P.s. Zarica ja ti imam Freeon kopiju njihaljke od BabyByorn ali ima opciju i da bude na baterije i ubstruju (znaci moze se sam njihat gore dole svojom tezinom al moze i njezno u struju lijevo desno i uz muziku) i platili je u Bubamari 500-600kn pa pogledaj.
Jesi zadovoljna s njom? Bi li je preporucila? Ici cu bas pogledati
Tockice napokon i tvoj osvrt. Ajme zao mi je sto si u stresu od starta... :( Nadam se da budes bez temp! A porod kad si maternicu spomenula pretrnula sam!
Mali lavic je odlicno hvala Bogu. Cekam da mi kazu sutra kad smo za doma. Racunam utorak iako izgleda da idem sama s njim doma u praznu kucicu al eto nek je on meni kuci...
Petra drzi se. Ja nisam na kraju obzirom na okolnosti napisala svoju zabavu s cigankom cimericom al budem vas i sbtime zabavila uskoro..😂
Zarice rado bi ti rekla kako sam zadovoljna al eno je prekrivrene i ceka da moj lavic nakon mjesec dana u bolnici napokon dodje kuci. Na oko sam zadovoljna al cekam da je proba on.
Tockice a joj zao mi je da si tako porod imala pod virozom, nadam se da ces brzo ozdraviti. Nek je bebac super! A za secer zar nije to ok za netrudnicu? Mislim da si pod stresom i onda zna taj nataste isto biti visi.
Lavice 🤞 da saznate kad idete doma... I da sto prije isprobate nosiljlu 😁
Cure, ajde kad neka pronade gdje ima za kupiti ta YOOMI bočica neka javi i stavi link. Ja ne mogu nigdje pronaći.
Evo mog obecanog iskustva s poroda
Noc srijeda na cet mene hvataju trudovi, al mogu spavati. Cetvrtak od 11h krecu dosta pravilni i jaki, petak ujutro je pregled i odlucujem sto dulje izdrzat doma ali oko 17h se odlucujemo otic u bolnicu.
Pregled, otvorena 2 i pol cm, smjestena na odjel cekajuci daljnje otvaranje i dali mi nesto za bolove. U 1 ujutro (petak) puknuo vodenjak, obavili klistir, epiduralnu. Otvorena 4cm. Dolazi mm i od 3 ujutro krece agonija, prva doza epi jebacka..nis ne osjetim trudove, druga nista nije djelovala, treca mrvicu. Ja sam pod dozom epi isli cak i na wc, dozirali su mi taman da osjecam noge i sve.
Nekako sam se sporo otvarala, mislila sam da ce to ic brze i da sam oko 7,8,9 ujutro sa svojom bebicom..al nista. Trudovi luduju, ja skacem po lopti i ne daju nis protiv bolova. Oko podne vec na izmaku snaga, gladna…nisam jela tad vec skoro 24h. Mm se vec lagano uspanicio gledajuci me i znajuci kako je bespomocan. Oko 13h, ja otvorena 9cm beba se nije skroz spustila u porodjajni kanal.
ulazi jedno 8 ljudi od studenata do doktora i idemo pokusno tiskanje, ja se trudim svim snagama al bas neide. Ja nisam nasla tu “sakrivenu” snagu, kad ju vise nemas…sva sreca dok. Mi nasjela na trbuh, mm mi gurao ramena i vrat, noge na onom postolju i tiskam prvi put, nista… Idemo drugi put, toliko sam se stisla da sam glavicu vidjela kako izlazi iz mene🙈 tu sam izgubila dah i krenula ponovno i tu izlazi moje djevojce u 14.30 💕 mm reze pupcanu i daju mi ju na prsa…ja premorena. Krece sivanje, nisam ni znala da su me rezali al neka su..nebi izasla…sivanje katastrofa…uzasno je boljelo. Dosla u sobu, pogledala se, lice puno flekica…kapilare mi popucale po licu, tek 3.dan mi se ocistilo.
Mislila sam da je moje rađanje extra dugo, a navodno uopce nije za prvorotku 🤷 11 i pol sati.
Cure, ajde kad neka pronade gdje ima za kupiti ta YOOMI bočica neka javi i stavi link. Ja ne mogu nigdje pronaći.
https://babyhelp.hr/shop/pretraga?q=Mimijumi
[/url
Evo mog obecanog iskustva s poroda
Noc srijeda na cet mene hvataju trudovi, al mogu spavati. Cetvrtak od 11h krecu dosta pravilni i jaki, petak ujutro je pregled i odlucujem sto dulje izdrzat doma ali oko 17h se odlucujemo otic u bolnicu.
Pregled, otvorena 2 i pol cm, smjestena na odjel cekajuci daljnje otvaranje i dali mi nesto za bolove. U 1 ujutro (petak) puknuo vodenjak, obavili klistir, epiduralnu. Otvorena 4cm. Dolazi mm i od 3 ujutro krece agonija, prva doza epi jebacka..nis ne osjetim trudove, druga nista nije djelovala, treca mrvicu. Ja sam pod dozom epi isli cak i na wc, dozirali su mi taman da osjecam noge i sve.
Nekako sam se sporo otvarala, mislila sam da ce to ic brze i da sam oko 7,8,9 ujutro sa svojom bebicom..al nista. Trudovi luduju, ja skacem po lopti i ne daju nis protiv bolova. Oko podne vec na izmaku snaga, gladna…nisam jela tad vec skoro 24h. Mm se vec lagano uspanicio gledajuci me i znajuci kako je bespomocan. Oko 13h, ja otvorena 9cm beba se nije skroz spustila u porodjajni kanal.
ulazi jedno 8 ljudi od studenata do doktora i idemo pokusno tiskanje, ja se trudim svim snagama al bas neide. Ja nisam nasla tu “sakrivenu” snagu, kad ju vise nemas…sva sreca dok. Mi nasjela na trbuh, mm mi gurao ramena i vrat, noge na onom postolju i tiskam prvi put, nista… Idemo drugi put, toliko sam se stisla da sam glavicu vidjela kako izlazi iz mene🙈 tu sam izgubila dah i krenula ponovno i tu izlazi moje djevojce u 14.30 💕 mm reze pupcanu i daju mi ju na prsa…ja premorena. Krece sivanje, nisam ni znala da su me rezali al neka su..nebi izasla…sivanje katastrofa…uzasno je boljelo. Dosla u sobu, pogledala se, lice puno flekica…kapilare mi popucale po licu, tek 3.dan mi se ocistilo.
Mislila sam da je moje rađanje extra dugo, a navodno uopce nije za prvorotku 🤷 11 i pol sati.
Ajoj, ipak nije bilo light kao moje 😐
Nadam se da nije prevelika trauma, sad uzivaj s bebicom, zasluzila si💓
[/url
Piba web im je u izradi a ducan u Rijeci (vidim kad kliknem na njihov fb page)... Javi im se na web@beba.hr
Piba web im je u izradi a ducan u Rijeci (vidim kad kliknem na njihov fb page)… Javi im se na web@beba.hr
Hvala Lavice 🙂
https://babyhelp.hr/shop/pretraga?q=Mimijumi
Zabrijala sam, skuzila sam po lavičinom komentaru.. zanemari 🙈🙈
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji