ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    16. Veljača 2020. 20:14

DeeDee

DeeDee

piba7

Cure, ajde kad neka pronade gdje ima za kupiti ta YOOMI bočica neka javi i stavi link. Ja ne mogu nigdje pronaći.

https://babyhelp.hr/shop/pretraga?q=Mimijumi

Zabrijala sam, skuzila sam po lavičinom komentaru.. zanemari 🙈🙈

😊😘

mala.le.90.
    16. Veljača 2020. 20:25

damnarexx

Evo mog obecanog iskustva s poroda
    Noc srijeda na cet mene hvataju trudovi, al mogu spavati. Cetvrtak od 11h krecu dosta pravilni i jaki, petak ujutro je pregled i odlucujem sto dulje izdrzat doma ali oko 17h se odlucujemo otic u bolnicu.
    Pregled, otvorena 2 i pol cm, smjestena na odjel cekajuci daljnje otvaranje i dali mi nesto za bolove. U 1 ujutro (petak) puknuo vodenjak, obavili klistir, epiduralnu. Otvorena 4cm. Dolazi mm i od 3 ujutro krece agonija, prva doza epi jebacka..nis ne osjetim trudove, druga nista nije djelovala, treca mrvicu. Ja sam pod dozom epi isli cak i na wc, dozirali su mi taman da osjecam noge i sve.
    Nekako sam se sporo otvarala, mislila sam da ce to ic brze i da sam oko 7,8,9 ujutro sa svojom bebicom..al nista. Trudovi luduju, ja skacem po lopti i ne daju nis protiv bolova. Oko podne vec na izmaku snaga, gladna…nisam jela tad vec skoro 24h. Mm se vec lagano uspanicio gledajuci me i znajuci kako je bespomocan. Oko 13h, ja otvorena 9cm beba se nije skroz spustila u porodjajni kanal.
    ulazi jedno 8 ljudi od studenata do doktora i idemo pokusno tiskanje, ja se trudim svim snagama al bas neide. Ja nisam nasla tu “sakrivenu” snagu, kad ju vise nemas…sva sreca dok. Mi nasjela na trbuh, mm mi gurao ramena i vrat, noge na onom postolju i tiskam prvi put, nista… Idemo drugi put, toliko sam se stisla da sam glavicu vidjela kako izlazi iz mene🙈 tu sam izgubila dah i krenula ponovno i tu izlazi moje djevojce u 14.30 💕 mm reze pupcanu i daju mi ju na prsa…ja premorena. Krece sivanje, nisam ni znala da su me rezali al neka su..nebi izasla…sivanje katastrofa…uzasno je boljelo. Dosla u sobu, pogledala se, lice puno flekica…kapilare mi popucale po licu, tek 3.dan mi se ocistilo.
    Mislila sam da je moje rađanje extra dugo, a navodno uopce nije za prvorotku 🤷 11 i pol sati.

O Boze, bas te bolilo...i ja sam gladna radjala i znam kako je to uzasno...drz se, bit ces iz dana u dan sve bolja...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Damnarexx 🌺
    16. Veljača 2020. 20:32

mala.le.90.

damnarexx

Noc srijeda na cet mene hvataju trudovi, al mogu spavati. Cetvrtak od 11h krecu dosta pravilni i jaki, petak ujutro je pregled i odlucujem sto dulje izdrzat doma ali oko 17h se odlucujemo otic u bolnicu.
    Pregled, otvorena 2 i pol cm, smjestena na odjel cekajuci daljnje otvaranje i dali mi nesto za bolove. U 1 ujutro (petak) puknuo vodenjak, obavili klistir, epiduralnu. Otvorena 4cm. Dolazi mm i od 3 ujutro krece agonija, prva doza epi jebacka..nis ne osjetim trudove, druga nista nije djelovala, treca mrvicu. Ja sam pod dozom epi isli cak i na wc, dozirali su mi taman da osjecam noge i sve.
    Nekako sam se sporo otvarala, mislila sam da ce to ic brze i da sam oko 7,8,9 ujutro sa svojom bebicom..al nista. Trudovi luduju, ja skacem po lopti i ne daju nis protiv bolova. Oko podne vec na izmaku snaga, gladna…nisam jela tad vec skoro 24h. Mm se vec lagano uspanicio gledajuci me i znajuci kako je bespomocan. Oko 13h, ja otvorena 9cm beba se nije skroz spustila u porodjajni kanal.
    ulazi jedno 8 ljudi od studenata do doktora i idemo pokusno tiskanje, ja se trudim svim snagama al bas neide. Ja nisam nasla tu “sakrivenu” snagu, kad ju vise nemas…sva sreca dok. Mi nasjela na trbuh, mm mi gurao ramena i vrat, noge na onom postolju i tiskam prvi put, nista… Idemo drugi put, toliko sam se stisla da sam glavicu vidjela kako izlazi iz mene🙈 tu sam izgubila dah i krenula ponovno i tu izlazi moje djevojce u 14.30 💕 mm reze pupcanu i daju mi ju na prsa…ja premorena. Krece sivanje, nisam ni znala da su me rezali al neka su..nebi izasla…sivanje katastrofa…uzasno je boljelo. Dosla u sobu, pogledala se, lice puno flekica…kapilare mi popucale po licu, tek 3.dan mi se ocistilo.
    Mislila sam da je moje rađanje extra dugo, a navodno uopce nije za prvorotku 🤷 11 i pol sati.

O Boze, bas te bolilo…i ja sam gladna radjala i znam kako je to uzasno…drz se, bit ces iz dana u dan sve bolja…

Hvala ti, ma ja sam super vec bila dan nakon poroda, jedino ti savovi me koce 😪 al dobro, lagano ce proci to.
    .
    Ja sam se sva ispuhala, valjda od dojenja...fale mi jos 3kg do pocetne kilaze..a to mi je u sisama trenutno😂🙈

DeeDee
    16. Veljača 2020. 21:03

damnarexx

mala.le.90.

damnarexx

O Boze, bas te bolilo…i ja sam gladna radjala i znam kako je to uzasno…drz se, bit ces iz dana u dan sve bolja…

Hvala ti, ma ja sam super vec bila dan nakon poroda, jedino ti savovi me koce 😪 al dobro, lagano ce proci to.
    .
    Ja sam se sva ispuhala, valjda od dojenja…fale mi jos 3kg do pocetne kilaze..a to mi je u sisama trenutno😂🙈

Ja sam prošli tjedan bila kilu do početne,  sad bi vec mozda mogla i na početnoj bit ali neka neka, meni paše 😁😁😁

[/url

• Zarica
    16. Veljača 2020. 21:23

Lavica27

Zarice rado bi ti rekla kako sam zadovoljna al eno je prekrivrene i ceka da moj lavic nakon mjesec dana u bolnici napokon dodje kuci. Na oko sam zadovoljna al cekam da je proba on.

Joj da, sorry, glupa sam

Damnarexx 🌺
    17. Veljača 2020. 02:49

Pozdrav iz nocne smjene 🤪 ja sam na muznji 🐮

• piba7
    17. Veljača 2020. 03:09

damnarexx

I ja 😴

MaRe
    17. Veljača 2020. 05:53

Jel se vase bebe bude u noci s trzanjem, izvijanjem, mahanjem rukama, rzanjem, stenjanjem? Neznam kak ds to opisem uopce… Probali smo i swaddling, kupili onu kukuljicu, al ona je toliko zilava da se i iz toga izvuce. Nocas sam joj drzala ruke od 2 do 3 da spava jer se svake 2 minute pocne koprcat, istezat i probudi se. 🤦🏼‍♀️

I mi smo od 3 budni,isto samo mlatara rukama, proteze se i mrči ko stari medvjed..ali i prdi pa ga valjda to muči. Na kraju sam ga sad stavila kod sebe u krevet jer mi dosadilo ustajat svakih 5 minuta 🙄 

mrgud_zg
    17. Veljača 2020. 06:31

I mi imali ne spavajuci noc. U 4 jeo punih 30 min. Misla sam da ce odradit dobro spavanje. Al prvo je tad dobio presvlacenje, pa je plakao pa sam ga uspavala na meni. I uspjela odspavat punih 45 min. I evo ga opet jede 😣
    Moj isto nekad tak nemirno spava, cesce kad ga probava zeza. A opet nekad mirno da provjeravam dal dise 🙈😁

• piba7
    17. Veljača 2020. 06:54

miki0

piba7

damnarexx

I ja 😴

Mene moja muze nocas svakih sat i pol 😴😴
    Ja cu poludit vise 🤦🏼‍♀️
    Dala sam joj i izdojeno na bocicu prije spavanja i nije upalilo…
    Jel se vase bebe bude u noci s trzanjem, izvijanjem, mahanjem rukama, rzanjem, stenjanjem? Neznam kak ds to opisem uopce… Probali smo i swaddling, kupili onu kukuljicu, al ona je toliko zilava da se i iz toga izvuce. Nocas sam joj drzala ruke od 2 do 3 da spava jer se svake 2 minute pocne koprcat, istezat i probudi se. 🤦🏼‍♀️

I moja to sve radi - izvija se, baca glavu iza, stenje, rezi,...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.