ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    17. Veljača 2020. 07:33

Mikio moja lamata rukama stalno dok spava. Najcesce ih digne u zrak u trzaju tako da se mi zezamo da je Miso Kovac. Zna se okrenut na leđa pa noge dignut u zrak. 🙆‍♀️🤦‍♀️ Doduse to ne napravi zadnjih dana jer sam joj podebljala smotuljak iza leđa. A zvukove koje ispusta da se uplasim ponekad. Isto zna probuditi samu sebe. Pa ja sam onaj poplun sto imam iz ikee, nagurala u madrac i nju stavim unutra na bok tako da ne moze bas mlatarat jer je poplun nategnut preko nje, samo glava joj je vani. Ako su joj i ruke vani to se svako malo probudi. A te zvukove ja sam zakljucila da sanja nesto jer ne mogu s nicim to povezat i kad ju cujem odmah joj upalim Ewana na zvuk otkucaja srca + šššš ispusta, ja joj gurnem ruku u krevetic i samo naslonim na nju pa prestane stenjat/cvilit/rezat (ne znam kako opisat te zvukove). 
    Ja se moram pohvaliti da moja za sad se uspije i sama uspavati ako je suha i sita. Stavila ju zadnjih par dana u krevetic u 20h i proucavala na kamericu kroz nekih 5-10 min utone u dubok san. Ne znam do kad ce tako super to biti al ja za sad sretna sto je tako.

Potvrđujem ne znam koja je bila pisala od hipp caja prdi jadna sve u 16, skupa samnom... Definitivno mi je puno bolji i za mene i za nju taj za dojilje iz bio&bio. 

Cure imam pitanje... Jel jos koju boli unutra kao debelo crijevo dok ima stolicu? Nemam problema sa zatvorom, cak je i meko (sorry na opisu), a mene boli ko da me neko nozevima unutra sjece kad moram 💩. 

DeeDee
    17. Veljača 2020. 08:11

Grizliii i moja je Mišo Kovač, nastavljamo se pratiti u revijalnom tonu 😂😂
    Ona uglavnom mirno spava ali je za skoro svako spavanje moram dugo uspavljivat i ako je stavim budnu u krevetić u 99% slučajeva to završi plakanjem koje ne prestaje dok je netko (bar) ne mazi preko dekice. Ova stenjanje i čudne zvukove ona proizvodi ako nije podrignula ili ako prdi, često je dignem, automatski u polusnu podrigne/prdne, spustim je i nastavi mirno spavati dalje. 
    Nama je isto hranjenje ono u pol noći trajalo skoro dva sata noćas, iscjedila obje cice 😮
    A na onom u 4 sam joj dala bočicu i to je samo slinila po njoj, pojela 50ml  u pola sata, inače na tim noćnim riješi i 80 i to u roku odmah, bo.. ali sve to je obavila u tišini tj s laganim njurganjem pa se ne žalim, glavno da ne vrišti 🙈

[/url

• Zarica
    17. Veljača 2020. 08:15

MaRe

Jel se vase bebe bude u noci s trzanjem, izvijanjem, mahanjem rukama, rzanjem, stenjanjem? Neznam kak ds to opisem uopce… Probali smo i swaddling, kupili onu kukuljicu, al ona je toliko zilava da se i iz toga izvuce. Nocas sam joj drzala ruke od 2 do 3 da spava jer se svake 2 minute pocne koprcat, istezat i probudi se. 🤦🏼‍♀️

I mi smo od 3 budni,isto samo mlatara rukama, proteze se i mrči ko stari medvjed..ali i prdi pa ga valjda to muči. Na kraju sam ga sad stavila kod sebe u krevet jer mi dosadilo ustajat svakih 5 minuta 🙄

Potpuno ista situacija i to je zbog nakupljenog zraka. Obicno je drzim neko vrijeme na sebi da ispodrigne/isprdi sto vise al sinoc nije bas upalilo. Napatili se po noci. Kod pedice je bio super dobre volje, a ona mi rekla da je i trenutno pun zraka i da uzmemo espumisan pa dajemo popodne oko 10 kapi kod podoja pa da se bar naspavamo. Mislila sam ptobati izdrzati bez njig s obzirom da su cista kemija, al cini mi se da cu ih dns ipak kupit.

Pretpostavljam da im je po noci gore jerleze cijelu noc i ne uspiju dobro izbacit zrak. Po danu ih stalno pomicemo, premjestamo pa izadje to kak tak...

• Zarica
    17. Veljača 2020. 08:18

Ja isto pihem taj hipp caj. A ne znam jel on pomogne da lakse isprdis ono kaj vec imas ili stvara nove plinove. Jucer ga npr nisam pila i imali katastofa noc

mrgud_zg
    17. Veljača 2020. 09:16

Moj ipak od 7 jos malo odspavat na meni. Slozim nam dvorac od jastuka da i ja zaspem a on nemre nikam skliznut 🙈. Pa se probudio opet gladan ko da mu nisam 7 dana dala jest koje je to vristanje😣 
    Al ako nam je svima bila takva noc tjesim da je nesto u zraku, sutra ce bit bolje 🤞😉
    Mene zivcira to kaj kad on krene i ako mu ispadne cica odma na pocetku, mlijeko sikta 😩 kao super da ga imam al to kad se desi ga poprska po cijeloj faci pa podivlja, logicno. Kasnije vise ne sprica samo..
    Ajme umrla sam od smijeha na misu kovaca 😂😂 mi naseg zezamo da je supermen. Jer kad radi te pokrete najcesce je jedna ruka u zrak a druga mirno uz tijelo, ko da ise poletit 😂 pa mijenja 😂😂

samojed
    17. Veljača 2020. 09:17

I mi smo imali groznu noć ja ne znam da li su to grčevi ili sta, malac se toliko grci i muči da bi ordno i kako i tako cjelu noć jedva smo ga uspavati pa se je probudio oko 3 i do 6 smo muku mučili i kad ga usoavam u snu se isto grci i stenje jadnicak, oči su mi natekle kao da sam cjelu noć dernecila 

17. Veljača 2020. 11:03

Ovo s rukucamaje Noorov efekt.

17. Veljača 2020. 11:03

Moorov ne Noorov

17. Veljača 2020. 11:04

Moorov

DeeDee
    17. Veljača 2020. 11:16

Moorov refleks je povezan sa strahom šta ne? To me malo zbunjuje jer ona to radi redovito dok je presvlačim i to dok je mirna i smješka se.. i u kadici, to mi je već jasnije.. ako ništa drugo bar je patronažna mogla vidjeti kako ravnomjerno koristi obje ručice i nožice 😁

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.