikla na premium). Imam cijelo pakiranje pa cu to proslijedit prijateljici sto je sad trudna...mozda njoj budu pasale.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.