ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    16. Veljača 2020. 09:57

DeeDee

nekad je beba na sesiricu pa se mama mora izdajati da ne bi doslo do mastitisa, nekad kombinira izdajanje i dojenje s vjezbanjem hvata pa plače svaki put kad beba odbije a nekad se samo izdaja. Nekad i sve ovo gore pa ti lijeci bradavice i steriliziraj u besvijest…nije najlakse ali se mame ko mame satru dok beba ne skuzi hvat

🙋🙋🙋
    Eto nas. Ona s malom donjom čeljusti tj. uvučenom bradicom, očajnim hvatom, šeširićima i ja s izdajalicom i olakšanjem kad stignem 😁

Jako rado bi izbacila izdajanje i bočicu iz svakodnevne upotrebe ali nema šanse skroz za sad + kvrge mi samo Vita može razbit ako uspije jednom u dva dana uhvatiti sisu kako treba

Ne kužim šta se desilo s citiranjem ali veselo razumijemo se

[/url

Lavica27
    16. Veljača 2020. 10:03

Veselo, Lunica je savjetnica za dojenje ako se ne varam, i mislim da je ona savjet za izdajalicu napisala zbog posta od Samojed,naravno da ima specificnih razloga za izdajanje...

mala.le.90.
    16. Veljača 2020. 10:29

Petra mene je tako zapalo s cimericama, 3 dana u sobi, njih 4 ne smiju rodit, 7.mj trudnoce, jedina ja u terminu. One sve placu, ctgovi stalno piste, sestre ulaze...te tri besane noci su me kostale oporavka, teze mi je bilo to nespavanje u bolnici neg porod...
    Probaj nekako utvrdit san prije poroda, valjat ce ti svake pare...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• veselo
    16. Veljača 2020. 10:59

DeeDee meni puno znaci vidjeti da nisam jedina koja se muci sa svakojakim scenarijima
    Lavica27, Lunica isprike ako sam malo istresla dusu te se napisano podrazumijeva 

Damnarexx 🌺
    16. Veljača 2020. 11:00

I ja se slazem sa veselo. Tako bi rado htjela da je samo na cici, da se ne borim sa izdajanjem..a sta kad pete pa desete uhvati pravilan hvat😟 i onda pozivcani kad ne uspije i drekaaaa do besvjesti. Onda nam je spas bocica i mamino mlijeko🥰 
    Bas sam sretna sto ga dosta imam.
    .
    Kako skuzit da cu cice prazne osim sto su meke? Da izdojim skroz dokle ne prestane curit mlijeko ili? 🤷
    .
    Lavice stvarno  vas nece 🙁 nadam se da mali nije pokupio temp💕 i da vam sve krene na bolje💕
    Petra drz se ✨🥰
    Samojed jesmo mi na isti dan rodile? 7.2? 😁😁

Grizli
    16. Veljača 2020. 11:28

PetraB to ste nas morale upozoriti tamo negdje u 10 mj a en sad kad smo sve vec pogledale. 😂 Meni je prvi put mmm pogledao i samo reko mozda da ti jos pricekas. Naravno da nisam cekala. 
    A ti sirota jos pored svojih problema imas jos i cimericu za brigu.
    Meni izdajalica pomogne kad mi se cice prepune i dodju tvrde. 
    Njihaljku imamo Chicco i super nam je. Bas ju voli s time da joj ogranicim boravak dnevno u njoj max 1h sve skupa. Super je sto moze biti poslije foteljica za dijete do 3 godine. 
    Lavice uf tebi bas kad jedno krene drugo zeza. 

Valkris
    16. Veljača 2020. 11:36

Hvala vam svima 🥰🥰🥰 
    Petra cekamo zatvaranje liste 🤞🤞🤞
    Ostale curke sretno s nedacama i ostalim problemima.. 💞💞

Točkica37
    16. Veljača 2020. 12:03

Petra kako je? Ajde jos i curke tvoje da popratimo🙏
    Lafče kako je mali 🦁
    Grizli meni cukar ocaj.danas prvi put mjerila .oko 6 na taste. Nezz da li temp i nespavanje remete nalaz 🤔 
    Jer jucer sam zavrsila na hitnoj sa visokom temp i sveopcom slabost.

I evo brzinska pricica s poroda.
    U 12 i 30 bila narucena u Ta i dr gleda i otvorena si ti 6 prstiju, odi da te zaprimimo gore u rodiliste. Ja sam htjela zicat da me jos dan dva ostave doma jer sam usla u infekt ali eto šok , idem rodit. Ajd ok. Zaprime me gore, prave ctg, dolazi dr i ne svida im se ctg i kaze ona ajmo mama rodit odmah, beba mora van. Sve mi je bilo na ho ruk i bilo me trta. Muz je uspio nekako na brzinu se vratiti hvala Bogu da bude uz mene. U 16 i 10 daju drip i u 17 i 15 je moja ljubav vani. Sam zaplakao, popisao babicu 💙
    Za mene krece show jer maternica ne obavlja kontrakcije i pocinje sikljat krv, svi se odmah sjatili oko mene , i svasta nesto radili dok nisu uspjeli" oziviti" maternicu i srediti krvarenje. 
    U bolnici me sasila viroza i groznica na najjace ali nekim cudom bez temp. Dan nakon sto smo otpusteni ujutro kurim uzas visoko, treskavica i tako i pravac opet hitna , napravili sve i kaze dr jos odradujete virozu plus umor i sve nakupljeno. Eto danas jos nema ture ali pratim i lupoceti vrebaju sa stola 😂
    Beba je super super beba. Predivan mi je, pojela bih ga. Braca su mu isto odusevljena s njim. 
    Eto razduzila ja. 😁😁😁

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samojed
    16. Veljača 2020. 13:18

Damnarexx aa pa jesmoo nisam to ni skontala moj se malac rodio u 12:39 kod tebe ? 
    Ma cure razumijem da je bolje čiča i naravno da je ali bebac gubi na kilazu i patronazna mi je predložila izdajalicu a i pored toga msm da vi debi olakšala kad bude odlazak i u šetnju i sve ostalo pa sad vidjet ćemo 
    Točkica baš te strefilo 😞 želim ti što brži oporavak 

Damnarexx 🌺
    16. Veljača 2020. 13:30

samojed

Damnarexx aa pa jesmoo nisam to ni skontala moj se malac rodio u 12:39 kod tebe ?
    Ma cure razumijem da je bolje čiča i naravno da je ali bebac gubi na kilazu i patronazna mi je predložila izdajalicu a i pored toga msm da vi debi olakšala kad bude odlazak i u šetnju i sve ostalo pa sad vidjet ćemo
    Točkica bašte strefilo 😞 želim ti što brži oporavak

Mi u 14.30🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.